Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מחווית קניה, הרכב היה בעברו בהשכרה בחברת אלבר. הרכב עמד על כמעט km86K הרכב נלקח למכון בדיקה אחרי שנאלצתי לחפור לסוכן, לטענתו הרכב עבר קומפיוטסט (אתם יודעים הכל V חוץ מתיקוני צבע ) בבדיקה נתגלו שהצמיגים והבלמים גמורים, פרונט. והכסתח הרגיל "סימני קורוזיה" "מצבר 2012" וכו'

הרכב חזר ממוסך שלהם אחרי בלמים תיקון פרונט. התמקחתי על המחיר בגלל הצמיגים והעובדה שהרכב ממש לפני טסט. ובצעתי רכישה. ואז נתגלו הפאקים הקטנים והמעצבנים. אבזמי חגורות מתחת למושב האחורי, מתזי מים לא מחוברים מדף אחורי חסר. (שבסופו של דבר הושלם ע''י אלבר) סרחון מהמזגן

מיד לאחר הקניה נדלקה לי נורית אדומה של הגיר למזלי הרכב עדיין באחריות יצרן נכנסתי למוסך מורשה יבואן , והתברר שמדובר במשהו קטן בידית הילוכים על הדרך בוצע טיפול 90K

וכמובן, החלפתי לרבעיית גודייר אפישנט גריפ.

חוות דעת על הרכב:

בעניי פיאט בראבו היא מכונית שנותנת לך להנות מכל העולומות, הרכב נוח חסכוני מאובזר ובעל ביצועים טובים כשתצטרך.

בבדיקה הראשונה שערכתי לרכב בתנאים משולבים של נהיגה קלילה על 100-110 קמ''ש נמדדו 1-15.8 קמ''ל דהיינו שעד שנדלקה הנורה מפול הרכב גמע מעל 840 ק''מ !

כמובן שאל תצפו להגיע לזה עם רגל כבדה הוא יצרוך דלק כמו קוראנית טיפוסית. אבל החוויה פרייסלס.

ההגה מצופה העור בדגם סנסיישן נעים למגע ומתכוונן לגובה ולעומק, ובעל משקל טוב. במרכז לוח השעונים תמצאו מחשב דרך נחמד. העיצוב בפניים מאוד יפה החומרים מרגשים מוצקים ואיכותיים למרות העבר הקשה בהשכרה.

מערכת השמע סבירה, בלו אנד מי דורשת הסתגלות אבל כשמבינים איך משתמשים בה היא סבבה לגמרי. בנוסף ברשימת האבזור תמצאו קרוז קונטרול ובקרת אקלים מפוצלת.

בנסיעה רגועה הרכב מתברר כנוח המושבים מעולים , ואנשים שנסעו איתי לט האמינו שמדובר בפיאט, בידוד הרעשים טוב .

הגיר הרובוטי החד מצמדי , הדבר שהכי מפחיד ישראלים, לא נוראי כל כך בעניי, בנהיגה ספורטיבית עדייף לכם להשתמש במצב הידני , לגיר יש אופי AL4 משום מה הוא אוהב להתקע על הילוך נמוך הרבה זמן אחרי קיק דאון. לפחות הוא לא מהסס לרדת ל3 כשצריך דחף .

מה שכן מציק זו מערכת ההיל הולד שלא מצטיינת תמיד, רק בזוויות מסוימות היא תופסת את הרכב.

וכנ''ל לגבי יציאה ברוורס בירידה הרכב כל שניה מדרדר קדימה כשעוזבים את הגז. וכן הגיר לא יודע מה זה גלישה.

על ביצועים ואחיזה אין מה להוסיף הנתונים לא משקרים, 21 קג''מ מומנט מ1700 סל''ד פחות מ10 שניות למאה.

לסיכום : הפיאט בראבו היא פנינה אמיתית, אבל למי שמוכן להתפשר לגיר רובוטי שלא נוראי במיוחד. הרכב מאוד נדיר ולמרות גילו נראה סקסי וייחודי. עושה רושם שהרכב אמין.

הדברים שלא אהבתי ברכב הם החלונות מאחורה שהופכים רוורס לקצת קשה, ההילד הולד וזה שהמד מהירות נמצא בצד שמאל ולא המד סל''ד.

פורסם

מקווה שהתחושות שלי יהיו זהות לשלך, קניתי מהם ביום שישי.

מחר האוטו יכנס למוסך שלהם לתקן ליקויים קטנים שנמצאו בבדיקה, ביום שלישי אקח את הרכב ישר לפנצ׳ריה

להחלפת הצמיגים למשהו איכותי (לא מוכן לנסוע עם סיניים למרות שהצמיגים תקינים).

ולאחר מכן לניקיון יסודי להעלמת כל זכר לזה שהרכב היה בהשכרה (למרות שמצבו מצוין ואין ממש סימנים רציניים)

פורסם

תודה על הסקירה... חבל רק שהפסיקו עם יצור הרכב הזה

לא מבין מה הבעיה לעשות משהו בסגנון

New+2013+Fiat+Bravo+Extreme+Concept+Live+Photos+2012+Sao+Paulo+Auto+Show-7.jpg

New+2013+Fiat+Bravo+Extreme+Concept+Live+Photos+2012+Sao+Paulo+Auto+Show-4.jpg

אוטו-מאניה :-)

פורסם (נערך)

ישי, לי החודש הסתכם בכ7500 שקל:

1100 טיימינג

550 מצבר

4000 קלאץ'

1800 טסט+אגרה

כמו כן הוחלפו גלגל תנופה (3000) + תושבת מנוע (1600) במסגרת האחריות.

הרכב חוגג בסוף השבוע 3 שנים על הכביש (והאחריות נגמרת), כנראה שיש סיבה שאנשים מוכרים את הרכב כעבור 3 שנים, אני יכול להעיד על כך :(

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)

בלאי, הוא היה משוחרר והוא נבדק במסגרת החלפת הקלאץ', חיים הראה לי את חופש התנועה שהיה בו לעומת מה שצריך להיות, הבדל משמעותי.

מלבד זאת אין לי מושג מה הגורם לכך, אבל זה גם לא כזה שינה לי, סביר להניח שאת הגלגל הבא יחליף מי שירכוש ממני את הרכב.

** חיים זה בעל המוסך.

*** עוד 21 שקלים על DOK שנשרף בעת החלפת המצבר.

**** + שני ימי עבודה שחתמתי כחופש בשביל הסידורים האלו.

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...