Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש מספר 3 עשוי מבטון(?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן. יש שוטרים שנותנים דוחות לשוטרים.

בשקט בשקט אספר לך שגם אני פעם נתתי דוח לשוטר (כי היה שיכור, דיבר בטלפון בנהיגה וכשעצרתי אותו תקף אותי - יש גבול לסבלנות שלי).

בוא נאמר שיש עולם שלם עם תהום באמצע בין שיכור, מדבר בטלפון ותקיפה (כל אחד מהם בנפרד, קל וחומר ביחד) ובין 14 קמ"ש מעל המותר בכביש בין עירוני שהקטע הזה בו תוכנן מראש ככביש מהיר...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם בהונג קונג יש לא מעט כבישים מהירים שעשויים מבטון, יתרה מכך, יש הרבה כבישים עירוניים שעשויים גם הם מבטון למעט עיקולים\פניות שנסללים באספלט כדי להגביר אחיזה (ובלא מעט עיקולים חדים או כאלה הממוקמים בירידה נעשה שימוש באספלט עשיר בגומי וזכוכית לאחיזה מקסימלית).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בוא נאמר שיש עולם שלם עם תהום באמצע בין שיכור, מדבר בטלפון ותקיפה (כל אחד מהם בנפרד, קל וחומר ביחד) ובין 14 קמ"ש מעל המותר בכביש בין עירוני שהקטע הזה בו תוכנן מראש ככביש מהיר...

גם אני הייתי בשוק.

פורסם

אני עדיין בשוק, ולא אני קיבלתי את הדו"ח.

הוא אשכרה נתן לך דו"ח 250 שקל של מהירות?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מעולם לא מצאתי שימוש יותר מתאים לחייכנים הבאים: :screwy::brickwall:

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ראיתי לפני הרבה זמן תוכנית על האוטובהנים בגרמניה ואיך בנו אותם, מצאתי כתבה בנושא:

http://cars.walla.co.il/item/2528325

"אוטוסטרדות האוטובאהן נבנות עם החומרים הטובים ביותר - אספלט שיוצר אחיזה גבוהה במיוחד ותחתיו יסודות בטון שעשויים להגיע לעומק של מטר שלם (שומרים על ממוצע של 80 ס"מ)."

האמריקאים שהעתיקו את הרעיון של כבישי בטון, התקמצנו ואצלם אם אני זוכר נכון עוביו רק 25 ס"מ.

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם

לפני שנים רבות קראתי כתבה ב"טיים" - אמריקאים שקינאו באיכות האוטובאהנים. איניז וכר פרטים, אבל מדובר בחפירת יסודות עמוקים מאד ובניית מספר שכבות שנועדו הן לייצב את הכביש והן לספוג זעזועים, מה שמאפשר לאוטובאהנים להשאר שמישים הרבה עשרות שנים עם יחסית מעט תחזוקה. השקעה התחלתית שמשתלמת לאורך שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עבדתי פעם בתעשיית הבטון ואני זוכר שכשדיברנו על הכביש הזה הוותיקים תמיד אמרו שאין סיכוי שמע"צ יאפשרו לסלול שוב כביש עם תחזוקה כל כך מופחתת וזולה.

אני אוהב את המקטע הזה ותמיד מכבה רדיו כשנוסע שם.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

שני דברים:

1. למיטב זכרוני, מקדם החיכוך של בטון דווקא גבוה מזה של אספלט. דבריו של edan82 אף תומכים בכך.
  2. כביש 3 וסביבותיו הוא אחד האיזורים החביבים על ידידינו שוטרי התנועה. פעם חבר שנסע ברכב מלפניי נתפס שם ע"י לייזר, פעם אני עצמי ניצלתי בנס לאחר שמשאית שעקפתי שברה לשוטר את קו הראייה ופעם נוספת הוולנטיין הציל אותי מעקיצה ודאית ע"י דבורה שהסתתרה בחסות החשיכה על השוליים מול מיני ישראל. הכביש עצמו מצוין, סלול היטב ובמרבית הזמן הראות בו למרחקים טובה, מה שאוטומטית אומר שהסכנה הגדולה ביותר בו היא להיתפס...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...