Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית הפרימיום הקומפקטית של וולוו 40 V מוצעת בהמחה של 16,000 ש"ח.

במחיר של החל מ- 159,000 שקל לדגם הבסיס ברמת הגימור Kinetic

לעומת מחיר מחירון של 175,000 שקל.

דגם T4 שבמבצע, מצויד במנוע 1.6 ליטר טורבו בהספק של 180 כ"ס

ומומנט של 27.5 קג"מ בין 1,600-5,000 סל"ד.

הרכב משודך לתיבת 6 הילוכים כפולת מצמדים והוא מספק בדגם ביצועים של 8.5 שניות 0-100 קמ"ש

ומהירות מרבית של 225 קמ"ש.

צריכת הדלק בדגם עומדת על 16.4 ק"מ לליטר.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שבמחיר דומה אפשר לקנות רכב עם יותר תמורה לכסף.

זה כבר כימעט מחיר של קלאס D כמו מונדאו, או מחיר של אסטרה סטיישין אוטומטית עם מנוע דיזל 165 סוסים, יש לה יותר מומנט וגיר פלנטרי, היא גם חסכונית למדי. במחיר כזה יש שלל היברידיות חסכוניות.

כמה שאני יודע וולבו סדרה 40 מבוססת על פוקוס שהיא זולה משמעותית, בפחות מזה אפשר לקנות פוקוס דיזלית חסכונית עם יותר מומנט.

לא רואה הרבה פרמיום בV40. אם כבר רכב פרמיום, הוא צריך להיות רכב גדול או מיוחד. ולרכב הזה גם ביצועים לא מרשימים במיוחד.

צריכת דלק מוצהרת היא לא צריכה שתקבל בפועל. עם דיזל תקבל את הצריכה הזאת בפועל, עם היברידי הרבה יותר טוב מזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נהגתי על V40 בנורווגיה. מנוע 1.6 טורבו דיזל. שקטה, מאובזרת וחסכונית בטירוף. נסיעה רכה ושקטה אם כי ההגה לא מהמדהימים. D2 כזו במחיר טוב - הייתי קונה מחר.

פורסם

האבזור שלה ביחס לרמות הגימור הבסיסיות של A3 לא נופל בהרבה, גם ביחד לגולף קומפורטליין שנמכרת במחיר דומה ומציעה מנוע חלש מהותית משל הוולוו. וזה לא רק הגולף, גם האאודי, המרצדס והב.מ.וו סדרה 1 חלשות יותר.

אגב הגולף נכנסת לכאן רק משיקולי מחירה ההזוי ברמת גימור קומפורטליין, מבחינתי היא לא מספיק יחודית כדי להיחשב קומפקטית "פרימיום"

לדעתי הוולוו גם נראית מעולה, בטח יותר טוב מה-A3 האמנית ומהסדרה 1 המוזרה.

פורסם (נערך)
אני חושב שבמחיר דומה אפשר לקנות רכב עם יותר תמורה לכסף.

מי שמחפש תמורה לכסף קונה אלטו. או סוניק ב-80 אלף שקל.

זה כבר כימעט מחיר של קלאס D כמו מונדאו, או מחיר של אסטרה סטיישין אוטומטית עם מנוע דיזל 165 סוסים, יש לה יותר מומנט וגיר פלנטרי, היא גם חסכונית למדי. במחיר כזה יש שלל היברידיות חסכוניות.

מה קשור אסטרה סטיישן ל-V40? מה קשור גם מונדיאו שגדולה משמעותית (רמז - יש מצב שגודל זה לא מה שהקונים הפוטנציאליים של ה-V40 מחפשים)

כמה שאני יודע וולבו סדרה 40 מבוססת על פוקוס שהיא זולה משמעותית, בפחות מזה אפשר לקנות פוקוס דיזלית חסכונית עם יותר מומנט.

ובפחות מפורשה קאיין אפשר לקנות טוארג, אני בינתיים רואה את המכירות של הראשון נוסקות ושל השני מתרסקות.

לא רואה הרבה פרמיום בV40. אם כבר רכב פרמיום, הוא צריך להיות רכב גדול או מיוחד. ולרכב הזה גם ביצועים לא מרשימים במיוחד.

הגיע הזמן לצאת מהקבעון הזה. רכב פרימיום לא חייב להיות גדול, הוא חייב להיות פרימיום, לא סתם כ-ל חברות היוקרה משיקות כל שנה מכוניות יותר ויותר קטנות.

צריכת דלק מוצהרת היא לא צריכה שתקבל בפועל. עם דיזל תקבל את הצריכה הזאת בפועל, עם היברידי הרבה יותר טוב מזה.

גם צריכת דלק היא לא בדיוק בראש מעייניהם של אותם רוכשים פוטנציאליים. מי שרוצה צריכת דלק קונה סיטרואן C3 דיזל או רחמנא ליצלן ספייס סטאר.

