Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בקשת עזרה או חידון קצר:

אתמול בלילה רכב לא ידוע פגע ברכב שלי. מהרכב הפוגע נשאר על הכביש הפנס שבתמונה. גם אחרי חיפוש ממושך לא הצלחתי לזהות את סוג הרכב הפוגע.

מי יוכל לעזור בזיהוי?

פנס 1.jpgפנס 3.jpgפנס 2.jpg

עריכה אחרונה על ידי bohad

הסטוריה מוטורית: סיטרואן דיאן 6 >> דיהטסו קורה >> סיטרואן AX GT >> פורד פוקוס >> פיג'ו 406 >> פורד פוקוס >> סיטרואן c8 >> פולקסוואגן גולף >> פולקסוואגן טיגואן > פולקסוואגן e-Up

פורסם

בתמונה אי אפשר לראות מה כתוב על השברים של הפנס. תוכל להגדיל את התמונה או לכתוב מה כתוב באותיות קטנות (ניראה שבחלק התחתון יש כיתובים, אני מאמין שאפשר למצוא מק"ט של החלק) ?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין שום טקסט, או מק"ט - בדקתי בכל מקום...

בתמונה אי אפשר לראות מה כתוב על השברים של הפנס. תוכל להגדיל את התמונה או לכתוב מה כתוב באותיות קטנות (ניראה שבחלק התחתון יש כיתובים, אני מאמין שאפשר למצוא מק"ט של החלק) ?

הסטוריה מוטורית: סיטרואן דיאן 6 >> דיהטסו קורה >> סיטרואן AX GT >> פורד פוקוס >> פיג'ו 406 >> פורד פוקוס >> סיטרואן c8 >> פולקסוואגן גולף >> פולקסוואגן טיגואן > פולקסוואגן e-Up

פורסם

עוד דבר - הפגיעה הייתה באזור גבוה יחסית, מה שמוביל אותי לחשוד שאולי מדובר בכלל ברכב מסחרי.

פורסם

לי זה ניראה כמו פנס ימין של סקודה רומסטר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אין שום טקסט, או מק"ט - בדקתי בכל מקום...

אתה בטוח? בתמונה הימנית, בדיוק במרווח שבין העצים ניראה שאני רואה משהו כתוב באותיות קטנות מאוד מצד השני. תוכל לבדוק את זה? או אולי אני פשוט לא רואה טוב.:oops:

כמו כן במקום גבוה יחסית זה יכול להיות גם סטיישין, יש סטיישינים והצ'בקים על בקליות שממוקמות באופן אנכי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רנו פלואנס?

2014-Renault-Fluence-facelift-review-taillight-1024x677.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

mattrixx תודה - פגעת בול!

בינתיים לא זיהיתי פלואנס באזור שלי, בטח לא אחת עם פנס שבור...

לצערי גם אין מצלמות. לא נורא.

• תוכן חדש...