Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק דחוף לעזרה בפענוח דו"ח בדיקה לפוקוס 2006:

1. בלאי פנימי גבוה, רעש ממערכת שסתומים מכללי מנוע ומותחנים, רעשים במנוע, תושבות מנוע פגומות, לבדוק תצרוכת שמן במנוע, משאבת דלק רועשת.

2. נקישות / רעשים ממערכת היגוי ומתלים.

3. נקישות במתלה.

4. לאחר תיקון תאונה: בדופן ימין, תיקונים מילוי חומר והלחמות משקופים וסף.

לאחר תיקון תאונה: בחזית, הוחלפו חלקי מרכב, תיקוני פח וצבע במרכב סביב. שמשה קדמית הוחלפה.

5. תיבת הילוכים לאחר פירוק / תיקון, החלפת הילוכים לקויה, רעש ממערכת הנעה.

תודה רבה

פורסם

החלק של המנוע והגיר ניראה כמו כסת"ח, ההלחמת משקוף מדאיגה מאוד.

מה המוכר אמר? שלא היו תאונות לרכב? כי לפי מה שמתארים הרכב עבר תאונה רצינית.

פורסם
הכל פונקציה של מחיר . הרכב הזה הולך מתחת למחירון גם ללא תאונות . לי הציעו 2010 ב45 שח במבחר

המחירון: 28000 המוכר רוצה 22000.

פורסם

החלפת הילוכים לקויה, תושבות מנוע פגומות והלחמות משקופים - לא נשמעים כמו כסת"ח

זה נשמע כמו משהו חד-משמעי

כסת"ח זה "רעשים" מהמנוע ומערכת ההיגוי.

בלאי פנימי גבוה, גם משהו לא רצוי - כנראה המוכר היה ממש מזלזל ברכב.

הרכבים האלה לא נמכרים במחירון אלא כמה אלפים מתחת כשהם במצב מצויין, אני אומר לך בוודאות כי קניתי פוקוס 2007 לפני שבועיים-3.

פורסם

שלום,

כמה נקודות חשובות שעולות מהבדיקה:

1. תיבת הילוכים לאחר פירוק / תיקון, החלפת הילוכים לקויה, רעש ממערכת הנעה- התעסקו עם התיבת הילוכים-שווה לבדוק במוסך מה בדיוק מצבה ולתשאל את המוכר מה הסיפור שעומד מאחורי ההתעסקות עם התיבת הילוכים.

2.בלאי פנימי גבוה, רעשים במנוע, משאבת דלק רועשת-לא כסתחים. צריך לבדוק במוסך מה בדיוק מצב המנוע-מהם הרעשים? מה זה בלאי פנימי גבוה. משאבת דלק רועשת-צריך לבדוק מה מצבה-זהו לא כסת"ח.

3. בנוגע לתאונה- הרכב עבר פחחות לא מעטה. לראות דו"ח שמאי ולבדוק מה הייתה התאונה ומה בדיוק נרשם בדו"ח שמאי.

עצם העובדה שהמוכר הוריד כמה אלפים טובים מהמחירון מראה שהוא מנסה להיפטר מהרכב כמה שיותר מהר. אחרת היה דורש מחירון...

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

לגבי התיבת הילוכים המוכר אומר שהחליף משאבת שמן.

לגבי הירידה במחירון - זה פחות או יותר המחיר שדורשים ביד 2.

פורסם

הרכב אכל פצצה, פגיעה במשקופים? זה נדיר לראות בבדיקות.

זה לא שחסרות פורד פוקוס, אני הייתי מחפש אחת אחרת, או שתציע לו מחיר הרבה יותר נמוך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עזוב זה רכב מסריח,דור צודק לגבי המשקופים.

תשאיר אותו לפראייר אחר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לדעתי? הרכב הזה עבר תאונה קשה ויש עדויות להזנחה יותר מכסת"ח רגיל. ממש, אבל ממש לא הייתי רוכש אותו, ואם אתה בקטע של מציאות אז 50% מחירון ומטה, וגם את זה הוא לא שווה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת גם המחיר לא מציאה.

לא יודע מה ק"מ שהוא עשה, אבל זה נראה כמו רכב ששווה סביבות ה18 אלף שקל בגלל כל מה שכתוב בבדיקה.

21-23 אלף שקל זה מחיר על פוקוס 2006 עד מקסימום 150 אלף ק"מ, במצב טוב, שמור ומטופל

24-26 אלף שקל זה מחיר על פוקוס 2007 עד מקסימום 140 אלף ק"מ, במצב טוב, שמור ומטופל

פורסם
האמת גם המחיר לא מציאה.

לא יודע מה ק"מ שהוא עשה, אבל זה נראה כמו רכב ששווה סביבות ה18 אלף שקל בגלל כל מה שכתוב בבדיקה.

21-23 אלף שקל זה מחיר על פוקוס 2006 עד מקסימום 150 אלף ק"מ, במצב טוב, שמור ומטופל

24-26 אלף שקל זה מחיר על פוקוס 2007 עד מקסימום 140 אלף ק"מ, במצב טוב, שמור ומטופל

עשה 155 אלף ק"מ

פורסם (נערך)
עשה 155 אלף ק"מ

לצורך השוואה, אני קניתי את השלי(היה ליסינג) 2007 עם 115K ק"מ

לפני טסט, ב23 אלף שקל

אז זה טסט זה 1200 שקל

עוד עשיתי טיפול קרוב של טיימינג, החלפתי צמיגים ישנים וכיוון פרונט... לא משהו מיוחד, ישור קו רגיל.

הרכב ללא שריטה אחת בחוץ וחדש בפנים, ללא תאונות, מצויין מבחינה מכנית.

אז תעשה את שיקולים שלך, נראה שהרכב לא במצב סביר אפילו עם תאונות ורוצים עליו 22K שקל.

וכמובן השאלה הכי חשובה, כמה רכבים כאלה ראית לפני שהכנסת את זה לבדיקה?

בטח אם ראית 5 רכבים מהסוג הזה, לא היתה מכניס את הרכב הזה לבדיקה, אפילו אם אתה לא מבין הכי גדול ברכבים.

אני עברתי על 4 רכבים מהסוג הזה ו2 מתוכם היום במצב מתפרק, ו2 אחרים במצב טוב ומצויין. המחירים שדרשו על הרכבים -היו כמעט זהים.

את המצב הכללי של הרכב אפשר להבין בלי להכניס אותו לבדיקה, רק מנסיעה עליו, מצב חיצוני ופנימי כבר אפשר להבין מה עבר הרכב מבלי להיות מבין גדול.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

• תוכן חדש...