Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמרתי אני מסכן, פשוט קצת לחוץ, חוץ מיזה אני חייב רכב עבור העבודה ככה שאין לי ברירה, תאמין לי אם הייתי יכול לעלות לאוטובוס ולהגיע להעבודה היתי עושה את זה, מה גם שצריך לדאוג לקחת את הילד.. לא משנה לא נכנס לזה, רק שואל איפה יהיה לי הכי פחות שוחט לקחת הלוואה עבור רכב..

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כדאי מאד שתקרא את הכתבה בכלכליסט.

הרבית שהוצעה לך יקרה מאד, ומשקפת כנראה נתוני פתיחה גרועים מאד שאתה מציג לבנק.

כפי שנאמר - גש אישית לבנק, לפקיד שמכי אותך. הבא אתך תלושי שכר אחרונים שלך ושל אשתך. אם אתה מנסה בבנק אחר - הבא אתך גם דפי חשבון של 1-2 שנים אחרונות. עדיין הסיכוי שלך לקבל הלואה בתנאים סבירים לא גבוה.

אופציות אחרות - כברות כרטיסי האשראי, חברות ביטוח, חברות מימין. אבל אני מסופק אם יהיו יותר טובים, כיון שאתה מדבר על רכישת רכב משמש, לא להיט כבטוחה להלוואה. בסופו של דבר כנראה יהיה עליך לחזור לסניף האם שלך ולשבת מול פקיד ההלואות, ולקוות לטוב. אשרי המאמין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם רוב הנסיעות שלך זה בפקקים או עירוני אז היברידי יתאים מאוד.

אם רוב הנסיעות בין עירוני ואתה נוסע במהירויות גבוהות יחסית אז דיזל יהיה מצוין.

לאבא שלי היה סיטרואן ברלינגו דיזל, ללא תקלות וללא בעיות. אם אתה שומר על הרכב כמו שצריך אז אין סיבה שיהיו הפתעות.

הדיזל לא כ"כ יותר יקר {לך לתחנת דלק ותראה}.

הכי חשוב אל תאמין לשמועות רק לאנשים עם ניסיון ובשביל זה נועד הפורום הזה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

איזה גנבים הנציגים בלאומי.. התקשרתי אליהם שוב ושאלתי אם אני רוצה הלוואה ספציפית לרכב, אמרו לי שהריבית תהיה הרבה יותר נמוכה אבל רק בסניף אפשר לבקש, יענו הם התכוונו לטחון אותי בריבית רק כי חשבתי שזה אותו הדבר, הכי מצחיק שהיא אומרת "בהלוואה שלנו יש רק ריבית ללא עמלות ולא צריך לתת את הרכב ערבות", כאילו יעזור לי אם אני חייב להם והם לא יכולים לקחת את הרכב וברור שעדיף ריבית נמוכה בהרבה מאשר כמה שקלים של עמלות..

הצלתם אותי בעיניין הזה..

פורסם (נערך)

בסוכות היו המון פרסומות ברדיו של כל מיני חברות ליסינג וטרייד אין עם מבצעים כאלה ואחרים, חלק מהם הציעו מימון ללא ריבית (שזה ההלוואה המושלמת). תנסה לבדוק מול חברות אלה, אולי יש כאלה שמציעות מימון כזה אפילו שהחגים כבר עברו.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

אני חוזר על מה שכתבתי קודם - אל תצפה לתנאים נוחים באף חברה. אולי פחות גרועים מההצעה הראשונית, אולם במצבך לא תהיה לך ברירה אלא להתפשר על רכב יותר ישן ולקוות שיעמוד בדרישות בלי יותר מדי תיקונים, שהרי גם אותם תתקשה לממן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הריבית תהיה נמוכה ברכישת רכב כי לבנק יהיה סוג של בטחון במקרה ולא תוכל לעמוד בהלוואה וזה הרכב (במידה ותמשכן אותו, לכן הם שואלים גם איזה שנה הרכב שאתה מעוניין לרכוש בד"כ). זה לא רק בלאומי, זה בכל בנק כמעט.

גם בדירות- באזורי הביקוש המשכנתאות בד"כ יהיו בריביות נמוכות יותר מאשר במקומות לא מבוקשים (למשל ישובים נידחים ונכשלים) כי אז לבנק יהיה קשה יותר למכור את הבית במידה ולוקח המשכנתא לא יעמוד בהלוואה (זה מה שהוסבר לי פעם ע"י נציגי הבנק).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
מפחיד אותי כל הסיפור של דיזלים, הבנתי תיקונים יקרים ובכלל הדלק יקר יותר, אפילו הטסטים יקרים יותר...

