Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת מוט מייצב מחו"ל או קניה בארץ - מאליבו 2006 (כ"ע)

olegsr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם . ברשותי שברולט מאליבו 2006 LT

3.5 נפח מנוע .

בביקור האחרון במוסך גיליתי בעיה במוט מייצב בגלגל הקדמי מצד ימין .

מחיר בישראל של מוט אחד - 400 ש''ח .

מחיר באייבי 150 - 200 ש''ח לשניים ! + 150 ש''ח משלוח ( אין לי מושג למה כ''כ יקר )

בכל מקרה יוצא יותר זול .

איך הולך כל נושא המיסוי ? אני מפחד שידפקו אותי ובסוף אני אשלם כ''כ הרבה מיסוי שעדיף כבר לקנות בארץ

השאלה שלי האם למישהו יש ניסיון בהזמנות כאלו מחו''ל או שעדיף כבר לקנות בארץ במחיר האסטרונומי ?

בנוסף ברצוני לשאול האם שווה להזמין שלט מאייבי כי בארץ דורשים ממני 300 ש''ח על שלט אחד בזמן שהמחירים באייבי בסביבות ה100 ש''ח .

תודה מראש אשמח לשמוע מחבר'ה שיש להם ניסיון כי באמת שאין כרגע אפשרות לשלם 800 ש''ח על מוטות מייצבים בזמן שאפשר לקנות ביותר זול ( אם אפשר )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכל להשיג אצלנו מוט מייצב מקורי ACDELCO במחיר של 145 שקל לכל אחד כולל מע"מ.

זמין במלאי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה כבר קבלת הצעת מחיר, שנראית משתלמת והיא מהארץ ! (ללא התעסקות עם מכס אישורי יבוא וכיו"ב).

משלוח מחו"ל יקר בשל המשקל והצורך לארוז (וגם שזו עוד סיבה של המוכר להרוויח עוד קצת בתואנות האילו...).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...