Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למישהו יש נתון של צריכת הדלק האמיתית לאחר שימוש ביונדאי i20 1.2L החדשה ידנית ?

הכוונה לא לערך שנותן המחשב ברכב, אלא לצריכת הדלק בפועל כאשר מחלקים את מספר הקילומטרים שעושים במספר הליטרים שממלאים בתחנת הדלק ?

אני לא הצלחתי למצוא נתונים על זה מנהגים שמשתמשים ברכב.

פורסם

אלו הצהרות היצרן:

[TABLE]

[TR]

[TH]בינעירוני [/TH]

[TD] 23.8 ק"מ/ל' [/TD]

[/TR]

[TR]

[TH] עירוני [/TH]

[TD] 16.3 ק"מ/ל' [/TD]

[/TR]

[TR]

[TH] ממוצע [/TH]

[TD] 20.4 ק"מ/ל' [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אני הייתי מוריד ממה שרשום כאן משהו כמו 20-30%, זו הצריכה שתתקבל בפועל.

כמובן שזה תלוי בסגנון הנהיגה, האם הרכב עמוס במטען, האם המזגן דלוק וכו'.

בכל מקרה כדאי לקחת בחשבון ששנה הבאה יגיע דור חדש של הi20.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נתונים לקיה ריו עם אותו מנוע:

בנהיגת 90% בינעירוני הררי כ 17 ק"מ/ל

נסיעה בכביש 6 שכוללת פקקים ושיוט ב 120 קמ"ש הניבה 17.8 ק"מ/ל.

בשימוש עירוני 50% התוצאה יורדת לכיוון ה 14 ק"מ/ל

קח בחשבון שהריו כבדה מאוד לעומת היונדאי ושאר בנות מינה כ 1.2 טון, כך שהיונדאי יכולה להיות טיפה יותר חסכונית

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

תודה על התגובות.

הקיה ריאו נחשבת לפי מה שקראתי ליותר חסכונית אבל היא עולה +80k ולא בתקציב שלנו.

בכל מקרה נתוני צריכת הדלק של היצרנים לא קשורים למציאות ואין כמו נתונים אמיתיים של המשתמשים שנוסעים וממלאים דלק.

פורסם

ברור שצריכת הדלק שמציינים היצרנים משקפים נתוני מעבדה..

מחירון הריו 82; אבל בשנה האחרונה היא נמכרת בכ 75 בכל מיני מבצעים. דרוש את המחיר הזה מהסכונות.

הרכב שווה בהחלט!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

יש מבצע לחברי מועדון הוט הנדסאים וטכנאים, 73.5 אלף ש"ח, על הכביש 75 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
האם למישהו יש נתון של צריכת הדלק האמיתית לאחר שימוש ביונדאי i20 1.2L החדשה ידנית ?

הכוונה לא לערך שנותן המחשב ברכב, אלא לצריכת הדלק בפועל כאשר מחלקים את מספר הקילומטרים שעושים במספר הליטרים שממלאים בתחנת הדלק ?

אני לא הצלחתי למצוא נתונים על זה מנהגים שמשתמשים ברכב.

אני לא משתמש ברכב אבל בנסיעת המבחן הארוכה שעשיתי התקבל נתון של כ-15 קילומטרים לליטר בנסיעה משולבת במדידה בשיטת התדלוקים.

אם זה עוזר לך אז כאן תוכל למצוא את צריכת הדלק שמדדתי בדגם האוטומטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נסיעה משולבת, עירונית ובין עירונית. לא מאוד רגועה אבל גם לא מאוד אגרסיבית ברוב הזמן מהסיבה הפשוטה - לרכב הזה אין כוח, אז אין סיבה ללחוץ חזק על הגז. תלחץ, לא תלחץ, זה לא כזה משנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...