Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביקרתי הבוקר באומנות הציפוי בחולון, אצל שי (ודימיטרי).

יחס מעולה, וגם העבודה. בחרתי בחומר עם המחיר הזול, כי בסופו של דבר אצטרך להוציא לפני טסט אז חבל על תוספת הכסף.

עלה לי 300 ש"ח להשחרת שני חלונות קדמיים, בחרתי גוון 65% (השאר מושחר מהיבואן).

20141212_130740.jpg

20141212_130728.jpg

פורסם

אודיבה ארט מאוד מקצועי, והחומר אצלו מעולה. אצלי יש השחרה כבר שנתיים וחצי, הכל פיקס.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ביקרתי הבוקר באומנות הציפוי בחולון, אצל שי (ודימיטרי).

יחס מעולה, וגם העבודה. בחרתי בחומר עם המחיר הזול, כי בסופו של דבר אצטרך להוציא לפני טסט אז חבל על תוספת הכסף.

עלה לי 300 ש"ח להשחרת שני חלונות קדמיים, בחרתי גוון 65% (השאר מושחר מהיבואן).

חמוד. לדעתי אין בעיה עם חומר זול למי שלא ממש חשוב לו הסינון אבל מעניין אותי לדעת כמה מדבקה, כנראה, סינית זולה תחזיק לעומת איכותית מאוד, לדעתי יש הבדלים אבל אין לדעת.

פורסם

מדבקות סיניות לרוב מאבדות מהצבע בשמש הישראלית, ולפעמים גם תופסות שריטות\סווירלים בהורדות והרמות תכופות של החלון.

אם אתה מתכנן להוריד לפני הטסט אז כמובן שזה אמור להחזיק עד אז.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

יש הבדלים מנסיון אישי שלי

על רכב אחד בבית עשיתי אצל קארינה לפני 5 שנים

השני לפני שנתיים במקום זול ב 100 לחלון לאומת קארינה שזה היה 250 לחלון

היום?

באוטו של הזול בקושי נשאר צבע שחור!!!!! זבל שאני מחפש עכשיו איפה לעשות שוב

ובמדבקה שלי קארינה נשאר פיגוז

אני מאמין שלא חיב ללכת לקרינה שוב כי מאוד יקר אבל מחפש המלצות למישהו זול וטוב

תודה

פורסם
הטסט הרשמי בעוד שנתיים, זה אמור להחזיק כזו תקופה עד כמה שאתה יכול לשער?

את תוכל לספר לנו :) בגלל זה חומר זול אז ההבדלי באיכות יכולים ליות גדולים. הוא גם יכול לפתיע בס"כ.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

כעיקרון יצאה הוראה למשטרה (יש צילום שלה שמסתובב בפורום פה) שלא לעצור על נושא השחרת השמשה האחורית, אבל בטסט זה לא עובר ברוב המכונים.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אני רק שאלה - את החלונות האחוריים מותר להשחיר, רק לא את השמשה האחורית

מה פחות או יותר טווח העלויות השפוי - בשביל לעשות ציפוי שקוף עם סינון חום טוב לשמשה האחורית?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...