Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HGT או מנקה חתולים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין שם נהג!!!!

איך זה עובד???? :D

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
:?:

אתה סתם ילד טיפש וקנאי , זה אחד הרכבים היותר יפים שיש לנו בארץ , מושקע מאוד ולא ב "רייסים" אלא ביופי חיצוני !! אני מכיר את בעל הרכב מגיל צעיר (בית ספר יסודי וכו) והוא בנאדם זהב!!!

מה גם שעצוב שאשכרה בזבזת 5 דקות מהחיים שלך ביצירת המופת הזו.. אשכרה אין לך חיים ?

פורסם

אתה סתם ילד טיפש וקנאי , זה אחד הרכבים היותר יפים שיש לנו בארץ , מושקע מאוד ולא ב "רייסים" אלא ביופי חיצוני !! אני מכיר את בעל הרכב מגיל צעיר (בית ספר יסודי וכו) והוא בנאדם זהב!!!

מה גם שעצוב שאשכרה בזבזת 5 דקות מהחיים שלך ביצירת המופת הזו.. אשכרה אין לך חיים ?

מה הקשר , גם אני מכיר את האדם , אבל מה זה אומר שאסור להתבדח ?

אחרי הכול זה פורום אוף טופיק ואם הוא אמר משהו זה היה ברוח טובה....

פורסם

גברבר, למה עצבים על הבוקר?

קצת הומור לא יזיק לנו. אישית, אפילו אם זה היה הרכב שלי, הייתי צוחק.

אבל מה?! זה לא רעיון טוב להרכיב לו שתי מברשות ולנקות את צפון ת"א אחרי יום העצמאות? אפשר להרוויח המוון... :lol::lol:

172

פורסם

אהבתי את התמונה...

ומה הקשר בין זה שהוא בן אדם זהב לזה שהאוטו יפה?

הוא יפה בעינייך , ניחא, אני לא אוהב את המדפים האלה שיש למטה, הפ יראו יותר טוב על הקיר בחדר שלי...

האוטו חביב, נראה טוב - אבל יש יפים ממנו... מה לעשות...

haters will hate

פורסם
צודק :) סליחה.. פשוט הלכה לי RSI ממש יפה (שאסי ועוד המון דברים) בבדיקה.. הייתי עצבני, מצטער :)

אז אולי תחליף כבר שם??!?!? אין לך RSI ואין לך 205GTI.... :twisted:

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם

אני מקווה שלפחות המוכר השתתף איתך בבדיקה...

אולי תלך על זה:"אורן שלא מצא לאGTI ולאRSI"

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם
צודק :) סליחה.. פשוט הלכה לי RSI ממש יפה (שאסי ועוד המון דברים) בבדיקה.. הייתי עצבני, מצטער :)

לא נורא אל תתעצבן...

יהיה בסדר , או שלא?

:roll:

פורסם

תאמינו לי הרגתם אותי איזה אנשים מצחיקים יש פה פשוט למות!!!!!!!!!!!!!

וואלה תאמינו לי אני אוהב את אלו שצוחקים על אחרים.......

זה מראה מן רמת בגרות מסויימת אני חושב.

חברים אני אישית אוהב מאוד איך שהאוטו שלי ניראה ולא ממש מפריעה לי מה אחרים חושבים.

למרות שהעניין של לנקות רחובות יכול להיות אחלה ביזנס........

והשאלה שלי אם יש פה מישהו שמוכן גם ללחוץ ???? -> אבל ברמה שלי כמובן.... לא לשכוח שהאוטו שלי ''לא''חזק בכלל..... סך הכל 1.4 עם 65 סוסים.

מישהו מעוניין ללחוץ איתי באיזה שהיא היזדמנות???

מומלץ

PUNTO GT - RSI - V5- 106 XSI, RALLYE - HGT - 205 1.9, MI-16 - 206 GTI ולראות איך HGT סטנדרתית נוסעת. :D

באהבה עדי הבעלים של הרכב בתמונה.

פורסם

כן, אני מוכן.

תקבע מקום ושעה.

מעבר לזה, קח את זה בקלות, אני בטוח שזאת לא פעם ראשונה שאתה שומע את זה.

לפורום הזה יש עבר עשיר בחוסר טאקט, יעיד על זה בעלים של MR2 (ובעלים של ראלי :lol: )

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

מה זה לחיצות???? זה שאתה הלוחץ על הפח של הרכב לא אומר שהרכב שלך "חזק" יותר...

חבל , זה סתם משאיר סימנים על הפח... :shock:

וברצינות ,

יש לי חבר עם אריקה ברזיל 1.3 , 2 דלתות אחוריות מרותכות (זה נותן עוד קצת בגבוהות)... הוא מבקש לקבוע שעה ותאריך אבל אתה בטח "מאוד רציני" :lol:

אה... שכחתי לציין שאפילו יש לה פחות כ"ס מאשר לעגלה שלך....

אנחנו ממתינים

:twisted:

:-)

• תוכן חדש...