Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יועץ פנסיוני (לא תלוי) מומלץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מכיר את ההמלצה של yuvk - אבל אני מקבל חום כשאני קורא את הטקסטים הבומבסטיים שאנשים מכניסים לאתרים שלהם, וקוראים לעצמם "קבוצה" משל היו תאגיד רב זרועי. אותי זה מבריח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

תמוז לא המציאו את התיאורים הבומבסטיים. החברה נותנת שירותי יעוץ בתשלום, כאשר הם כיועצים מקבלים תשלום על היעוץ ורק על יעוץ, ולא עמלה מהפעולות שתבצע בעקבות היעוץ. לכן, היעוץ שלהם, כך אני מקווה ומאמין, אובייקטיבי יותר מזה של סוכן ביטוח שמקבל עמלות.

אאל"ט "קבוצת תמוז" נועד להבדיל אותם מ"תמוז ביטוח" שהייתי לקוח שלהם בימי הדו גלגלי שלי, ומסוכנות הביטוח תמוז של המייסד.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אני באמת לא מכיר אותם ואין לי מילה רעה או טובה לומר עליהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אלון שני - יועץ פנסיוני עצמאי. אני לקוח שלו מספר שנים (פעם ששנתיים/שלוש עושה צ'ק-אפ למצבי), הוא בחור מקצוען והגון שגם עזר לעשות אופטימיזציה לתיק הפנסיוני שלי (שד"א מטופל דרך המעביד שלי ע"י חברת תמוז שהוזכרה פה, והם פיספסו...).

054-233277.

הוא מאזור נתניה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

קודם כל תכנס לאתר feex ותראה את המצב הנוכחי שלך ביחס למצב בשוק קצת, תוכל לקבל פרספקטיבה מה זה לשלם מעט או הרבה, לאחר מכן תכנס לאתר ביטוח נט וכדומה שהינם אתרים לא תלויים של המדינה שמציגים לך תשואות של כלל הקופות ביחס לתקופות זמן אולי זה יכול לשפוך עוד אור על המצב בשוק, על המצב אצלך וכדומה.

דבר שני שהייתי מנסה למרות שלא ניתן לומר שהוא לא תלוי בכלל הוא את יועץ ההשקעות/פנסיוני בבנק, כיום שרוב הכספים לא מתנהלים אצלהם הם הרבה פחות משוחדים למרות שעדיין לא נקיי כפיים.

פורסם

בדקתי באתר המצויין feex אבל יש לי עדיין 2 בעיות...

1) האתר שלהם לא תומך בביטוח מנהלים.

2) אני צריך להבין מה יותר מתאים לי - ביטוח מנהלים או קרן פנסיה ולפי מה שקראתי באינטרנט ובפורום, יש צורך לבצע התאמה לכל אחד ולא ניתן להסתפק בכמה כללי אצבע.

פורסם

קרן פנסיה נותנת יותר במקרה של פנסיה, ביטוח מנהלים נותן יותר במקרה של מוות חס ושלום, איבוד כושר עבודה וכאלה. זה לפחות מה שהיה ההבדלים בהצעה שאני קיבלתי.

פורסם

ממה שאני זוכר ומקווה שלא טועה - קרן פנסיה משנה את מקדם החלוקה לפי החשק, מה שמקטין את התשלומים שתקבל בפרישה.

בביטוח מנהלים המקדם מובטח וקבוע מראש, אבל העמלות גבוהות יותר.

אפשר לבצע שילוב של פנסיה + ביטוח מנהלים.

ביטוח מנהלים - אם אתה מחליף מקום עבודה או סוכן ביטוח, בשום פנים אל תסכים לעבור לביטוח מנהלים אחר או לפתוח חשבון חדש.

מכיר סוכן נוכל שעשה לנו את זה במקום העבודה ודפק אנשים לשנים רבות.

פורסם

בכל מה שקשור לחסכון פנסיוני (כולל הביטוח מנהלים כמובן), יש מורכבות רבה כתוצאה משינויים תכופים של הרגולטור. בשנים האחרונות ישנה מגמה ברורה של האוצר להגביל כמעט לחלוטין חסכון פנסיוני הוני. לאור כמות השינויים התכופה ואי הבהירות, תוכניות של דור עובדים מסויים לא רלוונטיות לדור עובדים צעיר יותר. לדוגמא, מקדם הקצבה המובטח בביטוחי מנהלים יבוטל בקרוב כך שאחד היתרונות המובהקים של ביטוחי המנהלים לא יהיה רלוונטי יותר לחוסכים צעירים. אין פה חוקים, ומה שתקף לחוסך שהתחיל להפריש כספים בגיל 27 בשנת 2000 לא רלוונטי לחוסך בן 28 שהתחיל להפריש בשנת 2005. לכן מומלץ לבקר אצל יועץ פנסיוני בלתי תלוי אשר יהיה מחויב רק כלפיכם (הוא לא מבצע את השינויים בעצמו ולכן לא נהנה מעמלות מצד חברות הביטוח, והוא לא מחויב למעביד).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...