Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט מאליבו, שנת 2008, 235,500 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים!

אני מחפש רכב למשפחה, אמין ובטיחותי, נוסע כ-20,000 ק"מ בשנה, בעיקר נסיעות בין עירוניות.

ההתמקדות ברכב שבכותרת נובעת מהקונספט "הרבה רכב במעט כסף"

הרכב הנ"ל נמצא בסוכנות רכב יד שניה, אשר קניתי מהם מספר רכבים בעבר, ואני די סומך עליהם.

פרטי הרכב: יד ראשונה, פרטי, 235,500 ק"מ, 3500 סמ"ק. מחיר לפני הנחה- 49,000 ש"ח, מחיר אחרי הנחה- 38,000 ש"ח.

לפני שאני בודק היסטוריית טיפולים וכיו"ב , הנתון שקופץ לעיניים הוא הקילומטראז' הגבוה וידוע לי שהוא לא חסכוני בדלק.

אשמח לחוות דעתכם 8)

פורסם

ממה שקראתי בחול, זה מנועים שלא עושים חצי מליון, את ההשלכות תבין לבד.

הנסועה מאוד גבוהה, הרכב עבד קשה בכל קנה מידה, הייתי מחפש 2007 שמורה בסכום נמוך יותר.

פורסם
שלום לחברי הפורום היקרים!

אני מחפש רכב למשפחה, אמין ובטיחותי, נוסע כ-20,000 ק"מ בשנה, בעיקר נסיעות בין עירוניות.

ההתמקדות ברכב שבכותרת נובעת מהקונספט "הרבה רכב במעט כסף"

הרכב הנ"ל נמצא בסוכנות רכב יד שניה, אשר קניתי מהם מספר רכבים בעבר, ואני די סומך עליהם.

פרטי הרכב: יד ראשונה, פרטי, 235,500 ק"מ, 3500 סמ"ק. מחיר לפני הנחה- 49,000 ש"ח, מחיר אחרי הנחה- 38,000 ש"ח.

לפני שאני בודק היסטוריית טיפולים וכיו"ב , הנתון שקופץ לעיניים הוא הקילומטראז' הגבוה וידוע לי שהוא לא חסכוני בדלק.

אשמח לחוות דעתכם 8)

מחיר גבוה ביחס לק"מ. תקנה רק אם יש לך מנוע וגיר נוספים במחסן

פורסם

תודה על התובנות עד עכשיו ,

באותה סוכנות רכב, יש גם שברולט מאליבו, שנת 2005, יד שניה, מהשכרה, 3500 סמ"ק, 185,000 ק"מ, מחיר- 22,000 ש"ח לפני הנחה.

מה דעתכם?

פורסם
בקצרה - אמריקאיות לא מזדקנות טוב....

לאחותי יש את השברולט השלישית ברציפות.

הקוואליר 96 שלה נמכרה למכר משפחה וגמעה משהו כמו 400000 ק"מ.

המאליבו שלה נמכרה גם כמעט 200000 ק"מ, וכרגע באפלנדר מתקרבת ל 200000 ק"מ.

חוץ מטיפולים שוטפים במוסך המורשה- אמינות מעולה שלא לבייש אף יפאנית.

המחיר אכן גבוהה ביחס לק"מ אבל זה לא אומר שהאמריקאיות לא מזדקנות טוב. כמו כל רכב- צריך לטפל לפי הוראות יצרן.

את השברולט הספציפית לא הייתי קונה אבל כן אולי הייתי מחפש שברולט כזו עם פחות ק"מ ושעברה הסבה לגז.

פותח השרשור למה אתה מתעקש ללכת למגרשים? חפש ביד 2 ובלוחות השונים אני בטוח שתמצא רכבים טובים יותר במחיר טוב יותר. המגרש קנה את הרכב בגרושים ורוצה להרוויח, ואת הרווח הזה למה שאתה לא תרוויח?.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לפי דעתי האישית: הרכבים האלה עמוסים בכל טוב, הבלאי גבוהה ואיתם התקלות המוזרות והמעצבנות, 2005-6-7- זה שנתטון ישן מאוד לרכבים האלה, אתה קונה נמוך ואת ההרפש בכסף לטובת רכב נורמאלי אתה תשים במוסכים ששוחטים הרכבים האלה, חוץ מתסכול מתמשך וצריכת דלק גבוהה במיוחד, מהר מאוד הרכב יחזור ללוחות ובמחיר נמוך בהרבה ממחיר השוק הן בגלל הק"מ במופקע והן בגלל שנתון נמוך ושוק חלש עד כדיי מוות. אני לא רואה שום הגיון בלקנות או יותר נכון להיכנס לזה בכלל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ה 2005 הרבה יותר נוחה לנסיעות עירוניות מה 2008 (היו לנו את שתיהן ועכשיו את החדשה).

מבחינה מכאנית אין בעייה עם שתיהן אבל דברים כמו מושבים וחלקי פנים לא מזדקנים בכבוד באמריקאיות (שב על המושב הנהג ושב על מושב הנוסע ותרגיש בהבדל. מושב הנהג יהיה כבר שקוע).

בכל מקרה המחירים גבוהים מאוד. מאליבו פרטית עם קילומטרז' שפוי מודל 2008 נמכרת במחיר יותר נמוך.

עריכה:

צריכת הדלק בנסיעה רגועה לא שונה בהרבה מרכבים משפחתיים. בנסיעה לאילת וחזרה המאליבו 2005 נתנה צריכה ממוצעת של יותר מ 16 קילומטר לליטר (אבל נסיעה רגועה).

מבחינת טיפולים וביטוחים היא דווקא מאוד זולה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב אז.. הלכתי לראות את המאליבו, התאהבתי ממבט ראשון ואחרי נסיעת מבחן יסודית כבר היינו חברים קרובים:lol:.

הרכב במצב מכאני משביע רצון וייעשה טיפול ל"יישור קו" ע"ח סוכנות הרכב.

קניתי את המאליבו ב- 32,000 ש"ח כשהמחירון שלה הוא 52,000 ש"ח.

והעיקר- חווית הנסיעה, נסעתי איתה הביתה ולא רציתי שזה ייגמר.. רציתי להכניס אותה לבית שתישן איתי אבל אשתי לא הסכימה:wink:

פורסם

נו אז נשאר לאחל לך תתחדש,תן כמה תמונות,ונשמח לשמוע אחרי שנה לסיכום שנה ראשונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
טוב אז.. הלכתי לראות את המאליבו, התאהבתי ממבט ראשון ואחרי נסיעת מבחן יסודית כבר היינו חברים קרובים:lol:.

והעיקר- חווית הנסיעה, נסעתי איתה הביתה ולא רציתי שזה ייגמר.. רציתי להכניס אותה לבית שתישן איתי אבל אשתי לא הסכימה:wink:

אין (כמעט) מחיר להרגשה הזאת ;) תתחדש!

פורסם

תתחדש! נשמח לשמוע על מדידות צריכת דלק ועלויות טיפולים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...