Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לא מעט דברים שם שהם קצת מוגזמים,ולא ממש מובנים,כשאחזור מהעבודה טיהיה מול מחשב אני ארשום את דעתי לגבי כול סעיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

האם מדובר בג'אנטים המקוריים ? ובמה הם עדיפים על לא מקוריים ?

עוד שאלה... וסליחה על הבורות, אבל רכב חדש בניילונים...

למה צריך את כל סוגי הניקוי למיניהם שעשית ?

פורסם

הפלסטלינה זה חומר שמוריד לכלוך שסבון לא יכול,תעביר את היד על פח הרכב ותרגיש מן גרגרים כאלו,זה בדיוק מה שהפלסטלינה נועדה.

הווקס זה כמו קרם הגנה,הוא מספר מראה מבריק והגנה נגד השמש וסוג של הגנה של קקי של ציפורים.

החומר של הגאנטים עושה חיים קלים במידה והם מאוד מלוכלכים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הפלסטלינה זה חומר שמוריד לכלוך שסבון לא יכול,תעביר את היד על פח הרכב ותרגיש מן גרגרים כאלו,זה בדיוק מה שהפלסטלינה נועדה.

הווקס זה כמו קרם הגנה,הוא מספר מראה מבריק והגנה נגד השמש וסוג של הגנה של קקי של ציפורים.

החומר של הגאנטים עושה חיים קלים במידה והם מאוד מלוכלכים.

ואין איזה מכון שטיפה שמנקה לך את האוטו כמו שצריך ? למה צריך להתעסק עם זה עצמאית ?

איך האוטו אגב? בדיוק היום הזמנתי חדש (2015) נמתין שבוע שבועיים עד שיגיע

פורסם

אני מנקה את הג'אנטים שלי עם סמרטוט וסבון של שטיפת הרכב , לאחר מכן שופך על כל ג'אנט (כשהוא עם הסבון) חצי דלי מים , ואז עובר עם סמרטוט יבש. יוצא מבריק.

השאלה אם המים יכולים לגרום נזק לרפיודת או לבלמים?

פורסם

יש מכון שישטוף ככה,אבל זה עולה לא מעט,בבית החומרים מספיקים להרבה זמן.

פורסם

חיסכוני,בעיר נוח,המנוע רועש יחסית לשאר המתחרות,אצלך הרכב יהיה אפילו עוד יותר מאובזר משלי,אני מרוצה.

• תוכן חדש...