Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב חברים, תודה על התגובות. אתמול הלכתי לעשות השחרה. החלטתי ללכת על odiva art. בינתיים נראה בסדר. באופן כללי הבחור שם נראה כאחד שיודע מה הוא עושה.

אומנם הוא לא זול, אבל אכן נראה כי העבודה הייתה איכותית. נראה מה יקרה במהלך החודש הקרוב.

מבחינת המראה, הרכב נראה פגז.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

הבעיה שאצלי ברכב יש 'משולשים' בחלונות האחוריים שמעלים את המחיר ... בסופו של דבר ייצא בסביבות 800 שקל כולל הכל.

האבולוציה שלי:

פורסם
המחירים באתר של נאנוסאן אלו הם המחירים בפועל ללא מע"מ.

וזו כבר עבירה על החוק:

סימון מוצרים ומחירים - הלכה למעשה:

הצגת מחיר כולל מע"מ:

בית העסק חייב להציג את המחיר הכולל: כולל מע"מ, אגרות וכל תשלומי חובה.

כמו כן כל תשלום אחר הנלווה לרכישת אותו מוצר או שירות, שהלקוח חייב לשלם אותו במסגרת הקניה, ולא יכול לרכוש את המוצר ללא אותה תוספת - חייב להיות מוצג כחלק ממחירו של המוצר.

מה לעשות אם נדרשים לשלם מחיר גבוה יותר מהמוצג על המוצר:

אם בקופה מופיע מחיר גבוה יותר מזה שהוצג על המוצר, המחיר המחייב הוא זה שהוצג על המוצר, גם אם המחיר בקופה גבוה יותר.

בהתאם לחוק, אם נדרשתם לשלם המחיר הגבוה המופיע בקופה, והמוכר סירב להחזיר את ההפרש, תוכלו לתבוע את בית העסק בסכום של עד 10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

800 ש"ח ? כולל החלון האחורי ? אם כן כנראה שהלכת על החומר הזול יותר , כי יש לו שני סוגים .

ולגבי ננוסאן זה מה שהפיל את האסימון אצלם , לא אהבתי את הגישה הזאת .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

לגבי נאנוסאן זו סתם קטנוניות, כתוב באתר שזה מחיר ללא מע"מ.

זה לא הופך אותם לעסק פחות מקצועי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק, אף אחד טוען שזה לא מקצועי , דיסקו רק ציטט ממה שהחוק אומר , ואני פחות נוח לי לעבוד מול שיטות כאלה , לא אוהב את הגישה הזאת .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

חלק אחורי, בלי חלונות מקדימה

האבולוציה שלי:

פורסם

יש לי ספייס סטאר שמגיעה במקור עם זוג חלונות אחוריים מושחרים וגם שמשה אחוראית מושחרת.

חשבתי לעשות השחרה גם לזוג חלונות קדמיים, אבל איך אתם מסתדרים עם טסט שנתי? הרי השחרה שלא מהיבואן היא לא חוקית, והבנתי שלא מעבירים טסט בכלל!

נתקלתם גם במצב ששוטר עוצר אותכם ומבקש להסיר את ההשחרה או נותן קנס כלשהו?

פורסם

בגלל שמדובר ברכב חדש, הבנתי שפיזית לטסט אגש רק עוד שנתיים, ובשנה הבאה רק אשלם אגרה. אז מבחינתי גם אם לשנתיים ובטסט יורידו, במחיר לזוג חלונות קדמיים אני מוכן לספוג את זה. שבוע הבא אני אגש לבעל מקצוע.

איזה אחוז השחרה אגב אתם ממליצים לחלונות קדמיים?

• תוכן חדש...