Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות מיניטוריות עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך לאתר חנות המוכרת מכוניות מיניטוריות (דגמים 1/43 )

בטורונטו קנדה.

זקוק לתשובה מהירה. בתודה מראש .

בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
רגע, תן לי להבין. אם הוא עצלן ואתה הבאת לו את מבוקשו, משמע שאתה...פראייר ?

ועכשיו ברצינות, מדוע לכנות כך את חברי הפורום. מתוקף היותך מנהל אינך אמור להפוך ללעג משתמשים אחרים שאינם מתמצאים כמוך. אתה מנהל מפני שאתה אמור לשמש דוגמא ולהראות אחריות, ולא לדבר בסגנון "היי תראה, אני למשל מנהל פה בפורום, אתה סתם טיפש, אז הנה לך מה שאתה צריך. אבל תזכור שאני זה שנתן לך כי אני מנהל..." שלא מוסיף שום דבר טוב. באותה מידה, אני יכול ללעוג לך בכל נושא אחר שאני עליון בו עליך... (או: כל אחד אחר, חוץ ממני.)

אתה מסכים איתי שמר בני ל פנה בבקשה זו לא כי הוא עצלן, אלא מפאת חוסר ידע שאולי תפוצה על-ידי אחר (במקרה הזה, אתה) ?

אני לא בא לתקן את העולם, אבל גישה קצת שונה תגרור אותנו להרבה יותר הישגים ולהבנה טובה יותר של אחד את השני.

אני יכול להצהיר שיש לי רוב סוחף בדיעה שלי, אך חלקו או "בעל חוסר כוח זמני-תקופתי" לבעוט את זה החוצה מבטנו, או חסר כוח ורצון-מקלדת...

כאן תם לו שיעור במוסר החיים ודרך קבלתם, לילה טוב!

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

ועכשיו ברצינות, מדוע לכנות כך את חברי הפורום. מתוקף היותך מנהל אינך אמור להפוך ללעג משתמשים אחרים שאינם מתמצאים כמוך. אתה מנהל מפני שאתה אמור לשמש דוגמא ולהראות אחריות, ולא לדבר בסגנון "היי תראה, אני למשל מנהל פה בפורום, אתה סתם טיפש, אז הנה לך מה שאתה צריך. אבל תזכור שאני זה שנתן לך כי אני מנהל..." שלא מוסיף שום דבר טוב. באותה מידה, אני יכול ללעוג לך בכל נושא אחר שאני עליון בו עליך... (או: כל אחד אחר, חוץ ממני.)

אתה מסכים איתי שמר בני ל פנה בבקשה זו לא כי הוא עצלן, אלא מפאת חוסר ידע שאולי תפוצה על-ידי אחר (במקרה הזה, אתה) ?

אני לא בא לתקן את העולם, אבל גישה קצת שונה תגרור אותנו להרבה יותר הישגים ולהבנה טובה יותר של אחד את השני.

אני יכול להצהיר שיש לי רוב סוחף בדיעה שלי, אך חלקו או "בעל חוסר כוח זמני-תקופתי" לבעוט את זה החוצה מבטנו, או חסר כוח ורצון-מקלדת...

שלום ותודה תודה על העזרה!!!

רק מה יש לי בעיה

מנהל הפורום מכיר אותי אישית ומה

לעשות הוא יודע שאני באמת עצלן !!!

כאשר אני קם בבוקר אני מתעצל לקום

וממשיך לישון עד הערב כדי לקבל

תשובות לעצלנותי בפורום "הבנתה".

אגב אצלי המשמו שלי הביא את הילדים

שלי ולא אוטובוס

בברכה בני ל:-P

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אגב אצלי המשמו שלי הביא את הילדים

שלי ולא אוטובוס

אבל הוא בפירוש כתב "ארוך ומביא ילדים...."

:wink:

פורסם

חולה יקר,

קודם כל , אני אכן פראייר - הייתי אמור לשלוח את השואל לגוגל ולנעול את ההודעה.

דבר שני , אם היית מסתכל מעט - היית רואה ששמתי חייכן על הודעתי - ושבני לא טרח לחזור אליי בתלונות.

דבר שלישי - אם היית טוריח לעשות אחד ועוד אחד , היית (אולי) מגיע למסקנה שלא סתם הקנטתי אותו.

