Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה טיול

לפעמים הבאות כדאי מאוד להתארגן עם מכשירי קשר מה שמשדרג כל טיול בצורה משמעותית.

כל מכשיר קשר על תדרים אמריקאיים (המכונה תדרי ג'יפאים) מתאים

אפשר לקנות ב EBAY מכשירים העולים פחות מ 150 שח ותומכים בכל התדרים , אם כי לא ברור המצב החוקי במידה ויעצור במכס/משרד התקשורת כך שכל אחד המתכנן לקנות יקח זאת בחשבון. עד כה לא שמעתי על מישהו שעצרו לו מכשיר קשר במכס אבל כאמור כל אחד ישקול את שיקוליו.

פורסם

יש מספר פסי תדרים הפתוחים לשימוש ללא רישוי עד הספק מסויים. הדתרים שונים באזורים שונים של העולם, ומבחינה זו אנחנו שיכים לאירופה (אם כי בגלל צרכי מערכת הביטחון וההיסטוריה של תדרי הסלולר בארץ יש כאן עוד מישמש קטן). צריך לנבור באתר משהת"ק כדי לאתר אותם, או, יותר פשוט, לשאול את חבר הפורום מרק10 שסביר שמכיר אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני הזמנתי קשר כזה:

http://m.ebay.com/itm/171454421924?_mwBanner=1

מחיר סביר, ולרוב קבוצת 'חיית שטח' יש כזה. גם בג'יפולוג הוא מומלץ מדי פעם...

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

נראה כמו אחלה של טיול!

שאלה קטנה,

לפי התמונות קשה להבין מה קושי המסלול.

אני מבין שאם מישהו היה מגיע עם סוזוקי קרוסובר הוא לא היה מצליח לסיים את המסלול.

מה לגבי ניסאן קשקאי 2X4 למשל? המסלול שעשיתם יותר מידי בשבילו?

ראב4 צורה קודמת 4X4 יצליח?

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא מכיר הרבה ג'יפונים שהיו עוברים שם בלי להשאיר חצי מהפלסטיקה על הרצפה.

היו כמה מדרגות מאתגרות יחסית, עליות שדורשות LOW, ושלוליות בוץ בעומק 40~סמ.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הצילומים הפוטוגניים היו דווקא של סטיות קטנות מהמסלול העיקרי.

רוב המסלול היה קל ולא דרש מהלך מתלים או צמיגים בעלי יכולת אחיזה מיוחדת מה גם שמזג האוויר היה מצויין והכל היה דיי יבש.

היו 2-3 עליות שלא הייתי מנסה בכלל בלי 4X4 וחושב פעמיים אם לעלות בלי הילוך כוח.

פורסם (נערך)

Puxing px2r אחלה מכשיר ,ממליץ עם מעד. הזמנתי שלושה כאלה מאיבי ( בנפרד ) הגיעו ללא בעיות.לגמרי משדרג את איכות הטיול.

טיילתי עם ראב 4 קצרה דור קודם )01-05) ועשיתי דיי הרבה בשטח,בעיקר בבוץ.פשוט להיזהר.

נראה אחלה טיול,בעה יהיה ג'יפ בקרוב ואשמח להצטרף

עריכה אחרונה על ידי -מוטי-
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
Puxing px2r אחלה מכשיר ,ממליץ עם מעד. הזמנתי שלושה כאלה מאיבי ( בנפרד ) הגיעו ללא בעיות.לגמרי משדרג את איכות הטיול.

טיילתי עם ראב 4 קצרה דור קודם )01-05) ועשיתי דיי הרבה בשטח,בעיקר בבוץ.פשוט להיזהר.

נראה אחלה טיול,בעה יהיה ג'יפ בקרוב ואשמח להצטרף

איך אני יכול לדעת אם המכשיר הזה תומך בתדרים האמרקאים, או שצריך לשאול את המוכר.

פורסם

יש אפלקצייה שהופכת את הסמארפון לווקי טוקי, ניתן לפתוח קבוצות וכו, נחמדה מאוד.

אם לכולם אין מכשירי קשר נסו אותה.

ZELLO

כמובן שאין לי כל קשר וכו.

• תוכן חדש...