Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
spire, תודה על הרעיון. אני מתחיל לשקול רכישת אלטו, לקנות באיביי מדבקה עם סמל של מותג פרמיום ב1$ ולשים עליה. אז אמכור את הרכב במחיר פי 3. אז מה שהאבזור בסיסי? זה מותג פרמיום! בצבע ורוד כמו לק ציפורניים היא בדיוק מתאימה.

במקרה הכינותי מראש...(צולמה שבוע שעבר בלונדון).

[ATTACH=CONFIG]399150[/ATTACH]

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד למחיר מבצע, נראה שזה בסוף יהפוך למחיר הקבוע.

המכירות של ה-V40 נכון להיום לא עומדות בציפיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
במקרה הכינותי מראש...(צולמה שבוע שעבר בלונדון).

[ATTACH=CONFIG]399150[/ATTACH]

לא מצליח לפתוח את הקובץ. בכל אופן, באינטרנט רצות שמועות שתיהיה גירסת יוקרה פולקסווגן UP תחת המותג אודי.

Audi-plant-ein-E-Auto-auf-Basis-des-VW-Up.jpg

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא יודע למה זה הציג תמונה ופתאום טוען שהקובץ לא ידוע, בכל מקרה, זה מה שהיה שם:

[ATTACH=CONFIG]399164[/ATTACH]

פורסם

עדיין לא מצליח לפתוח, הוא רושם לי: קובץ מצורף לא תקין\תקינה. אם עקבת אחרי לינק תקין, אנא הודע למנהל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כנראה איזה באג, בכל מקרה, מצולם שם אחד מדגמי אסטון מרטין הבכירים ביותר העונה לשם אסטון מרטין CYGNET.

פורסם

זה אומר שעם אלטו זה עוד יכול לעבוד. למשל למתג אותה כבנטלי. :lol:

cygnet_600-600x400.jpg

פורסם

לא ממש הצליח לאסטון עם שדרוג הפנים של הקטנה למרות כל העור:

aston-martin-cygnet-interior.jpg

ותוצאה מצוינת במיני גודווד:

mini-goodwood-luxury-is-not-just-for-the-limousines-photo-gallery-55193_1.jpg

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
נשמע מעיין במחיר הזה ... הזמנתי נסיעת מבחן ... נראה מקרוב איך היא.... מצד שני מהתמונות באמת מזכירה פוקוס בקווים החיצונים...

סיכום חווית הזמנת נסיעת מבחן והנסיעה עצמה:

1. נרשמתי דרך פרסום באינטרנט - ובמשך מעל שבוע לא חוזרים. נרשם שוב ואחרי שבוע חוזרים ומופתעים שאני מאזור תל אביב ולא מחיפה, מבטיחים לחזור מהסוכנות הנכונה ולא חוזרים. נרשםן שוב באינטרנט ושוב לא חוזרים. בסוף ביום רביעי האחרון מרים טלפון והופה היי קובעים לי נסיעת מבחן להיום בבוקר.

חייב להודות שמערך השיווק לא משהו. מוזר.

2. מגיע לסוכנות בתל אביב ומתקבל על ידי אנשים נחמדים ביותר. לוקחים אותי ואת אשתי לרכב לקבלת הסבר קצר ואני נאלץ להוריד איזה 30-40 שערות שחורות וארוכות מכסא הנהג - אולי זה היה רמז לכך שאני צריך השתלת שער לקרחת - שוב מוזר.

3. בכניסה לרכב מקבל מכה בראש מהמסגרת ואני לא יותר ממטר שבעים וחמש. קיבלתי עוד אחת ביציאה ועוד אחת נמנעה ברגע אחרון בכניסה למושב הנוסע. בטוח שזה לא רכב מומלץ לנהגים גבוהים.

4. הרכב בהחלט נעים בפנים. אבל לא מיוחד. בטח לא בעל סקס אפיל שוודי מעודן.

5. מתברר שלרכב אין תחושת הגה. כנראה שבשוודיה נוהגים עם הגה של משחק מחשב. רך ורך ורך ולא מתקשר עם הכביש. עוברים למצב ספורט ונחשו מה ? גם רך ואימפוטנטי.

6. נוסע מאוד נעים ועולה על במפרים בנוחות מבלי להיות רך מידי.

7. נוסע מאוד מהר ועולה מהר במהירות. שקט יחסית וניתן בקלות לשכוח ממהירויות חוקיות.