דבר חמישי - גם אם יש לך השגות לגבי דרך הטיפול שלי בהודעות של מישהו אחר , אתה מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית ולא להתחיל להתלהם בפורום.

דבר שישי - אל תנסה לתקן את העולם , וגם לא אותי. אחרי כמה בדיקות במכון - קבעו שיש לי שאסי דפוק ומנוע גמור , כך שלא שווה להשקיע בתיקון, אלא להמשיך עד שאני מתפגר ואז לקנות משהו חדש ומשופר...

בקיצור - בפעם הבאה ,לפני שאתה רץ לעשות מעצמך צחוק , עדיף ללבן עניינים מולי או כל מנהל אחר בה"פ , ולא להתחיל הודעות בפורום. תזכור - מי שזורק חרא מול מאוורר , סופו שיעופו עליו חתיכות (ואני עושה ה-ר-ב-ה רוח :wink: ).

פורסם
חולה יקר,

קודם כל , אני אכן פראייר - הייתי אמור לשלוח את השואל לגוגל ולנעול את ההודעה.

דבר שני , אם היית מסתכל מעט - היית רואה ששמתי חייכן על הודעתי - ושבני לא טרח לחזור אליי בתלונות.

דבר שלישי - אם היית טוריח לעשות אחד ועוד אחד , היית (אולי) מגיע למסקנה שלא סתם הקנטתי אותו.

דבר חמישי - גם אם יש לך השגות לגבי דרך הטיפול שלי בהודעות של מישהו אחר , אתה מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית ולא להתחיל להתלהם בפורום.

דבר שישי - אל תנסה לתקן את העולם , וגם לא אותי. אחרי כמה בדיקות במכון - קבעו שיש לי שאסי דפוק ומנוע גמור , כך שלא שווה להשקיע בתיקון, אלא להמשיך עד שאני מתפגר ואז לקנות משהו חדש ומשופר...

בקיצור - בפעם הבאה ,לפני שאתה רץ לעשות מעצמך צחוק , עדיף ללבן עניינים מולי או כל מנהל אחר בה"פ , ולא להתחיל הודעות בפורום. תזכור - מי שזורק חרא מול מאוורר , סופו שיעופו עליו חתיכות (ואני עושה ה-ר-ב-ה רוח :wink: ).

נתחיל בזה שאני לא עושה מעצמי שום צחוק.

נמשיך בזה שזהו פורום ואיני מכיר אותך. זה הדדי.

נפתח את הנושא שאם אני לא מכיר אותך, משמע ש"הצחוק" שנוצר עליי לא מעניין את צבע תחתוניי ביום שמשי כזה, לא כן?...

עוד נאמר שאני מוסיף תמונה של הפורום בה ניתן לראות את הסמיילי שאצלי מאופיין כווירטואלי, על אף מספר ריענוני הדף הרבים...לכן קיבלתי רושם מוטעה שהעניין מעט יותר רציני מסתם צחוק בין מנהל למשתמש אחר.

בקשר לעצם היותך מוכה שאסי, אני לא מעוניין להגיב על אפיונך שלך, אז אנא חסוך ממני בהקלדה...

ולסיום, חתיכות החרא שיעופו עליי מקסימום יימרחו כנקבוביות צואה מוקרשת מלאי נקמה על הצד הפנימי של המסך...

כמובן שאין לי כל רצון להכנס איתך לוויכוח, זה כנראה ברור/לא ברור.

תמונה.jpg

פורסם

מספר כוסות הרוח שמוצמדות לגבה של נאקה צפון-אפריקאית בתום הריונה מאופיין לפי יחסי גודלה למשקלה, לאחר צום שבועי חלקי בפרק זמן של שלושה חודשים לסיגורין.

הטענה הנ"ל מעניינת בדיוק, אבל בדיוק, כמו הנקודה האחרונה אליה הגיע שרשור מוכה האיימים הזה.

אז...

נעלנו?...

פורסם
מספר כוסות הרוח שמוצמדות לגבה של נאקה צפון-אפריקאית בתום הריונה מאופיין לפי יחסי גודלה למשקלה, לאחר צום שבועי חלקי בפרק זמן של שלושה חודשים לסיגורין.נעלנו?...

מה קרה, אין לך כח להתנצח עם הג'די? עצלן! :wink:

• תוכן חדש...