Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה,מבחן

ozal5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היה לי טסט ונסעתי הכל טוב,לפי מה שצריך,זכויות קידמה וכו',דבר אחד הפריע לטסטר מהירות הנסיעה שלי הייתה מעט נמוכה,הוא אמר לי שאני "זוחל" אמרתי לו שאני "לחוץ ואני מסכים איתו וסליחה",אז התחלתי לנסוע יותר מהר,אז הגענו ליד משרד הרישוי והוא אומר לי "מפה אני רוצה שתסע 50 כל הדרך!" עשיתי זאת ואמרתי לו "הנה כמו שביקשת"...

טסט רביעי שלי,הוא גם ראה שלא עשיתי טסט 5 חודשים.

מה נראה לכם?

פורסם

נראה לי שהוא שרוט ביותר...אם הייתי טסטר היית עובר ממזמן אם זאת הבעיה היחידה שהייתה. מה אכפת לכם שהוא זוחל?הבנאדם לחוץ, עדיף לנסוע לאט ושהטסטר יחשוב שיש נהג איטי מאשר אחד פזיז עם אובר ביטחון.

פורסם

לא רוצה להגיד לך סתם, אבל הם יכולים להכשיל על כל דבר ונראה לי שיש סעיף כזה. אבל הכל יכול להיות.

אם אין בלימה ונגיעה בהגה והערות ונהגת טוב ונתת זכויות קדימה וכו' אז לא נראה לי שצריך להכשיל על דבר כזה, אבל טסטרים זה טסטרים .

פורסם

אם המהירות לא הייתה נמוכה באופן משמעותי לצורך העניין במקום 80 קמ"ש נסעת 70 קמ"ש אני חושב שתעבור.

בטסט שאני עברתי (מזמן) זה היה בחורף נסעתי לאט גם וכאשר הבוחן שאל למה אני נוסע לאט אמרתי לו שהכביש רטוב ואני נוסע בהתאם לתנאי הדרך :-)

לפי דעתי הוא היה צריך להבין שאתה טיפה לחוץ ולהעביר אותך אם זאת הייתה הבעיה היחידה.

פורסם
מקווה לעבור בע"ה,אני מחכה לתשובה!

כרגע אין מה לעשות חוץ מלחכות. שרשור בפורום לא יעזור לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...