Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שבארץ אנחנו לא לומדים מטעויות של אחרים ומיישמים (כמו באנגליה שם הבינו שהמצלמות לא תורמות מאומה לבטיחות אלא להפך וצמצמו משמעותית את היקפן).

הראש היהודי יודע יותר טוב מכולם.

פורסם

תוצאה עצובה. כנראה שלא מפתיעה לגמרי.

הפחד מהחוק גובר על הצורך לנהוג נכון.

גילוי מצלמה ע"י נהגים רבים מלווה בבהלה, בלימה חזקה או אף סטיה מנתיב - מתכון לתאונות.

מצלמות לא יתרמו לעולם לחינוך לנהיגה נכונה.

תשקיעו כבר בחינוך!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כנראה שצריך לקרוא את המקור - אבל לפי הכתבה בטמקא יש שתי בעיות עקרוניות:

1. מספר הארועים - גם לפני וגם אחרי התקנת המצלמות - קטן, ולפיכך הסטטיסטיקה לא מובהקת וקשה להסיק מסקנות

2. החוקרים מתקשים לקבל את העובדה שהתוצאות לא תואמות את ההנחות ההתחלתיות שלהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גילוי מצלמה ע"י נהגים רבים מלווה בבהלה, בלימה חזקה או אף סטיה מנתיב - מתכון לתאונות.

מה לעזאזל תתן סטיה מהנתיב? פסי הדריכה של המצלמה פרוסים לכל רוחב הנתיב (או 2)

אלא אם כן הנהג מאט ל10קמ"ש וחותך בגסות לשוליים..

טמטום חוצה גבולות :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אין לי מושג, אבל נתקלתי לא פעם בתופעה.

אולי חוששים מצילום בנתיב השמאלי או מנסים להתחבא מאחורי מכונית/משאית...

תופעה אווילית.

פורסם

הנתון הזה לא מפתיע אף אחד, מטרת המצלמות שם לא היתה הצלת חיים, אלא הכנסת כסף.

המצלמות נותנות עוד סיבה לנהגים הישראלים לבלום בפתאומיות בכביש מהיר, חוץ מהסיבות שקיימות בכל כביש בארץ כמו דיבור בטלפון, שתיית קפה, גילוח בוקר ואודם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני רק מקווה שלאחר שדם רב מאוד יישפך - ושלא יהיה לאף אחד ספק: הוא יישפך - עקב פשע המצלמות הזה, תקום כאן ועדת חקירה לאומית לחקר המחדל והאחראים עליו, החל מדג הרקק הקטן ביותר וכלה בראש המושחת, תאב הבצע ואחוז הדיבוק, יבלו את שארית ימיהם בתא טחוב ואפל ללא אור שמש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמובן שאתה מקווה שלא ישפך דם רב ובטח לא מאוד. לגבי השאר אני מאמין לך אבל לא מאמין שאתה מאמין בסיכוי לזה.

פורסם

בטוח, אתה נוסע ב 110 קמ"ש, רואה מצלמה כתומה, הופ, אתה דופק ברקס, בום, רכב נכנס בך מאחור!!

צפוי מאוד!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
כמובן שאתה מקווה שלא ישפך דם רב ובטח לא מאוד. לגבי השאר אני מאמין לך אבל לא מאמין שאתה מאמין בסיכוי לזה.

כנראה שלא הובנתי כהלכה. לא כתבתי שאני מקווה שישפך דם רב מאוד - מה שכן כתבתי זה שאני מקווה שלאחר שישפך דם רב מאוד, תוקם ועדת חקירה לבדיקת המחדל הזה, ובעקבותיה המסואבים שתרמו להוצאת הפרוייקט הזה אל הפועל, מהראש ועד האחרון שבהם, יבלו את שארית ימיהם בעודם נמקים בתא קטן, מצחין וטחוב.

אם השתמע מדבריי שאני מייחל לשפיכות דמים - אני מצר על כך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נתקלתי בדברים כאלה המון פעמים, מצלמות מהירות אפילו אם לא פעילות פתאום רכבים מאטים מ 140-150 ל 100, זה במיוחד קורה אצל מי שנוהג עם WAZE ורואה בתוכנה שהמצלמה לא פעילה, אז הוא נותן גז, וזה שמלפניו נוסע ללא ה WAZE ולא יודע שזו מצלמת בובה.

התרחיש ידוע, ראיתי הרבה דברים כאלו בשבת כשנסעתי מדרום לראשלצ.

אבל היי, כל עוד זה מכניס כסף לממשלה, למה נראה לכם שזה יפסיק?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...