Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם צריכים להציע רמת אבזור טובה ובלי כל מיני פטנטים כמו בGTI (א-לה להציע פתיחה ללא מפתח בתוספת 5000שח). האבזור צריך להיות זהה למה שמקבלים בחו״ל. אם הם רוצים להתחרות בבמו ומרצדס, הם צריכים להציע את גרסת ההנעה הכפולה עם מנוע מתאים (2 ליטר 200+ כ״ס או יותר) במחיר שיגרום לאנשים לשקול אותה במקום האחרות (מן הסתם היא לא תפנה למי שחייב פרופלור או כוכב על המנוע, אבל לאחרים כן).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבחירה לכוון אל המתחרות הגרמניות היא לא של היבואן אלא של היצרן.

בכלל, צריך להפריד את שני הדברים, ברור שליבואן המקומי יש חשיבות בהצלחה של רכב כזה או אחר אבל זה מתבטא בעיקר בנושא המחיר, האבזור והשירות.

לפי הכתבה מגרמניה וממה שהצלחתי להבין שם הפאסאט בהחלט יכולה להיות תחרות ל-C class , אם הם בפולקסוואגן רוצים או לא לתפוס נתח שוק שהיה שייך לאאודי זה כבר עניין שלהם.

פורסם

107 ועוד 154 זה 261 ידידי, ולא 208.

בכל אופן הרכב הראה מרשים עם שלל אבזור מתקדם ולבה בלה בלה, אבל עדיין לא במוו ולא מרצדס ומצד שני תמחור גבוה מדי. בקיצור נראה עד הרכב יימכר.

עם המנוע המתאים (261-280 סוסים וכו) הרכב יכול להיות באמת אופציה טובה. אבל הבעיה היא שבמחירים שהיבואן ימכור אותה יש חלופות טובות יותר כך שהיא עלולה ליפול בין הכסאות. מה גם, לא נראה לי שיביאו ארצה את הגרסאות החזקות המאובזרות יותר.

פורסם

יביאו 1.8 עם אבזור חלקי ב200, ואז יציעו גרסת

אולטימייט פראייר ב240 (אבל ללקוחות חוזרים ב239).

גיר? אף פעם לא היו בעיות איתו. זה הכל שמועות בפורומים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שלומי - נכון, אבל תפקיד היצרן לתפור גרסא שתתאים לשוק המקומי.

בגרמניה סי קלאס זה רכב משפחתי של מעמד ביניים. יש שמה סי קלאס, עם מנוע בסיסי ידנית עם ריפודי בד במחיר ״בר השגה״ גם למי שאינו מעשירי העם.

בארץ סי קלאס זה רק לאנשים מאוד מבוססים.

כמו שבגרמניה הפייתון ושות׳ לא הצליחו בשוק היוקרה - גם בארץ אני לא צופה הצלחה (סי קלאס נחשב רכב יוקרתי בארץ)

פאסאט בטווח מחירים של מזדה 6 - תמצא קונים.

בטווח מחיר של סדרה 3 - הרבה פחות ותהפוך לאיזוטרית כמו הפאסאט cc

פורסם
הבחירה לכוון אל המתחרות הגרמניות היא לא של היבואן אלא של היצרן.

ברור שליבואן המקומי יש חשיבות בהצלחה של רכב כזה או אחר אבל זה מתבטא בעיקר בנושא המחיר, האבזור והשירות.

לפי הכתבה מגרמניה וממה שהצלחתי להבין שם הפאסאט בהחלט יכולה להיות תחרות ל-C class ,

קשה להתייחס ספציפית כי לא ראיתי את הכתבה.

אך סביר להניח ששם, בגרמניה, הפאסאט מגיעה עם אבזור ושירות מוצלחים יותר מבארץ, וגם מתומחרת נכון יותר - כך שבהשוואה לC היא מעניינת.

פורסם (נערך)

כדי שהרכב יצליח, ישנם מס' דברים שהיבואן יכול לעשות- ודברים אחרים שרק היצרן יכול לעשות.

1. לשנות את שם הדגם, פאסאט זה שם שנקבע במחלקת השיווק של היצרן, אבל זה שם בעל תדמית שלילית בישראל (לפחות לפי מה שאני שומע).

טוב יעשה היבואן אם ידביק אל הרכב מדבקה עם שם חדש ורענן.

