Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחלה אופניים!

אתה צריך מידה XL, לפחות "21.

תשאל אותו מתי עשה טיפול לבולם ואם יש קבלות? עניין של 300-400 ש"ח בממוצע.

המחיר טיפה גבוה, מחיר טוב עליהן לדעתי 2,400 ש"ח. וגם זה אחרי טיפול בולם.

במחירים האלו יש לך למשל מרידה חדשות בפחות מ-3,000 ש"ח אחרי מיקוח.

מפרט קצת פחות טוב אבל חדשות...

http://www.rosen-meents.co.il/?CategoryID=1252&ArticleID=6023

300650px.jpg

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Ya_pl אתה יכול לרשום מה הגובה שלך ואיזו מידת שילדה יש לך? כמו כן האם אתה מרוצה באופן כללי מהדגם?

קודם כל, אתה צריך לבדוק התאמה באמצעות נסיעת מבחן. ייתכן שתרגיש מעולה איתם, וייתכן שלא.

לטעמי, אני מבסוט עליהן, מאוד.

זריזות יחסית, טובות לשיוטים, מאוד אהבתי את מע' ההילוכים שלהם (2x10) של SRAM.

שלי במידה L, ואני 180 ס"מ.

האופניים אצלי מאז חנוכה שלפני קרוב לשנתיים, עשיתי כ1000 ק"מ עליהם, מתוכם 20%-30% בשטח.

מה שכן, יש לי בעיה מוזרה באופניים, ואני חושב שזו בעיה ספציפית אצלי ולא בכללי- זה שהחישוק האחורי גוזר לי את הונטיל של הפנימית, בערך אחת ל4-5 חודשים. אין לי מושג איך.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לא הייתי אומר לא בליגה, מפרט פחות טוב. בלי ה"קצת".

תקשור לרוכב מתחיל את העיניים נראה אם הוא יגיד שההבדלים תהומיים אם ישים לב בכלל...

למרות שזה לא בטיחותי :wink:.

המיתוג הזה של מכלולים באופניים מוגזם לגמרי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קודם כל נוסיף למחיר את מוט הכסא המשכך שעולה 900 ש"ח כחדש ומגיע עם האופניים כך שהמחיר לדעתי סביר.

כרגע הבעיה הכי משמעותית שלי היא המידה, מדדתי היום באופן מדויק והגובה שלי הוא 188 (6.2 פיט) עם INSEAM של 91 ס"מ (36') ולפי הטבלה של קנונדייל זה מתיישב בדיוק במידה XL רק שהמידה של האופניים שאני הולך לראות היא L ובאופן כללי אני כמעט ולא פוגש שלדות XL יד שניה, ראיתי ממש מעט והן לא היו רלוונטיות, האם לדעתכם מידה L תהווה לי בעיה או שזה בסדר (ברור לי שאין כמו "להרגיש" בנסיעה אבל אני לא מבין בתחום ואין לי הרבה נסיון כך שגם אם אשב על האופניים ואסע לא אדע אם הן "טובות" לי או לא).

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

זה ירגיש לך נוח באותה המידה כמו ללבוש ג'ינס במידה אחת פחות ממה שאתה לובש בדרך כלל. אפשר לשרוד, אבל לא משהו ללכת איתו קילומטרים...

תוסיף לזה גם שתנוחה לא נכונה (עקב המידה הלא מתאימה), זה מתכון מובטח לכאבי גב.

פורסם
לא הייתי אומר לא בליגה, מפרט פחות טוב. בלי ה"קצת".

תקשור לרוכב מתחיל את העיניים נראה אם הוא יגיד שההבדלים תהומיים אם ישים לב בכלל...

למרות שזה לא בטיחותי :wink:.

המיתוג הזה של מכלולים באופניים מוגזם לגמרי.

בין לקנות אופניים מספיקים בתקציב יותר נמוך, לבין לטעון שההבדל בין האופניים "קטן", יש הבדל. במקרה זה, גדול...

נתחיל מההבדלים הגדולים:

בולם אוויר בקנונדייל, לעומת בולם קפיץ בסיסי במרידה.

קראנק חלול לעומת קראנק בסיס במרידה (ומרגישים את ההבדל בין קראנק בסיסי לאחד טוב, בהחלט).

זו ליגה אחרת, וכל רוכב סביר ירגיש.

נמשיך להבדלים הקטנים:

10 הילוכים לעומת 9 (זה לא יחסי ההעברה, זה איכותה).

שיפטרים יותר טובים (גם מורגש)

אבל

אין שום טעם לקנות אופנים שלא במידה הנכונה. זה הדבר הכי הכי הכי חשוב...

לכן, אם ההמלצה אומרת XL... ומצבך לא גבולי, חבל על הזמן. אילו לא האופניים בשבילף

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היי פאלו, מידת הL היא מ179 עד 186 ס"מ כשאני 188 ס"מ עם INSEAM של בין 84 ל89 ס"מ כשאני 91, האם שני ס"מ גובה וINSEAM מעל הרף העליון של הגבול נחשב ל"גבולי"?

תודה.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
בין לקנות אופניים מספיקים בתקציב יותר נמוך, לבין לטעון שההבדל בין האופניים "קטן", יש הבדל. במקרה זה, גדול...

נתחיל מההבדלים הגדולים:

בולם אוויר בקנונדייל, לעומת בולם קפיץ בסיסי במרידה.

קראנק חלול לעומת קראנק בסיס במרידה (ומרגישים את ההבדל בין קראנק בסיסי לאחד טוב, בהחלט).

זו ליגה אחרת, וכל רוכב סביר ירגיש.