בקיצור, השאלה הנשאלת היא, האם יצא לך לשבת בוולוו המדוברת או שאתה סתם בקטע של לזרוק הצהרות לאוויר? כי לי יצא, ואפילו לנהוג, ה"פרימיומיות" של רכב לא נמדדת בכמה עמודים הפורספקט או כמה Vים היא מסמנת ברשימת האבזור, אתה יותר מכל בנאדם אחר צריך להבין את זה. מכונית פרימיום צריכה לגרום לך לך להרגיש מיוחד, וה-V40 עושה את יופי.ואני חושב שמחיר של 160 אלף בשבילה הוא לא רע בכלל.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

spire, תודה על הרעיון. אני מתחיל לשקול רכישת אלטו, לקנות באיביי מדבקה עם סמל של מותג פרמיום ב1$ ולשים עליה. אז אמכור את הרכב במחיר פי 3. אז מה שהאבזור בסיסי? זה מותג פרמיום! בצבע ורוד כמו לק ציפורניים היא בדיוק מתאימה.

לא נסעתי על הדור האחרון של סדרה 40, אלא רק על הדור הקודם והיא לא הרגישה לי פרמיום בשום מובן - לא באיכות נסיעה ולא בפנים הרכב. אתה רוצה להגיד לי שהדור החדש הרבה יותר איכותי? אני מבין אם מדובר בריפוד עור, עץ אמיתי בסאלון, זה נותן תחושה של פרמיום.

אבל, זה בסדר, גם סדרה 3 בסיסית לא הרגישה לי פרמיום. לא אהבתי עבודת מתלים (אולי רכב הספציפי שנהגתי היה עייף), הרכב היה צפוף, בפנים פלסטיק דמוי אלומיניום, ריפוד בד. רק את הדיזל אהבתי במיוחד - באותו זמן כ170 סוסים מ2.0 היה הרבה מאוד.

אני מאמין שרכב כזה כדי שיהיה פרמיום, הוא צריך לבוא ברמות אבזור גבוהות עם מנוע חזק. אחרת, מה ההבדל לאומת הלא פרמיום? (חוץ מהסמל)

חוץ מזה, אודי, במוו, מרצדס, לקסוס - אלה מותגי פרמיום. לא ראיתי עדיין בשום מקום אזכור לכך שוולבו פרמיום חוץ מהפורום. פולקסווגן גם נחשב פרמיום?

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וולוו היא מותג פרימיום, ולא רק בפורום. כך גם אינפיניטי, קאדילק, ביואיק, אלפא רומיאו ועוד הרבה מותגים אחרים שאינם משתייכים ל"משולש הקדוש" של הרכבים היוקרתיים, זה לא עושה אותם פחות פרימיום.

אני באמת לא בקטע של להתווכח באינטרנט, במיוחד לא עם דעות קדומות שקשה מאוד לשנות. אני באמת מציע לך לשים רגע את הסטיגמות בצד ולשבת באוטו המדובר. רע הוא לא, והמחיר הזה לגרסת הבסיס (שבוודאי יעלה אחרי כמה תוספות) הוא ממש לא מוגזם. תשווה אותה למתחרות האמיתיות שלה, A3, סדרה 1, A קלאס, CT, או לנצ'יה דלתא וכו', לא למכוניות שעולות מיליון וחצי שקל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

נשמע מעיין במחיר הזה ... הזמנתי נסיעת מבחן ... נראה מקרוב איך היא.... מצד שני מהתמונות באמת מזכירה פוקוס בקווים החיצונים...

פורסם
וולוו היא מותג פרימיום, ולא רק בפורום. כך גם אינפיניטי, קאדילק, ביואיק, אלפא רומיאו ועוד הרבה מותגים אחרים שאינם משתייכים ל"משולש הקדוש" של הרכבים היוקרתיים, זה לא עושה אותם פחות פרימיום.

אם כך, אתה גם יכול להכניס לרשימה גם את פולקסווגן.

פורסם

רק פאטון. כל הדגמים הרגילים סתם עולים הרבה בארץ. ה-V40 של וולוו לדעתי overpriced בצורה מוגזמת, אפילו במחיר המבצע הזה. דגם בסיסי לא שווה יותר מ-150 אלף. התמחור מוזר כי דווקא ה-S6 מתומחרת מצוין.

פורסם

בשוק הפרמיום העולמי וולוו וכך גם אלפא או פולקסווגן לא נחשבים מותג פרמיום כלל. גם בארץ הכינוי הוא SEMI פרמיום או פרמיום WANNABE (הטעות במקור). אם זאת, בסכום הזה היא מהווה אופציה יפה לשהו שלא רוצה להיות עם שאר העדר. השאלה הגדולה היא כמה עולה הדגם היותר מאובזר על הכביש לאחר הנחה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...