2. אבזור - נכון שישנם לא מעט לקוחות שבויים, אבל הרוב כבר אינם כאלה. לקוחות יגיעו אם הרכב יציע אבזור עשיר ונדיב - בלי שטיקים.

3. מחיר - הפאסאט הזו איננה רכב יוקרה אולי יוקרה בתחפושת מקסימום, תג המחיר שניתן להצמיד לרכב כזה צריך להיות ריאלי - ולא, ריאלי זה לא שיחשבו בצ'מפיון, ריאלי זה מה שהשוק חושב שזה ריאלי.

4. שירות - כלי הרכב של הקונצרן סובלים מבעיות אמינות קשות, טוב יעשה היבואן אם לפחות ישפר את השירות במוסכים.

להזכירכם, פעם היו לי שני כלי רכב חדשים מהיבואן הזה והיום אף לא אחד, אנשי השירות הבהירו לי שעדיף לי לחפש כלי רכב מתאימים במקומות אחרים.

5. טרייד אין - הרכב נתפס כרכב עם סחירות בעייתית, התחייבות לקניה חוזרת במחיר מחירון בתנאים ידועים מראש בהחלט יכולה להיות במקום.

לעניינים הנוגעים ליצרן:

1. עיצוב - העיצוב החיצוני אנמי, שלא להגיד מעפן - אני לא הייתי מחפש שייראו אותי נוסע ברכב הזה.

2. אמינות - כבר הבנתי שאמינות גרמנית היא לא מה שהייתה פעם, אבל באמת שהנקודה ברורה ואין צורך לרדת כל כך נמוך, הבנו.

נתחיל בזה, בטח שישנן עוד הערות...

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

אני לא מאמין שהיצרן יאפשר להחליף את השם.

לו הייתי היבואן נראה לי שהייתי משאיר את המיצוב כמו שהוא: בראש קבוצת הפולסייז.

אגב דורקי, העיצוב לדעתי שמרני במכוון, זה חלק מהתדמית הרצויה. מזדה מוכרת בזכות עיצוב צעיר ופורץ דרך, פאסאט נמכרת בזכות סגנון בוגר ומכובד.

פורסם
אגב דורקי, העיצוב לדעתי שמרני במכוון, זה חלק מהתדמית הרצויה. מזדה מוכרת בזכות עיצוב צעיר ופורץ דרך, פאסאט נמכרת בזכות סגנון בוגר ומכובד.

יש שמרני ומכובד ויש "זקן" - זה עיצוב שמתאים לגמלאים מ'פרוטאה בהר' - וגם שם חלקם יטענו שהרכב זקן מידי...

פורסם
כדי שהרכב יצליח, ישנם מס' דברים שהיבואן יכול לעשות- ודברים אחרים שרק היצרן יכול לעשות.

1. לשנות את שם הדגם, פאסאט זה שם שנקבע במחלקת השיווק של היצרן, אבל זה שם בעל תדמית שלילית בישראל (לפחות לפי מה שאני שומע).

טוב יעשה היבואן אם ידביק אל הרכב מדבקה עם שם חדש ורענן.

2. אבזור - נכון שישנם לא מעט לקוחות שבויים, אבל הרוב כבר אינם כאלה. לקוחות יגיעו אם הרכב יציע אבזור עשיר ונדיב - בלי שטיקים.

3. מחיר - הפאסאט הזו איננה רכב יוקרה אולי יוקרה בתחפושת מקסימום, תג המחיר שניתן להצמיד לרכב כזה צריך להיות ריאלי - ולא, ריאלי זה לא שיחשבו בצ'מפיון, ריאלי זה מה שהשוק חושב שזה ריאלי.

4. שירות - כלי הרכב של הקונצרן סובלים מבעיות אמינות קשות, טוב יעשה היבואן אם לפחות ישפר את השירות במוסכים.

להזכירכם, פעם היו לי שני כלי רכב חדשים מהיבואן הזה והיום אף לא אחד, אנשי השירות הבהירו לי שעדיף לי לחפש כלי רכב מתאימים במקומות אחרים.

5. טרייד אין - הרכב נתפס כרכב עם סחירות בעייתית, התחייבות לקניה חוזרת במחיר מחירון בתנאים ידועים מראש בהחלט יכולה להיות במקום.

