Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתעניין ב-A CLASS מנוע 2 ליטר, טורבו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי שום מושג לגבי האוטו רק עכשיו מתחיל להתעניין. בבקשה רק למבינים.

ביטוח לנהג צעיר?

דלק?

טיפולים?

יתרונות?

חסרונות?

מתעניין בדגם עם הקיט גימור AMG אם זה משנה.

תודה :)

פורסם

המרצדס A קלאס בצורה הנוכחית הגיע לארץ בשנת 2012, דגם שונה לגמרי מן הקודם שהיה דומה יותר למיניוואן.

למנוע 2000 יש 211 כ"ס ועם גיר אוטומט 7 הילוכים.

לדעתי, צריכת דלק תהיה בממוצע 8.5-10 ק"מ לליטר. בנסיעה בינעירונית תקבל צריכה טובה יותר

ביטוח- לנהג בגיל 30 פלוס יהיה 2.5-3 אחוזים מערך הרכב. לנהג צעיר תוסיף עם 30-50 אחוז על זה

יתרונות- עיצוב צעיר ועכשווי, עיצוב פנים דמוי SLS עם פתחי איוורור עגולים וצג מולטימדיה דומה לטבאלט.

חסרונות- אין רכבים יד 2 כמעט, מחיר לא זול במיוחד, במחיר של 275 אלף לרמת גימור AMG יש עוד אפשרויות

טיפולים- במוסכים תחת אחריות

מידע נוסף על הדגם פה:

מרצדס A קלאס

דרור- מנהל מוטורקאר

פורסם

לדעתי כנהג צעיר אתה צריך לכוון למשהו קצת יותר איכותי ממרצדס עם קיט AMG.

טרול יקר, בחייך!!! תהיה רציני... אתה באמת חושב שמישהו לוקח ברצינות שאלה על רכב כזה ביחד עם דאגה מצריכת דלק ועלויות ביטוח....?

פורסם (נערך)

אני לוקח אותו ברצינות, שאלות לגיטימיות סה"כ, לא צריך להגזים..

ביטוח וטיפולים אתה מוזמן להתקשר ולשאול בחברות הביטוח ומרצדס בהתאמה.

דלק סביבות 9 ק"מ לליטר.

יתרונות - תא נוסעים מדהים, מנוע מעולה שזמין מכל סל"ד, גיר רובוטי 7 הילוכים שעובד מצוין.

חסרונות - קראתי בפורומים בחו"ל שהאמינות לא מדהימה, תא מטען קטן, חלונות קטנים.

יש לי נסיון על ה-A200 AMG, ה-250 חזקה משמעותית.

האוטו הכי מוקפד ואיכותי מהמשפחתיות הקטנות. אם היה לי תקציב ל-A250 הייתי לוקח בלי היסוס.

עלתה בזמנו כ-270K לפני תוספות מיוחדות. מחיר שמאוד קירב אותה לבימר 135M.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם טעיתי אז אני מתנצל. מפרגן.

אני אישית הייתי קונה רכב בסכומים כאלו רק אם מצבי היה כל כך טוב שעלויות הביטוח והדלק היו זניחות. אבל לא כולם רואים זאת ככה, מסתבר.

פורסם

ראשית אני ממליץ לך לערוך נ.מבחן על הדגם החלש יותר ע''מ לקבל אינדיקציה, ייתכן והגרסאות החלשות יותר יעשו עבודה טובה מבחינתך ותחסוך לא מעט כסף.

הרכב הינו כרטיס הכניסה למרצדס אך גם מרגיש כך והמחיר לא תואם את המציאות, היא אכן מאוד מרשימה למראה במיוחד מבפנים, אך החומרים מרגישים רחוק מזה, אני הייתי פוזל למתחרות אך קודם כל כדי שתספר אתה מה חשוב לך ברכב ומה צרכייך...

בכל מקרה בסגמנט המדובר אמרתי בעבר ואומר גם היום האודי A3 והסדרה 1 של במוו עדיפות, הן מבחינת איכות החומרים, נוחות, עלות הרכישה ועוד פרמטרים.

בהצלחה!

פורסם
לדעתי כנהג צעיר אתה צריך לכוון למשהו קצת יותר איכותי ממרצדס עם קיט AMG.

טרול יקר, בחייך!!! תהיה רציני... אתה באמת חושב שמישהו לוקח ברצינות שאלה על רכב כזה ביחד עם דאגה מצריכת דלק ועלויות ביטוח....?

