Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש מספר 3 עשוי מבטון(?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והרבה פחות אחיזה לעומת אספלט.

לעומת זאת, החיפושית שלי ז"ל (מנוע צנום שהפיק כמה סוסים זקנים בודדים) הייתה שוברת שיאי מהירות בכביש הזה, אז בתחושה שלי, ישנה התנגדות נמוכה לגלגול.

פורסם

מתוך ויקפדיה:

בשנים 2000-2002 נסלל מחדש קטע הכביש שבין צומת נחשון ועד צומת חטיבה שבע. במקטע זה היה קיים כביש צר ומפותל והוחלט לשדרגו לכביש רחב ודו-סטרי. זהו הקטע היחיד בכביש 3 שנבנה בסטנדרטים של כביש מהיר ולא קיימים רמזורים לאורכו. במסגרת ניסוי של מע"צ שמטרתו הייתה לאתר טכנולוגיות נוספות לסלילת כבישים, נבנה קטע הכביש מבטון, ומאז זהו קטע הכביש היחיד בישראל שסלול מבטון ולא מתערובות אספלט.
פורסם
ככל הידוע לי רק המקטע בכביש החוף דרומית לחיפה משמש ככזה באופן רשמי.

שימש - כבר לא .. בוטל לפני שנתיים בערך (למיטב זכרוני)

פורסם

כמו חצי מהתעופה האזרחית בארץ...אבל זה כבר לדיון אחר. :roll:

בכל אופן, אין לי ספק שיש תוכנית מגירה לשעת חירום (מלחמה וכזה) לשימוש במספר כבישים כמנחתים.

פורסם
ככל הידוע לי רק המקטע בכביש החוף דרומית לחיפה משמש ככזה באופן רשמי.

יש ברחבי הארץ מספר כבישים האמורים לשמש כמסלולי נחיתה למטוסים במצב חירום, לא משהו שצריך לפרוט על גבי פורום אינטרנטי אבל ישנם מקטעים כאלה הפרוסים מאילת ועד מטולה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
יש ברחבי הארץ מספר כבישים האמורים לשמש כמסלולי נחיתה למטוסים במצב חירום,

לא משהו שצריך לפרוט על גבי פורום אינטרנטי אבל ישנם מקטעים כאלה הפרוסים מאילת ועד מטולה.

נכון - מאז הקיץ התחלנו לבנות מנהרות - כל מקטע נבנה ע"י חברה אחרת בגלל של התשלומים מהצד הסודיים

לשימון המנהרות .

וגילנו שזה לא מתחבר , הבעיה אנחנו לא זוכרים איפה כל מקטע / מנהר מרוב שזה סודי , זה מסובך .

על זה נפלה הממשלה , סגן ראש הממשלה לנושאי כבישים ראשיים הציע להעביר את המנהרים לרחוב צדדי .

וראש הממשלה טוען כי זו חפירה תחת סמכותו .

אייל .

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא יודע אם שמתם לב אך בקטע כביש הזה יש רעש שריקה מציקה שגורמת לפעמים לחשוב שיש לך פאנצ'ר באחד הגלגלים או אולי בעיה אחרת עם הרכב .

פורסם
הדבר הכי מעצבן בקטע הכביש הזה זה נקודות החיבור בין מקטע בטון אחד לשני, מייצר רעש כל כמה עשרות מטרים

בארה"ב יש אוטוסטרדות שלמות שבנויות ככה.

מתרגלים. או שמגבירים את המוזיקה :wink:

• תוכן חדש...