8. מאפס למאה. מרגישים את הזמן שלוקח לטורבו להכנס לפעולה. חבל.

9. סיבוב - ברור שיש לו יכולות טובות אבל שוכח להודיע לנו על כך. להגיד שמרגישים בטחון במהירויות מהירות בסיבוב כאשר ההגה לא מגיב והמתלים לא ספורטיבים והכסא סתמי ? אז זהו שלא. ממש לא קארט ורחוק אלפי שנות אור מהמיני שלי וגם ביחס לגיוליטה שיש לנו מרגישה כמו רכב שמעדיף קו ישר.

10. ספסל אחורי - למה לעזאזל לגנוב 10 ס"מ מהספסל לטובת מרווח מהדלתות - יש למשהו כוונה לשים במרחב שבין הספל לדלת איזה ספר או משהו ? זה הופך את הרכב לרכב של 4.3 מקומות בלבד (אתחיל לחשוב על כלבלב למקום החמישי ברכב).

11. אבל השוודים חכמים - במקום לשפר את הספל האחורי עדיף למנוע את הכניסה אליו. דלתות אחוריות קטנות ולא נפתחות רחב. תוסיפו את הכניסה שאוהבת לתת צ'פחות לראש ותקבלו מכונית קופה לזוג אוהבים וכלב במקום למשפחה שלמה.

12. אחלה אספרסו מים קרים שחזרנו.

מסקנה - לא רכב רע, ממש לא. אבל להגיד שהלהיב ? ממש ממש לא. נשאר ברשימה אבל במקום אחרון בינתיים.

נ.ב. המיני 5 דלתות שבדקתי ערב קודם - מדהימה !!! נכון שבפועל הספסל האחורי קטן יותר אבל הכניסה לרכב לספסל האחורי יותר נעימה ובעיקר איזה תחושת נהיגה. מדהים. קארט משפחתי ! היא לא ברשימה הישירה להחלפת הגיוליטה הנוכחית אבל לא אתפלא עם בכל זאת היא תבחר.

עריכה אחרונה על ידי SLS
פורסם

גם אני לא התרשמתי מה v40. לא ראיתי הצדקה למחיר, לא באבזור ולא ביכולות. מצד שני, אני 1.84 ולא חטפתי מכות בראש ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ממש לא קארט ורחוק אלפי שנות אור מהמיני שלי

נ.ב. המיני 5 דלתות שבדקתי ערב קודם - מדהימה !!! נכון שבפועל הספסל האחורי קטן יותר אבל הכניסה לרכב לספסל האחורי יותר נעימה ובעיקר איזה תחושת נהיגה. מדהים. קארט משפחתי ! היא לא ברשימה הישירה להחלפת הגיוליטה הנוכחית אבל לא אתפלא עם בכל זאת היא תבחר.

איך המיני 5dr ביחס ל-3dr שלך בכל מה שקשור להנאה מנהיגה?

פורסם

1. נרשמתי דרך פרסום באינטרנט - ובמשך מעל שבוע לא חוזרים. נרשם שוב ואחרי שבוע חוזרים ומופתעים שאני מאזור תל אביב ולא מחיפה, מבטיחים לחזור מהסוכנות הנכונה ולא חוזרים. נרשםן שוב באינטרנט ושוב לא חוזרים. בסוף ביום רביעי האחרון מרים טלפון והופה היי קובעים לי נסיעת מבחן להיום בבוקר.

2. מגיע לסוכנות בתל אביב ומתקבל על ידי אנשים נחמדים ביותר. לוקחים אותי ואת אשתי לרכב לקבלת הסבר קצר ואני נאלץ להוריד איזה 30-40 שערות שחורות וארוכות מכסא הנהג - אולי זה היה רמז לכך שאני צריך השתלת שער לקרחת - שוב מוזר.

3. בכניסה לרכב מקבל מכה בראש מהמסגרת ואני לא יותר ממטר שבעים וחמש. קיבלתי עוד אחת ביציאה ועוד אחת נמנעה ברגע אחרון בכניסה למושב הנוסע. בטוח שזה לא רכב מומלץ לנהגים גבוהים.

5. מתברר שלרכב אין תחושת הגה. כנראה שבשוודיה נוהגים עם הגה של משחק מחשב. רך ורך ורך ולא מתקשר עם הכביש. עוברים למצב ספורט ונחשו מה ? גם רך ואימפוטנטי.

