Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

השיטה הכי טובה לדעתי זה שבחנויות אופניים יש מכשיר שנראה כמו סרגל ובקצוות שלו יש שיניים עם עובי מסויים.

שהשרשרת גמורה היא נתמתחת, אז עם החלק בשן שהוא הכי עבה נכנס אז השרשרת גמורה.

לפעמיים עדיף להחליף לפני שהיא מגיעה למצב הזה, מהנסיון שלי בערך כל 2000 קילומטר צריך להחליף.

רועי

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקפצה, מבצעי סוף שנה ברוזן ומינץ (תודה לfalou) כאן ויש להם זוג אחד של merida tfs 900 שהוזכרו כאן בשרשור שנמכרות חדשות ב5600 ש"ח לפני מיקוח, בקיצור יש זוג אחד חדש משנת 2013 במחיר של 3800 ש"ח מזומן, מה אומרים החברים?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

על פניו נראה כעסקה טובה (אם הבנתי נכון את המיצוב של המפרט שמופיע פה, וכהשוואה ל-Cannondale שיש לי).

מן הסתם תצטרך להחליט מהר.

בכל מקרה, מומלץ לרכב סיבוב נסיון בכדי לראות התאמה ביחס אליך.

אם קשה לך להבין/ להרגיש את מידת ההתאמה- פשוט מאוד- סע על מס' דגמים בחנות באותו זמן (כולל בדיקה של מידה אחת מתחת- יעזור לך להרגיש ולהבין את הגוף וההתאמה) וכך סביר להניח שתבין במה מדובר, וככה יהיה לך יותר קל להחליט (ולשלוף את הארנק).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני מאמין שאהיה מרוצה מהאופניים בכל מקרה, המפרט של הTFS 900 נראה מצויין על פניו, עם זאת הסיבה שאני מחפש יד שניה היא שאקבל תמורה גבוהה יותר לשקל.

בגלל זה אני דיי מתלבט אם לקנות חדש כי בתפיסה שלי תמיד אקבל משהו פחות טוב תמורת הפרמיה של "לקרוע ניילונים" ואני לא טיפוס כזה, אני פשוט לא יודע אם ב3800 ש"ח אוכל למצוא משהו יותר טוב מיד שניה.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

תראה, מבחינת המפרט למחיר זה תמורה טובה.

מבחינת ה"לקרוע את הניילונים"- יש יתרון אם תקרע בעיקר בכל הקשור למימוש האחריות- האחריות באופניים היא לרוב חלה רק על הרוכש המקורי. כך שזה פלוס מבחינתך.

אל תשכח שהמידה שאתה מחפש לא נפוצה בשוק יד2, ולמצוא מציאה אמיתית ביד2 זה גם ככה לא פשוט.

היה ואם היו מציעים לי אופניים ב3800 מחנות אל מול אופניים דומות ב2500 מאדם פרטי שקנה באימפולסיביות את האופניים והשכיב אותם במחסן- הייתי הולך על יד2, אבל זו סיטואציה נדירה יחסית.

אחרת- מחנות. זה גם ראש שקט שהכל חדש ומתקתק כמו שצריך.

אני הייתי מתחדש (בגלל המחיר).

לא שכחת לקחת בחשבון עלויות של ציוד מגן וכדו'?

וכמובן- נסה לקבל צ'ופרים (בצורת ציוד, פנסים וכדו') או לחלופין הנחה נוספת על המחיר המבוקש עליהם. אם במחיר הרגיל הם די גמישים, מעניין לדעת כמה הם גמישים במכירת החיסול הנ"ל.

פורסם

תודה YA_PL, בהסתכלות נוספת על המבצע שלהם יש זוג אחד של Merida big nine TFS XT-D 2012 שזה דגם אחד למעלה וכאן המחיר כבר נחתך ב50% מכיוון שזה שנתון 2012, 3600 אחרי הנחה, מפרט מדהים שכולו XT ובולם רוקשוקס אויר, חלקים טובים יותר בפחות כסף, המפרט כאן.

אך אליה וקוץ בה, השלדה מידה 19' שזה מאוד גבולי לי (188 ס"מ) מחר אני אגש לסניף ואתפלל שהם יתאימו לי :)

פורסם

נראות מצויין, אבל שלא תתפתה בגלל המפרט ותקנה משהו שלא יתאים לך במידה!

כמובן שיש חריגים לכאן ולכאן (ענייני גאומטרייה גם משפיעים, לא רק המידה).

תזכור שמידה לא מתאימה- כאבי גב במקרה הטוב. חבל לסבול.

פורסם (נערך)

הבטחתי לעדכן אז אני כאן, ניגשתי היום לסניף רוזן ומינץ ולצערי הם טוענים שנפלה טעות הXT-D מעולם לא היו זמינים, התבאסתי ממש, מתלבט מאוד אם ללכת על הTFS 900, מאמין שהם ימכרו גם ב3500 מזומן אבל אני עדיין רוצה רמה אחת מעל מבחינת המפרט.

