Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה לא הגיע אלי מוצר (מאנגליה), וחודש וחצי אחרי ההזמנה חודש כבר לא היה רלונטי. פתחתי Case ותוך שעה קיבלתי זיכוי (המוכר קיבל פידבק חיובי על התנהגותו זו). היו לי עוד 2-3 מקרים דומים בעבר ותמיד זוכיתי אם כי היה יכול לארוך עד 48 שעות, אבל מעולם לא היתה לי בעיה עם מוכר שנעלם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי היה מקרה של מוכר שנעלם, איביי פסקו לטובתי אחרי כמעט חודש ממועד ההגעה המקורי. לאחר חודש נוסף המוצר הגיע.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

בוקר טוב.

תודה על התשובות אבל נראה לי שלא הסברתי מספיק טוב (למעט אולי אייל23).

רכשתי פריט והמוכר אינו מציין באתר בשום שלב ששלח (עזבו כרגע זמן הגעה ואם המוכר דווח שקר).

השאלה היא אם ebay (חוץ מזה שאני יכול לפנות ישירות למוכר ולקבל תשובה זו או אחרת) מחייבת את המוכרים

להודיע בתוך x זמן על ששלח את הפריט (אם המוכר מציין בתנאי המשלוח שלו ששולח תוך y ימים - זה כבר סיפור קצת שונה).

תודה.

alfa 156 2.5.

פורסם

כפי שכתבתי בכל ליסטינג המוכר כותב תוך כמה זמן הוא שולח , איביי לא מחייבים את המוכר למתי ייצא המשלוח בד"כ כמה ימים .

• תוכן חדש...