תגיד, אנחנו מכירים? אתה יודע מי אני? אני יודע מי אתה? מה אתה שופט?

מה אתה כותב תגובה סתמית. יעניין אותי צריכת הדלק גם אם אני יקנה עכשיו סובארו STI. נכון הצריכת דלק לא הדבר הכי רלוונטי בשבילי כי אני נוסע 3 קילומטר ביום, אבל זכותי לשאול. "רכב כזה עם דאגה מצריכת דלק?", כולה מנוע 2000 עם 211 כ"ס. אני יורד מגולף GTI עם הרבה יותר כוח תאמין לי, ועדיין בא לי לדעת. תמיד לפני שאני קונה אוטו אני מעוניין לדעת לאן אני נכנס מכל הכיוונים.

וסתם שתדע חבר, את הרכב? אני קונה, לא ההורים ולא הסבא ולא הסבתא. אני בן 22, ושוב אני יגיד, אף אחד לא עוזר לי.

רק בגלל תגובות כאלה? אני נמצא בפורום הזה פעם בחודשיים.

פורסם

אבל הוא הבין שטעה והתנצל, אז למה לתת לו עוד כאפה אם הוא כבר הוריד את הראש ?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שאלת שמסקרנת אותי בגלל מה שכתבת - למה אתה מעוניין להחליף את הגולף בבנץ הזו? מה לא טוב לך בגולף? על איזה דור מדובר בגולף הנוכחית שלך?

אני שואל על מנת שלא תצפה למשהו אחד ותקבל משהו אחר. זה הכל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
...

וסתם שתדע חבר, את הרכב? אני קונה, לא ההורים ולא הסבא ולא הסבתא. אני בן 22, ושוב אני יגיד, אף אחד לא עוזר לי.

רק בגלל תגובות כאלה? אני נמצא בפורום הזה פעם בחודשיים.

אם אתה גאון מחשבים שעשה אקזיט בגיל 22, אני מוריד את הכובע,

אם לא, בגיל 22 להגיע לרכב של רבע מליון שקל, אז אתה בטח "שובר שורות".

סתם מסוקרן !

אתה מבין שרוב רובם של בני גילך (וגם של הרבה מעבר לגילך) לא משכיבים כזה סכום על רכב.

תוסיף לזה את הכשל הלוגי בלהבין איך פחת של 20% בשנה ~50K ש"ח וחיסכון בדלק משתלבים.

אבל כמו שכתבת... אנחנו לא מכירים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מקווה מאוד שאתה לא מתכוון לקחת הלוואה בשביל לקנות את הרכב, אם כן אז נמצא אותך במדורי החדשות בוכה על מצבך הרע בגלל המדינה מהר מאוד, ושהרי המדינה היא זו שבגללה אתה לא קונה בית עם בריכה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

כל פעם שמישהו בעל מספר הודעות נמוך פותח שרשור כזה, אנשים מתחילים לצאת עליו שהוא טרול. אולי חלאס עם זה? מה זה משנה בן כמה הוא? גם אם הוא ילד בן 17 שרק עכשיו הוציא רישיון אבל להורים יש כסף ורוצים לקנות לו מרצדס חדשה אז הוא מתעניין. במקרה הזה מדובר בבחור בן 22 שמסוגל/רוצה לשים סכום כזה על רכב, שיבושם לו. מספיק כבר עם התגובות האלה. זה די מגעיל.

אם מישהו פה יוכיח שמדובר בטרול, זה כבר משהו אחר, אבל עד אז, מגיע לו לקבל תשובות רציניות.

לגופו של עניין, גם אני בדעה שהאאודי והבימר עדיפות על המרצדס, וזאת לאחר שנהגתי על כולן.

יש סיבה שאתה שואל רק על המרצדס?

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

במחיר הזה (במידה ואתה לא צריך 2 דלתות מאחור) אפשרי בהחלט לשקול אפילו את ה-220 של BMW. אבל שוב, מה אתה דורש מהרכב?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה הרגישות הזו כאן?

אז חשדתי שהוא טרול? ביג דיל....

מציק למישהו בעין? שידלג על הודעתי.

כבר לא כל כך מעניין אותי האם כן או לא.

נכון הצריכת דלק לא הדבר הכי רלוונטי בשבילי כי אני נוסע 3 קילומטר ביום, אבל זכותי לשאול.

בהחלט זכותך לשאול. וזכותי להעלות את התהיה האם אתה טרול.

• תוכן חדש...