Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש. הצבע מאוד מתאים לרכב אבל כמו ש-I.G אמר במיוחד לרכב חדש שהגיע מהמפעל מומלץ ליישם עליו ציפוי כמו opti coat או ceramic pro להגנה מושלמת של שנה/שנתיים תלוי באופן היישום כמובן

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכולם.

לגבי ה opti coat, אני מסכים שמחיר המבצע הוא מעולה, אבל אני חושש ליישם אותו לבד מה עוד שמומלץ ליישם בחדר סגור.

קראתי שכל גרגר אבק עלול להידבק אליו ולהישאר "כלוא" עם הצבע (קצת מזכיר את כיסויי המדבקה של מסכי הפלאפונים).

פורסם

תתחדש וסע בדרכים טובות נראה מעולה,תמשיך לשמור ולטפח.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
האוטו מהמם, ממש אהבתי את כל מה שהוא מציע והתמורה ביחס למחיר, לדעתי המיני הטובה ביותר יחס עלות - תועלת.

הספייס לא מיני,היא בין סופר מיני למיני כמו המיקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספייס יחסית זריזה,יש לה גיר רציף ולכן הוא חלק יותר מגיר אוטומטי רגיל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי האופטיקוט- חפש משתמש בשם הרקולס (אבישי) הוא המפיץ של אופטימום בארץ. דבר איתו בפרטי.

לגבי היישום- תגיד מאיזה אזור בארץ והחבר'ה ידעו לכוון אותך לאדם המתאים.

בגדדול היישום זה לא הביה- ההכנה לפי זה החלק הקשה, ואם הרכב חדש ובלי סווירלים ומזהמים, לא אמורה להייות בעיה. פלסטלינה, פוליש עדין ידני להסיר סוירלים עדינים וחמצון של הצבע שנוצר מאז המפעל (אפשר להשתמש ליים פריים של דודו ג'וס, הוא גם מכיל חלקיקי פוליש וגם חומרי ניקוי שמיועדים להכנה של פני שטח לוקס וכאלה) וזהו.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
הספייס יחסית זריזה,יש לה גיר רציף ולכן הוא חלק יותר מגיר אוטומטי רגיל.

יוליק, תודה!

אבל לא אמרת איך היא מבחינת זמינות כוח, והרי אין בגיר זה אפשרות של הורדת הילוך. גם מעניין לדעת עד כמה הרכב יציב, במיוחד על כביש רטוב.

פורסם
לגבי האופטיקוט- חפש משתמש בשם הרקולס (אבישי) הוא המפיץ של אופטימום בארץ. דבר איתו בפרטי.

לגבי היישום- תגיד מאיזה אזור בארץ והחבר'ה ידעו לכוון אותך לאדם המתאים.

בגדדול היישום זה לא הביה- ההכנה לפי זה החלק הקשה, ואם הרכב חדש ובלי סווירלים ומזהמים, לא אמורה להייות בעיה. פלסטלינה, פוליש עדין ידני להסיר סוירלים עדינים וחמצון של הצבע שנוצר מאז המפעל (אפשר להשתמש ליים פריים של דודו ג'וס, הוא גם מכיל חלקיקי פוליש וגם חומרי ניקוי שמיועדים להכנה של פני שטח לוקס וכאלה) וזהו.

אני מאיזור השרון.

פורסם
יוליק, תודה!

אבל לא אמרת איך היא מבחינת זמינות כוח, והרי אין בגיר זה אפשרות של הורדת הילוך. גם מעניין לדעת עד כמה הרכב יציב, במיוחד על כביש רטוב.

בעיני הרכב יציב באופן מספק. בסיבובים חדים צריך להיות יותר זהירים, אבל אני חושב שזה תקף לכל רכב.

צריך לזכור שהוא מספק 80 כוחות סוס ולכן להתאים את הציפיות לכך. ביציאה מהמקום (רמזורים) הוא די איטי, אבל בעקיפות לא הרגשתי שום בעיה.

הדבר היחיד שמציק זה שהמנוע מאוד רועש ורועד בייחוד יחסית לרכב חדש. למי שזה מפריע מאוד, הרכב לא יתאים.

היתרון הגדול של הרכב הוא בצד הכלכלי:

1. התימחור שלו אגרסיבי במיוחד לאור האיבזור (יש אפילו בקרת שיוט וחיישני לחץ אוויר בגלגלים).

2. אמור להיות אחד מהחסכוניים ביותר בקטגוריה מבחינת צריכת דלק.

מקווה שיציג גם אמינות גבוהה ובהתאם גם חסכון בטיפולים ובתחזוקה.

פורסם

יש לו הילוך ספורט שמדמה הורדת הילוך-הסלד עולה,אין לי מושג איך זה קורה אבל עובד,אז בירידות יש בלימת מנוע ובעליות יותר קל להאיץ.

בנסיעה רגילה זמינות בסדר,היא לא מתמודדת מול משפחתית,אבל אין מה להשוות אותה מול מנועי ה1.0.

בכביש רטוב כול עוד נוסעים רגיל אין בעיה.

המנוע אכן במאמץ רועש,אך מי ששומע מוסיקה לדעתי זה לא יהווה בעיה,חבל שמיצובישי לא עשתה בידוד טוב יותר.

פורסם

מבחינתי המנוע לא רק רועש מדי אלא גם רועד (מורגש במצב עמידה). זה לא מה שאתה מצפה מרכב חדש ובוא נודה על האמת, זה לא המנוע הכי נעים בעולם.

מצד שני, אני לפחות ידעתי את זה עוד לפני הרכישה (כי ביצעתי נסיעת מבחן ברכב וברכבים מקבילים). היו ברורים לי חסרונות המנוע, אבל בשקלול שאר הפרמטרים, בדגש על היתרונות הכלכליים כפי שפירטתי למעלה, מדובר לדעתי בעיסקה מצויינת וברכב בעל יחס עלות תמורה גבוה.

פורסם

זה לא עניין של מנוע חדש,מנועי 3 צילינדרים רועדים.

• תוכן חדש...