אעדכן בכל התפתחות :)

עריכה אחרונה על ידי Charge

פורסם

עדכון בעייתי

באותיות הקטנות של תקנון המכירה רשום כך:

1) האחריות לאופניים משנתונים קודמים תחשב לפי השנתון של הדגם ולא לפי תאריך הרכישה.

2) האופנים \ אביזרים ימכרו AS IS יתכנו פגמים מתצוגה.

ז"א שהאחריות כל המכלולים של האופניים שאקנה יגמרו תוך משהו כמו שבועיים (כך שלא אוכל בכלל לאתר תקלות), לשלדה תהיה אחריות קצרה בשנתיים ובנוסף לכל זה "יתכנו פגמים מתצוגה".

מבחינתי לקנות חדש עם אחריות היה פקטור גדול וכעת נראה שהאחריות אינה קיימת בעצם.

פורסם

עדכון

בשעה טובה רכשתי את דגם המרידה שדיברתי עליו, בחנות הוסבר לי שהאחריות לפי שנתון מתייחסת לשלדה וכך בעצם יש לי 3 שנות אחריות על השלדה במקום 5 אבל על כל שאר המכלולים יש לי שנה שלמה של אחריות החל מהיום.

כמובן שמילים לא אומרות לי הרבה אז הוסיפו על חשבונית הרכישה המקורית את תאריכי סיום האחריות ובדיוק מה הם כוללים כולל חותמת וחתימה.

לצערי כבר אני חושד שיש משהו לא כשורה, כשהגעתי הביתה ובדקתי אותן שמתי לב שיש רעש מאזור הדיסק הקדמי בעת סיבוב הגלגל הקידמי וכן שהגלגל עושה שמיניות, מחר אחרי הלימודים אני מקווה להגיע לחנות ע"מ שיבדקו את העניין ויטפלו בו, בכל אופן השירות של החנות היה אדיב ובמיוחד המכאנופן היה מסביר פנים.

עניין נוסף הוא שמשום מה הן הגיעו עם פנימית עם ונטיל צרפתי (פרסטה) והמכאנופן טוען שאי אפשר להכניס חומר נגד פאנצ'רים לצמיג בגלל הונטיל הזה, כעת אני מתלבט מה לעשות כי ברור לי שבלי חומר בפנימית הפאנצ'ר הראשון הוא עניין של זמן קצר מאוד, מצד שני אני לא רוצה להחליף פנימיות כי הן חדשות לגמרי ואין לי כרגע תקציב לצמיגי טיובלס.

מבטיח לעדכן בכל ההתפתחויות :)

פורסם

תתחחדש!

הגיוני לגבי האחריות...

לפני שאתה רץ לחנות על שמיניות, שחק קצת עם השחרור המהיר של הגלגל, לוודא שהוא יושב נכון.. פתח אותו, הישען על הכידון עם החזה וסגור.

אני מעדיף ונטיל צרפתי, מניסיוני מאבד פחות אוויר.

אפשר להחליף לפנימית עם ג'יפה בפנים או להחליף לפנימית עם ונטיל שרדר (דורש קדיחה בחישוק).

לא לשכוח לחזור לחנות אחרי כמה רכיבות, להידוק ברגים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה בטוח שהשמינית היא בחישוק ולא בצמיג?

הצמיג אף פעם לא יושב 100% ישר ולכן במבט מלמעלה נראה כאילו שיש שמינית.

לגבי פאנצ'רים, כפי שפאלוו כבר אמר לך, תרכוש פנימיות עם ג'יפה ולא תדע פאנצ'ר מהו.

תתחדש ופנק בתמונה! :-)

פורסם
תרכוש פנימיות עם ג'יפה ולא תדע פאנצ'ר מהו.

את זה לא אמרתי...

גם עם ג'יפה פנצ'רים יכולים לקרות (וקורים).

מי שיוצא לשטח צריך ציוד להחלפת פנימית, אחרת ההליכה חזרה יכולה להיות ארוכה ארוכה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איך מבדילים בין שמיניות בחישוק לבין שמיניות בצמיג?

אפרסם פרטים ותמונות כשאגיע הביתה.

פורסם
את זה לא אמרתי...

גם עם ג'יפה פנצ'רים יכולים לקרות (וקורים).

מי שיוצא לשטח צריך ציוד להחלפת פנימית, אחרת ההליכה חזרה יכולה להיות ארוכה ארוכה...

כמובן שחובה להצטייד בפנימית ספיר לכל מיקרה שלא יבוא. הפנימית יכולה גם להתפוצץ.

• תוכן חדש...