הבולם אוויר בקנונדייל הוא האמא של הבסיסי, אוויר אבל בסיסי. יותר טוב מהבסיסי במרידה. הבדל גדול זה לא.

הקראנק הוא בינוני מינוס מול קראנק בסיסי של מרידה, אין שם הבדל גדול.

שוב, אפשר להתווכח על זה עד מחר, אין אמת אחת מזה הבדל גדול שלי מול מה שאתה מכנה הבדל גדול.

המילים "ליגה אחרת" נשמעות מפוצצות. אם לדרג מ-1 עד 10, מרידה 3.5 קנונדייל 4.5

אבל מרידה חדשות מול אופניים שפתחו להן את הצורה 3 שנים.

נ.ב.

אם הן L זה קטן מידי בשבילך. גם היצרן עצמו נתן מידות.

אני 1.95 על 100 ק"ג וניסיתי למצוא אופניים משומשות במצב חדש במידה XL, קשה עד בלתי אפשרי.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

בוא נלך על הדרך ההפוכה, נגיד שאין לי מושג מהמ ידת השילדה של האופניים, איך אני בודק אם זוג אופניים מתאימים לי מבחינת גודל בהנחה שאני עומד לידם ויכול לבדוק מה שבא לי?

פורסם

[video=youtube;JmSFiZ_-S7I]

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

יש ביד2 בחור מנסציונה בשם שגיא שמפרסם מרידה ביגניין900 שנת 2013, הם בוודאות שלדה XL ולדעתי תוכלו להסתדר במחיר כי הוא מנסה למכור לא מעט זמן (או שהמחיר הדרוש לא נכון או שהאופניים במצב לא להיט או שהמידה לא מבוקשת).

אגב, אם מישהו מחפש שותפים לרכיבה באיזור באר יעקב/נס ציונה/רשלצ, אשמח להצטרף. (רוכב על ג'מיס דרגון ספורט)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
הבולם אוויר בקנונדייל הוא האמא של הבסיסי, אוויר אבל בסיסי. יותר טוב מהבסיסי במרידה. הבדל גדול זה לא.

ההבדל בין בולם קפיץ בסיסי לבולם אוויר בסיסי - ענק.

מאוד מאוד מורגש.

הקראנק הוא בינוני מינוס מול קראנק בסיסי של מרידה, אין שם הבדל גדול.

ההבדל בין קראנק אוקטנאלינק לקראנק איכותי יותר - ענק. מורגש בכל דיווש.

שוב, אפשר להתווכח על זה עד מחר, אין אמת אחת מזה הבדל גדול שלי מול מה שאתה מכנה הבדל גדול.

אפשר לגמור את הויכוח מהר.

צריך רק לרכב.

ההבדל בין רמת כניסה+ לאופניים שכבר נועדו לרכיבת שטח, הרבה יותר משמעותי מהרמות הבאות. עשיתי את הקפיצה "הקטנה" הזו, וההבדל בנוחות ובעמידות הרכיבים גדול מאוד. מאוד.

כמו ההבדל של 2 ק"ג, בין אופניים ששוקלים 14 ק"ג לכאלו ששוקלים 12 ק"ג.

זה אולי נשמע מעט, אבל זה מאוד מורגש.

אבל מרידה חדשות מול אופניים שפתחו להן את הצורה 3 שנים.

מה זה "פתחו את הצורה"?!

מה כבר קרה להם?

באופניים הכל מתבלה והכל ניתן להחלפה.

רק שבאופניים כמו המרידה, הכל יותר פריך.

באופניים כמו הקנונדייל, לאחר שהחליפו את השרשרת והקסטה, הכל צריך לעבוד. רק לבדוק שהגלגלים ישרים... הכל סבבה. מקסימום, טיפול לבולם (בולם קפיץ כמו של המרידה לא מטפלים - זורקים).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בואנה עפר (בחולם), ביום שאקנה אופניים אתה מה-זה בא איתי לחנות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

מה זה "פתחו את הצורה"?!

מה כבר קרה להם?

חבר מכר השבוע TREK עם מכה בקראנק שרק תחת עומס אתה שם לב שיש שם חופש.

כנ"ל המעביר האחורי שלו דפוק וקופץ אבל שמים לב לזה רק בעליה/עומס בגלגלי שיניים הגדולים.

הקונה הביא איתו לבדיקה עובד מצמן לשעבר שלא שם לב לזה!

אתה צודק אפשר להחליף הכל. בוא תגיד לי כמה עולה קראנק XT + מעביר אחורי XT חדשים. מסכן הקונה...

בגלל האמירות שלך נזכרתי במשהו.

תשמע סיפור,

כשהיינו בני 18 רכבנו בערך קבוצה של 10 חבר'ה כל פעם. לכולם היו אופני כניסה בין 1500-2000 ש"ח.

עד שאבא של אחד החברים קנה לו אופניים של 5,000 ש"ח ליום הולדת.

כולנו התלהבנו, איזה מכלולים הכל LX! בולם אוויר! ברקסים עם דיסק הידראולי! אפילו קראנק חלול! רחמנא ליצלן!

במשך כמה טיולים הוא נתן סיבוב לכולנו, ניסינו איתן הכל, כולנו אמרנו שחוץ מהברקסים אין שם משהו מהותי.

כולנו רוכבים סבירים, לא מתחילים ולא מקצוענים וכולם אמרו אותו דבר.

אחרי זה חבר קנה אופניים של 8,000 ש"ח ושם באמת זה "ליגה אחרת". שם הרגישו כולם הבדל מהותי

לעומת מה שהיה לנו וכולם סתמו את הפה.

אז לך זה ליגה אחרת, אצלינו 10 מתוך 10 אמרו אחרת. לכן לא קל לגמור את הויכוח הזה :-D

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...