7. נוסע מאוד מהר ועולה מהר במהירות. שקט יחסית וניתן בקלות לשכוח ממהירויות חוקיות.

9. סיבוב - ברור שיש לו יכולות טובות אבל שוכח להודיע לנו על כך. להגיד שמרגישים בטחון במהירויות מהירות בסיבוב כאשר ההגה לא מגיב והמתלים לא ספורטיבים והכסא סתמי ? אז זהו שלא. ממש לא קארט ורחוק אלפי שנות אור מהמיני שלי וגם ביחס לגיוליטה שיש לנו מרגישה כמו רכב שמעדיף קו ישר.

10. ספסל אחורי - למה לעזאזל לגנוב 10 ס"מ מהספסל לטובת מרווח מהדלתות - יש למשהו כוונה לשים במרחב שבין הספל לדלת איזה ספר או משהו ? זה הופך את הרכב לרכב של 4.3 מקומות בלבד (אתחיל לחשוב על כלבלב למקום החמישי ברכב).

11. אבל השוודים חכמים - במקום לשפר את הספל האחורי עדיף למנוע את הכניסה אליו. דלתות אחוריות קטנות ולא נפתחות רחב. תוסיפו את הכניסה שאוהבת לתת צ'פחות לראש ותקבלו מכונית קופה לזוג אוהבים וכלב במקום למשפחה שלמה.

מסקנה - לא רכב רע, ממש לא. אבל להגיד שהלהיב ? ממש ממש לא. נשאר ברשימה אבל במקום אחרון בינתיים.

1. אוי ואבוי אם זה השירות של היבואן לפני המכירה.

נסעתי ב-v40 r design באודי a3 באלפא ג׳ולייטה וב- ב.מ.וו סדרה 1 ולדעתי כולן לא מכוניות רעות, להיפך. לדעתי, הרכב עם החבילה הטובה ביותר הוא האודי. במידה ומוציאים את סוגיית המחיר מהתמונה, ה-v40 היא הבאה בתור. לדעתי, העיצוב יפה, הרכב עם ביצועים טובים (לא הרגשתי השהיית טורבו).

הרכב עם אחיזה גבוהה מאוד, אבל עם הגה אילם (דומה לזה של הג׳ולייטה). הנוחות טובה והספסל האחורי חא הכי מרווח, אלא אם ביקרתם קודם בזה של הב.מ.וו.

המיני תהיה הרבה יותר מהנה לנהיגה ויחודית.

פורסם

אחרי יומיים שלמים של התלוות ללקוחות ב2 הרכבים הנ"ל, בדגמי קופר וקופר אס, חלקם נהגים טובים יותר וחלקם פחות, ונהיגה של נהג מקצועי בעל נסיון והכשרה בנהיגה ספורטיבית (גם במירוצים), אני יכול להגיד לך שההבדל קטן עד לא קיים. כך עולה מתגובות הלקוחות שאיתם נסעתי.

רק הנהג המקצועי המדובר ציין שהוא הרגיש הבדל אבל הוא לקח את הרכבים הרבה יותר רחוק מכל נהג אחר ביומיים האלה והוא מרגיש דברים שנהגים אחרים פשוט לא שמים לב אליהם, מבחינת התנהגות כמובן.

לעניין השרשור, לא לשכוח לשקלל במחיר הרכישה את ירידת הערך ואת מצב השוק. בעוד שרוכשי V40 יתקשו למכור את הרכב כיד שנייה בגלל מצב שוק קשה, בעלים של A3 או סדרה 1 ימכרו את רכבם במהירות ולעיתים גם מעל המחירון. אז אולי מחיר הרכישה הראשוני זול יותר, אבל צריך לחשוב גם מה קורה כעבור X שנים כשרוצים למכור את הרכב. עכשיו יבואו גם אלה שיגידו שאני אחד מאלה שקונים רכב בשביל למכור אותו, אז אני אענה מראש שמדובר פה על תמורה למחיר, שזה חישוב כלכלי (כמה אתה מקבל פר שקל שהוצאת), אז ברוח החישוב הכלכלי, אני מכניס את החישוב לטווח ארוך שהוא המכירה העתידית.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

סיכום מעולה!

תודה

משכנתא זה קל

פורסם

מסתמן שבקרוב ה-5dr תיובא גם בגרסאת ONE ידנית במחיר של כ-135K שקלים.

זה כבר ליסינג-able...

• תוכן חדש...