אז בא נעשה סדר, הטסטים לא יותר יקרים, ליטר סולר לא יותר יקר מליטר בנזים ובהשוואהנ לרכבים מודרנים, גם התיקונים לא יותר יקרים.

150 ק"מ ליום? זה בקלות 45K ק"מ לשנה, אין פה בכלל שאלה, או היברידית או דיזל!

איזה גנבים הנציגים בלאומי..יענו הם התכוונו לטחון אותי בריבית רק כי חשבתי שזה אותו הדבר,

הצלתם אותי בעיניין הזה..

כי אתה חשבת בתמימותך שהם חברים שלך.

בנק לא שונה בכלום מחברות הסלולר או תנובה, הם שם בכדי למקסם רווחים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למה אתה לא מברר על אופציית הליסינג הפרטי?

כי הוא נוסע 150 קילומטר ביום.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

לפני שנתיים בערך ביררתי עבור הלוואה לרכב חדש.

אחרי שכבר קיבלתי הצעה, אמרתי שזה עבור רכב. הנציגה אמרה "אז למה לא אמרת" והציעה לי פריים מינוס חצי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם זה מעניין מישהו, באוצר החייל הציעו לנו הלוואת סטודנט עד 48 אלף בפריים פלוס חצי אחוז בעד 48 תשלומים ואז אין שיעבוד על הרכב, אבל אם אתם רוצים להקטין את ההחזר החודשי שלכם ולקחת הלוואת בלון שתחזירו סכום מסויים רק בסוף התקופה (כשנפתחת קרן השתלמות או משהו כזה) וככה התשלום החודשי שלכם יהיה נמוך יותר, תצטרכו שיעבוד על הרכב.

גם לנו הציעו הלוואה של לאומי כארד עם ריבית של פריים פלוס 0.25, אבל זה מחייב הוצאת כרטיס אשראי שלהם וזה מסוג הדברים שפתאום בלי ששמים לב צצים להם כל מיני תשלומי דמי כרטיס וכו..

בבנק הפועלים ולאומי הציעו לנו בלון בפריים פלוס 0.2 אחוז.

פורסם

תודה על התגובות, לקחתי יום חופש אני ילך לבנק לראות מה מציעים לי... מקווה לשמוע דברים טובים שם בסופו של יום לא הייתי אצלם אף פעם במינוס ויש לי יותר מ10K בעו"ש...

על הדרך למרות שלא ממש קשור לנושאת חשבתי על פורד קונקט דיזל 2008, מחירים 35-40K עולה לפי יד 2, אוטו מרווח מקדימה מאחור יהיה מקום לסל קל, מבחינת סחיבה הבנתי הוא סבבה, ויש מקום בחלק האחורי לעגלה וציוד נוסף לטיול קטן...

מה אתם אומרים הרכב ניחשב לכדאי? יש רכבים יותר כדאיים בסכומים האלה ובצורה הזאת?

פורסם (נערך)

רנו מגאן דיזל תהיה הרבה יותר נוחה. מבחינת חסכון בדלק יש פה דיווחים בפורום על 20-22 ק"מ/ל'.

אופציה נוספת היא טויוטה פיריוס, עם נסיעות כמו שלך זה יהיה מאוד משתלם.

הבאות אחרי הפיריוס הן הסיויק היבריד שאתה יכול למצוא משנתון מתקדם והונדה אינסייט.

עריכה: מצאתי מודעה מעניינת ביד 2, הוא כותב שיש לו היסטוריית טיפולים מלאה בחברה וסוללה חדשה, טסט עד אוגוסט.

שווה בדיקה.

civic.png

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

פורד קונקט בעלת אופי משאיתי מידי, אם אין הכרח ברכב מסחרי, עדיף לברוח מזה.

לפני שנה סיימתי 3 שנים עם C3 פיקאסו טורבו דיזל ידנית ונהניתי מכל שניה (צריכת דלק ממוצעת אצלי הייתה 1:18, אצל אישתי 1:20!), אני רואה ביד2 שהזולות מבניהן (יוצאות ליסינג מן הסתם) נכנסות לתקציב שלך.

מאוד ממליץ!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם זה מעניין מישהו, באוצר החייל הציעו לנו הלוואת סטודנט עד 48 אלף בפריים פלוס חצי אחוז בעד 48 תשלומים ואז אין שיעבוד על הרכב

זאת אחת ההלוואות הכי משתלמות ששמעתי עליהן. אני לא מבין למה כ"כ הרבה אנשים לוקחים ליסינג על מיני\סופר מיני כשיש כאלה תנאים להלוואה ללא בטוחות.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.

• תוכן חדש...