Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט ואני מחפש רכב לנסיעות שלי שהם בערך 110 ק"מ ביום(4 פעמים בשבוע).

התקציב שלי כרגע הוא 15K ואני מחפש רכב ידני+אחזקה זולה+חסכונית בדלק.

על איזה רכב אתם יכולים להמליץ לי?

הכיוון שלי כרגע הוא פונטו שנת 2005/6 או פיג'ו 206

היום ראיתי במגרש מכוניות אופל קורסה יד 2 טיפטרוניק שנת 2003 150000 ק"מ(דורשים עליו כרגע 12K(לפני דיבורים)), אפשר חוות דעת על הרכב הזה, ומה תצרוכת הדלק שלו בערך?

תודה מראש!

פורסם

הרובטי הזה לא משהו מבחענת אמינות,מה גם שאין הרבה כאלו ל הכביש.

הפונטו אכן חיסכונית ולא יקרה לאחזקה,הגטס ברמות gls/glx/gli אולי תהיה פחות אבל היא אמינה.

הפיגו תיתן לך יותר נוחות,אולי היא לא תהיה כמו הגטס סוס עבודה אבל עם נסועה גדולה אולי תאהב אותה יותר.

פיאט פנדה הכי חיסכונית גם לא יקרה ודי רמינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרובוטי שראיתי היה 5 שנים אצל מורה שאני חושב שרוב הזמן היא נסעה עם הרכב לבית ספר.

אני כרגע בכיוון של הפונטו ספייס, אבל הבעיה בה שאנשים דורשים עליה כמעט מחירון. יש הבדל משמועתי בין הפונטו הרגילה לספייס?

לגבי הגטס- הבנתי שהן לא כלכך חסכוניות, או שזה רק האוטומט?

פנדה-אוטומט הוא רכב חסכוני?

פורסם

בטח,הפונטו הופסקה ליבוא בשנת 2000,בתקציב שלך אפשר כבר לקנות את הספייס שהיא מבטיחותית יותר,מאובזרת,זה דגם שהחליף את הפונטו.

הידנית די בסדר,פחות מהספייס אבל היא אמינה זה חשוב לא פחות0.

הפנדה היא רובוטית מאוד חיסכונית אבל גם הגיר רובוטי שלא ידוע בתור סופר אמין ופעולה לא חלקה כמו אוטומט רגיל,צריך לנסות לראות אם זה מתאים לך,אני אישית לא סובל את הרובוטים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקורסה באמת עלולה להיות מתכון לצרות והגיר הזה גם כשהוא תקין הוא מזעזע, תרתי משמע.

הפונטו, ה206 והגטס כולן אופציות ראויות, שכל אחת מציעה יתרונות וחסרונות.

אני חושב שלו הייתי במצבך הייתי מחפש בין כולן את המכונית במצב הטוב ביותר.

בנוסף הייתי מוסיף את הקליאו בי, סקודה פאביה וסיאט איביזה במידה והיא לא יקרה באופן משמעותי.

פורסם

אני כרגע מתלבט בין הפונטו לפולו 2001 ידנית שהבנאדם טוען שהיא שמורה(היא גם נראית טוב).

מה אתם אומרים על הפולו?

איך האמינות/טיפולים של הרכב?

פורסם

בשנתון כזה האמינות לא אומרת הרבה אלא איך שמרו על הרכב, לא רק זה שמחזיק בו עכשיו אלא כל מי שהרכב היה בבעלותו לפני.

מה שכן, הטיפולים מאוד יקרים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אתה הולך לנסוע לא מעט ק"מ.

הייתי מציע להגדיל טיפה את התקציב ולרכוש רנו מגאן דיזל ידנית.

יש פה חבר פורום בשם LESLES שהוא סטודנט ומחזיק ברנו כזו שגמעה מעל 300K והוא מאוד מרוצה ממנה, דבר איתו בפרטי.

• תוכן חדש...