Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 2010 אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני בדיקה, רכב שמור יד 1 ללא תאונות עשה 70 אלף קמ במחיר 65K. מעונינים להחזיק את הרכב 4 שנים ונוסיף למונה עוד 40K קמ. האם צפויות בעיות מוכרות במנוע או בת.ה בהמשך השימוש בדגם הזה.

פורסם

תקלות מנוע לא היו אצלי.

יש את הבעיה המוכרת ביוניט ברקס, מנגנון ידית פתיחה של דלת הנהג שנוטה להתקלקל ואצלי אישית התקלקל המפוח של המזגן 3 פעמים.

אם יש שאלות נוספות אשמח לסייע.

פורסם

תקלות מנוע לא היו אצלי.

יש את הבעיה המוכרת ביוניט ברקס, מנגנון ידית פתיחה של דלת הנהג שנוטה להתקלקל ואצלי אישית התקלקל המפוח של המזגן 3 פעמים.

אם יש שאלות נוספות אשמח לסייע.

פורסם

אני הכרתי מקרוב 3 רכבי ליסינג שעבדו קשה מאוד במהלך 3 שנים. ולא הזדקקו לשום תיקון מעבר לטיפול תקופתי.

יוניט ברקס זה הדבר היחידי שהוחלף בשניים מתוך השלוש. (תוקן במסגרת האחריות, עבודה של מספר דקות).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ענין הגיר טעון בדיקה יסודית בלי פשרות - יש לוודא,שהוחלף שמן גיר למקורי פעם אחת לפחות לפי הוראות היצרן. אצלי הכל פיקס (כי החלפתי שמן מקורי כבר פעמיים -רכב 2009 עם 61,000) אבל היו כאן שרשורים שבחלקם התלוננו על בעיות גיר (שקרו כבר אחרי 100,000 במיוחד כאשר לא הוחלף שמן הגיר (יש שרשור אחד כזה לא כ"כ סימפטי).

בעיות מנוע אין מיוחדות (יש שמועות על סליל הצתה שנוטה להתפגר בסביבות 90,000 ק"מ,5אבל עוד לא הגעתי לשם למזלי)...

חשוב להקפיד על שמן סינתטי איכותי,מסנן שמן מקורי ולוודא ,שאין בוצה במנוע (אחת ממחלות היונדאי הכלליות) ושמרווחי הטיפולים היו כל 20,000 (החל משנת 2010) או כל שנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כפי ש colauti ציין בעיות גיר.

הייתה לי אחת עם 110 אלף ק"מ שהלכו המייסבים בגיר.

היו לי עוד תקלות פה ושם אבל הייתי ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן על הרכב עם דגש על הדברים הבאים:

1. רעידות בעמידה - המון מתלוננים על כך שהרכב רועד (גם אצלי כך היה), ואין לזה כל כך פיתרון.

2. מתלים - נוחות כמעט ולא קיימת ברכב הזה, אתה תרגיש כל מהמורה, חור או פגם אחר בכביש. קולגה שקנה פעם גם I30 שאל אותי אם גם הרכב שלי לא נוח.

3. הגה- הפלסטיקה שלו מאוד גרועה ולא נוחה למגע, וההגה עצמו גם די גרוע לנהיגה (פחות רלוונטי אם אתה לא נוסע בכבישים מפותלים)

4. פנים הרכב- זה קצת אינדיווידואלי אבל, אבל מאוד לא אהבתי את איכות החומרים ואת החלל הריק בין הקונסולה האנכית לאופקית, יכלו לשים שם תא איחסון סגור וע"י כך לתת תחושה איכותית יותר, אבל במקום יש תחושה של פז'ו 205.

אני את הרכב שלי מכרתי אחרי שנה וחצי לאחר שהוא נכשל כישלון חרוץ בלהוות רכב שני ואמין בבית.

פורסם

על פי רוב מרבית התקלות קרו במכוניות יוצאות ציי רכב, בייחוד אלו ש "זכו״ לתחזוקת שבר.

מהיכרות קרובה עם שתי מכוניות כאלו משנת 08׳, האמינות היתה מוחלטת לאורך כל 6 השנים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כפי ש colauti ציין בעיות גיר.

הייתה לי אחת עם 110 אלף ק"מ שהלכו המייסבים בגיר.

היו לי עוד תקלות פה ושם אבל הייתי ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן על הרכב עם דגש על הדברים הבאים:

1. רעידות בעמידה - המון מתלוננים על כך שהרכב רועד (גם אצלי כך היה), ואין לזה כל כך פיתרון.

2. מתלים - נוחות כמעט ולא קיימת ברכב הזה, אתה תרגיש כל מהמורה, חור או פגם אחר בכביש. קולגה שקנה פעם גם I30 שאל אותי אם גם הרכב שלי לא נוח.

3. הגה- הפלסטיקה שלו מאוד גרועה ולא נוחה למגע, וההגה עצמו גם די גרוע לנהיגה (פחות רלוונטי אם אתה לא נוסע בכבישים מפותלים)

4. פנים הרכב- זה קצת אינדיווידואלי אבל, אבל מאוד לא אהבתי את איכות החומרים ואת החלל הריק בין הקונסולה האנכית לאופקית, יכלו לשים שם תא איחסון סגור וע"י כך לתת תחושה איכותית יותר, אבל במקום יש תחושה של פז'ו 205.

אני את הרכב שלי מכרתי אחרי שנה וחצי לאחר שהוא נכשל כישלון חרוץ בלהוות רכב שני ואמין בבית.

תודה על חוות הדעת וההכוונה לתקלות אופיניות ברכב

ל-חן פרחי

על פי רוב מרבית התקלות קרו במכוניות יוצאות ציי רכב, בייחוד אלו ש "זכו״ לתחזוקת שבר.

מהיכרות קרובה עם שתי מכוניות כאלו משנת 08׳, האמינות היתה מוחלטת לאורך כל 6 השנים.

הרכב הוא מיד 1 פרטי, טופל האדיקות לפי דפי הסטוריה, מקווה שהשבוע נבצע בדיקה במכון.

• תוכן חדש...