Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני יודע שיש אפשרויות תחליפיות טובות, זה לא זה, אני פשוט לא יודע איך הבאת המכשיר לקצה היכולות שלו תפגע בכיול שלו לאורך זמן (אני מתכנן להיות עם הפלוק הזה עוד הרבה מאוד שנים), מחשבה פרנואידית משהו, אבל רק לשקט הנפשי וה-confidence of measurement שלי.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

את המכשיר שלי אני לא מכייל במעבדה אלא בודק את רמת הדיוק של מדידת מתח של המכשיר על-ידי מקור מתח מדוייק שבניתי ואת תחום ההתנגדות אני בודק בעזרת מספר נגדים מדוייקים בטולרנס של 0.05 אחוז שהם יותר מדוייקים מהנגדים של הייצרן.

בכול מקרה אתה יכול גם להריץ סט בדיקות עצמאי על-ידי כניסה למצב TEST בזמן ההדלקה והשוואה של ערכים מסויימים מול הערכים שרשומים בספרות אחזקה של המכשיר.

חפש באינטרנט את ספרות האחזקה שבו תוכל למצוא פרטים נוספים לגבי מה שכתבתי.

הפלוק הזה לכול החיים :?. הפלוק שלי יוצר לפני 20 שנים וקצת והדבר היחיד שהחלפתי זה את תצוגת ה-LCD ואת מחזיק הסוללה.

איזה כייף לי :)

פורסם
ניתן לרכוש פיוזים תואמים ב-100 למקורים תוצרת LITTELFUSE או Cooper Bussmann בחצי עלות ואפילו פחות מזה.

מרק,

יש לך קישור או שם של חנות שאפשר לרכוש בה את הפיוזים לפלוק? האם יצא לך לרכוש מהם?

ולגבי החלפת המסך, זה בוצע במסגרת האחריות? יש על הדגם הזה אחריות לכל החיים ?

פורסם

בזמנו רכשתי 4 פיוזים אצל סימן טוב אלקטרוניקה. לא תמיד הפיוזים במלאי אבל שווה לנסות.

המסך לא הוחלף במסגרת האחריות מכיוון שהמכשיר שלי לא נקנה בארץ לכן החלפתי בעצמי את המסך. ניתן לרכוש באיביי קיט לתיקון מסך.

אם אתה זקוק בדחיפות לפיוזים אוכל לתת לך אחד במחיר עלות (שאינני זוכר :cry:).

פורסם
אמפר מסמנים אותו באות A.

לא אתה ולא מרק עניתם לי על השאלה ?

אם אתה לא יודע תפסיק לכתוב

בוקי אותו שאלה בשבילך ?

גבר אמפר זה זרם...

שנים שואלים אותך את השאלה הזאת ואתה לא עונה.

נכון אמפר מסמנים ב-A, אבל אמפר זה ​זרם

פורסם
בזמנו רכשתי 4 פיוזים אצל סימן טוב אלקטרוניקה. לא תמיד הפיוזים במלאי אבל שווה לנסות.

המסך לא הוחלף במסגרת האחריות מכיוון שהמכשיר שלי לא נקנה בארץ לכן החלפתי בעצמי את המסך. ניתן לרכוש באיביי קיט לתיקון מסך.

אם אתה זקוק בדחיפות לפיוזים אוכל לתת לך אחד במחיר עלות (שאינני זוכר :cry:).

מרק, תודה רבה , כרגיל אין עליך. אני צריך אחד לגיבוי, ככה שזה לא דחוף. אני אברר בסימן טוב כמו שאמרת.

פורסם (נערך)

לידיעתך החנות עברה לפתח-תקוה.

בכול מקרה בזמנו רכשתי בנוסף פיוזים בעלי תאימות חשמלית של 100 אחוז לפיוז המקורי רק המבנה הפיזי שלהם מעט שונה וגם במחיר זול יחסית.

יותר מאוחר אני אצלם לך את הפיוז הזול יותר.

אתה צריך 2 סוגים של פיוזים ספייר.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

אז חברים,

לא הצלחתי להבין אם ניתן ואיך בודקים אמפר/זרם לצרכנים קטנים

באמצעות הרב-מודד שבתמונה. (1מהם לפחות)

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם
אז חברים,

לא הצלחתי להבין אם ניתן ואיך בודקים אמפר/זרם לצרכנים קטנים

באמצעות הרב-מודד שבתמונה. (1מהם לפחות)

כמו שכבר אמרנו בעמוד הראשון, בשני המכשירים הספציפיים שיש לך לא ניתן למדוד זרם.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
לידיעתך החנות עברה לפתח-תקוה.

בכול מקרה בזמנו רכשתי בנוסף פיוזים בעלי תאימות חשמלית של 100 אחוז לפיוז המקורי רק המבנה הפיזי שלהם מעט שונה וגם במחיר זול יחסית.

יותר מאוחר אני אצלם לך את הפיוז הזול יותר.

אתה צריך 2 סוגים של פיוזים ספייר.

את שני הסוגים רכשת אצל סימן טוב?

אגב, צריך אחד של 11A ואחד של 440mA ל 87 ?

פורסם
את שני הסוגים רכשת אצל סימן טוב? אכן כן לפני מספר שנים.

אגב, צריך אחד של 11A ואחד של 440mA ל 87 ?

בדיוק התכוונתי לשאול אותך איזה פיוזים מותקנים אצלך במכשיר. במהלך השנים שהמכשיר יוצר פלוק שינו את ערכי הפיוזים לכן רצוי לבדוק באתר של פלוק או במכשיר עצמו איזה פיוזים מתאימים למכשיר שלך לפי מספר הסידורי של המכשיר.

במכשיר שלי פלוק 87 יש פיוז אחד של 1 אמפר והשני של 15 אמפר.

הפיוזים התחליפים תוצרת Cooper Bussmann/LITTELFUSE נבדקו לפי דפי הנתונים והם מתאימים בול.

צילמתי עבורך את הפיוזים ראה תמונה מצורפת. שים לב הפיוז השמאלי הינו בעל אותם תכונות חשמליות כמו הפיוז האמצעי עם מבנה מעט שונה אבל מתאים בול למכשיר.

קישור לבדיקת ערך הפיוז ומק"ט לפי מספר סידורי של המכשיר.

http://www.fluke.com/fluke/m3en/FlukeSelect/select_Fuse.htm?Type=1

&#1508;&#1497;&#1493;&#1494;&#1497;&#1501; &#1500;&#1508;&#1500;&#1493;&#1511; 1.jpg

פורסם

חברים, שאלה.

עם רב מודד 'סיני 50₪' (אפילו הרבה פחות למען האמת) יש אפשרות למדוד מתח מצבר מבלי שיתפוצץ לי ביד?

מה הדרך הנכונה למדוד תקינות של מצבר (רק במצב סוויץ' / רכב מונע, קר/חם)?

איזה ערכים הם הקווים האדומים (ערך מינימלי שממנו ומטה המצבר לקראת סוף חייו וערך מקסימלי שממנו והלאה יש בעיה)?

• תוכן חדש...