Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!

שבוע הבא אני מתכנן להפתיע את החברה בצימר באזור בית שאן,

אשמח להמלצות למסעדות יוקרתיות באזור (ארוחת ערב),

אם יש לכם עוד הצעות ודברים שכדאי לעשות אם כבר אנחנו באזור אז אתם יותר ממוזמנים לשפוך,

שנינו בני 21-22 אז כל האופציות פתוחות,החל מטיול רגלי לנחל או מעיין טוב ועד לחווה לייצור גבינות!

תודה מראש!

-רן :wink:

פורסם

טוב, אני גר פה. עיר משעממת :o

מסעדה חלבית שאני אוהב פה- פפרדלה, צמודה לאעלק "תחנה מרכזית" שלנו.

בשרי- שיפודי הכיכר.

מעיינות יש פה המון. עין הנצי"ב אהוב עליי במיוחד. לא ניתן להיכנס עם רכב לקיבוץ. חוץ ממנו יש את חונזיר, עין מדוע, עין שוקק, הנחמן ועוד כמה. אתם מגיעים בחופש אז קחו בחשבון שיהיה מלא במעיינות. אני מניח שאתם ניידים עם רכב, עד כמה בא לך להרחיק מהעיר?

פורסם

שתי מסעדות נורמאליות שאני מכיר באזור ויכולות לעניין אותך זה "צל-תמר" ו"ערמונים".

עבור שניהם צריך לנסוע לפחות 20 דקות לכל כיוון אבל מבית שאן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

רוזליה בעיר העתיקה היא פטיסרי חלבי ברמה גבוהה. לא לוותר על מעיין. ניתן לעשות סיור רכוב בפאר המעיינות. יש הרבה אירועים לסוכות- אתר המועצה האזורית עמק המעיינות.

פורסם

אם אתה רוצה פאב אחרי המסעדה ואתה כבר באיזור צל תמר יש כמה פבים כמו הגלורי באשדות יעקב,בדוריס באפיקים,על הנהר במושבה כנרת.

אבל זה תלוי כבר ביום,שלא תיפול על מסיבה בטעות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בשרי- שיפודי הכיכר.

במהלך השרות הצבאי יצא לי לבקר בשיפודי הכיכר המקום נמחד ל"ערב מרפאה",אבל אני לא חושבת שהמקום עונה על הגדרה "מסעדה יוקרתית" שמחפש פות"ש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני לא חושב שיש איזשהו מקום שעונה על ההגדרה "יוקרתי" בבית שאן.

אגב, מקום חלבי שנפתח לאחרונה ושמעתי עליו המלצות חמות הוא נשנש בכיכר ביציאה לכיוון עפולה.

פורסם

נשנש זה יותר מזנון ולא ממש מסעדה, דיי המוני ולא ממש מתאים לערב רומנטי, גם לא שיפודי הכיכר אגב.

יש במושב רמת צבי שזה בערך 10 דקות נסיעה מסעדת שף חלבית שנקראת אילוש, המסעדה היא בחצר של בית ויש שולחנות בחוץ על הדשא או במעין מרפסת על דק, חלק מהמנות קצת פלצניות אבל הקינוחים אחלה, אני אהבתי.

בבית שאן עצמה אין שום דבר מעניין לדעתי ואני גר 5 דקות משם מאז ומתמיד.

אני אוהב לטייל בנצרת, בשבתות נחמד שם במתחם או בעיר העתיקה באיזור הכנסייה.

באיזה צימר סגרת?

• תוכן חדש...