לעניינים הנוגעים ליצרן:

1. עיצוב - העיצוב החיצוני אנמי, שלא להגיד מעפן - אני לא הייתי מחפש שייראו אותי נוסע ברכב הזה.

2. אמינות - כבר הבנתי שאמינות גרמנית היא לא מה שהייתה פעם, אבל באמת שהנקודה ברורה ואין צורך לרדת כל כך נמוך, הבנו.

נתחיל בזה, בטח שישנן עוד הערות...

בקיצור, דלתא הרומנית (אתה יכול 88') עם סמל של פולקסווגן..

1. גם בארץ לפאסאט יש מוניטין טוב סה"כ, ואין שום סיכוי שמישהו בפולקסווגן יסכים שישנו את שמה, ובצדק.

2. מה עוד בדיוק היא צריכה ? לדעתי כל עיניין האיבזור יצא קצת מפרופורציות, זה לא שאין בה חלונות חשמל או מזגן.

3. המחיר נקבע על ידי היצרן, בהתאם לביקוש בחו"ל ולעלויות הייצור, כמו גם למיצוב, ברור שליבואן יש חלק בכך, אך כנראה שהוא די מוגבל בעיניין.

4. אם כל דגמי הקונצרן היו סובלים מבעיות אמינות קשות, אף אחד לא היה קונה אותם, לא בארץ ולא בחו"ל, אלא אם נולדים כל שנה מיליון וחצי מזוכיסטים..

5. בקשר לטרייד אין, מסכים, אבל נושא הסחירות ושמירת הערך בעייתי היום בכל המכוניות.

בכל מקרה, הדיון די תאורטי, הג'יפונים כבשו את כל פלח השוק של מכוניות המנהלים.

אתה משווה דאווין של פאסאט לזה של קאיה ספורטאז' שחור ?:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

2. מה עוד בדיוק היא צריכה ? לדעתי כל עיניין האיבזור יצא קצת מפרופורציות, זה לא שאין בה חלונות חשמל או מזגן.

לא צריך גם הרבה מעבר (אני לא מדבר על איבזור בטיחות).

בלי טאבלט תקוע בדשבורד וחיישני גשם אפשר לשרוד, פחות דברים שיתקלקלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דיי נמאס מהמכוניות אאודי פולקסווגן , סיאט וסקודה . הכל נראה אותו הדבר אתה מסתכל על סיאט איביזה נראה כמו פולו .

שישנו את העיצוב בין המכוניות עדיף לקחת רכב שנראה שונה בשוק כמו דגמים של יצרנים אחרים .

פורסם

חן, שאלת המחקר היא: "מה הפאסאט צריכה לעשות כדי להגיע לליגה של הגדולים?" - התייחסתי אל השאלה כלשונה וממנה נגזרו התשובות שלי.

אם השאלה הייתה "איך הפאסאט יכולה להתברג לטבלת מכירות ציי הרכב?" אזי התשובה מין הסתם הייתה אחרת.

לענייני אמינות VAG בוא ולפחות נסכים שהחברה הזו מככבת בין דפי הפורום הטכני וענייני השירות מופיעים תדיר בפורום הכללי.

המחיר הוא נגזרת של מחיר היצרן אבל גם פונקציה של הרווח שהיבואן מחליט לגזור לעצמו.

ודבר אחרון - "פאסאט" הוא שם שנוי במחלוקת ובסביבתי השם הזה מהווה חיסרון, סקר שווקים קצר שיערוך היבואן יכול לתת תשובה אם השם הזה הוא נכס או נטל.

לדעתי ליצרן לא תהיה התנגדות שהרכב הזה יכונה בשוק סגור וזניח בשם אחר.

פורסם (נערך)

אני חושב ששינוי שם לא מוסיף סולידיות כי פסאט זה שם עם מסורת ארוכת שנים ומורשת של היצרן.

מה שיוסיף למכירות של הרכב הזה, זה קודם כל מחיר. ב170K זה אחל'ה רכב. משום מה בארץ צריך לשלם על המותג פרמיה מעבר למחירים של מונדאו שנמכרות בחו"ל באותו המחיר.

אני חושב שיבוא מקביל של המותג יכול להגביר מאוד את התחרות ולבטל את הפרמיה עבור המותג.

ולגבי ליגה של הגדולים, בשביל זה יש את אודי, לא רואה משמעות בתחרות מסוג כזה IN HOUSE.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...