Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר המליץ לי לאחרונה על אתר בשם סיטון.

מאפשר רכישת מוצרים יבשים און-ליין במחיר טוב יחסית.

במקביל המליצו על מושבניק לפירות וירקות.

מישהו התנסה עם השירותים האלה פעם?

פורסם

לי היתה התנסות אחת ויחידה, ואחרונה עם סיטון.

הזמנתי דיי הרבה מוצרים, כי יחסית המחירים שלהם לא רעים בכלל, במיוחד אלה שבמבצע.

הכל היה אמור להיות מסופק ביום ה' בערב, ואם אני זוכר נכון, טווח השעות שלהם היה מאוד

מאוד רחב. שעה אחרונה למשלוח היתה סביב 21:00. בסביבות 20:45 הרמתי טלפון לשירות

הלקוחות, לשאול מה קורה. טענו שמשאית שיועדה לר"ג התקלקלה, והכל יסופק בשעה

מאוחרת יותר, ושהם שלחו SMS לכל הלקוחות. כמובן שלא היה SMS ולא נעליים, והתחילו למרוח

אותי שאולי הנייד שלי לא מעודכן, ובלה בלה בלה.

סביב שעה 22:00 התקשרתי שוב, ואז פתאום החליטו שהמוצרים לא יגיעו היום, אלא אולי בשישי,

ואם לא אז בראשון.

ביקשתי לבטל את ההזמנה, וגם אז, לא אומרים לך כלום, אם היא בוטלה, אם לא, האם הנהג עודע

לול לדפוק לך בחצות בדלת, כי המשלוח הגיע.

בקיצור, שירות לא משהו. אולי הם השתפרו, למרות שראיתי לא מעט ביקורות בסגנון של מה שקרה לי.

פורסם

הזמנתי פעם אחת מסיטון והיה בסדר גמור.

גם המחיר וגם המשלוח.

הבעיה שאין להם אוכל טרי, ואז אני צריך לפצל הזמנות. ואני מתעצל (וגם זה שאני צריך לשלם פעמיים דמי משלוח, מוריד מהאטרקטיביות).

לדעתי, שווה להזמין מהם, אם צריך הרבה חומרי ניקוי, קופסאות שימורים וכו'.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני מכיר אחד סיטון, שמעתי הוא מנהל פה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...