Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שפשפו לי את הטמבון, מה לעשות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום החנתי את הרכב בחנייה מקביל למדרכה, הרכב שלי הוא פיקנטו והגיע רכב מסוג דייהטסו גיפ' כלשהו גדול, וכאשר החנה שפשף את הצד הטמבון האחורי מצד שמאל שלי עם הטמבון הקידמי בצד ימין שלו וזאת אפשר לראות לפי זה שהצבע שלו נשאר על הטמבון שלו ולהפך, צילמתי הכל, התקשרתי למשטרה ואמרו לי שלא מצליחים לאתר את בעל הרכב ואמרו לי להגיע לתחנת משטרה, עכשיו אבא שלי בפועל בעל הרכב אבל אני גם נוהג ברכב, אני יכול לגשת לתחנה או שרק אבא שלי ? צלמתי מהרבה זויות את הרכבים ואת המכות מקרוב גם אבל האם זה מוכיח שהוא אכן נגע בי והחנייה הייתה די צפופה לרכב שלו והוא עמד גם סנימטרים בודדים מהרכב שלי.

השארתי גם מכתב עם הפרטים שלי על השמשה שלו אבל השאלה אם הוא לא יצור קשר או שלא יהיה מוכן לשלם את התיקון, מה לעשות אחר כך ?

אני מבואס רצח, סה"כ זה רכב ראשון שלי ועוד חדש, והכי מעצבן שזה לא באשמתי, בקיצור בא לי למות.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכיר את הכאב שלך.

אם אין לך תיעוד וידיאו או הודאה בכתב מבעל הרכב אין לך מה לעשות. תצלם גם אלף תמונות וזה לא יעזור לך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לדעתי אין לך מה להפסיד, פנה למשטרה עם מספר הרישוי, הגש תלונה ובקש את פרטי בעל הרכב.

צור איתו קשר בטלפון- אם יסכים לשאת בעלות הנזק מה טוב.

אם לא- תקן את הרכב ותבע אותו בתביעות קטנות בצירוף כל הקבלות/מסמכים.

כמובן שיכול להיות שלא תצליח אבל שווה לנסות.

פורסם
אז מה בעצם אתה מציע ? פשוט להשלים עם זה? :mm_sad:

ממש לא להשלים עם זה,תנסה לעשות כמה שאפשר אבל אני פשוט מכין אותך שלא תתאכזב יותר מידי אם לא תצליח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

Mjko, ההיגיון שלי אומר שזה כנראה מה שקרה לפי הסיפור. פותח השרשור כנראה יצא לרכב כבר לאחר המקרה, וראה את הסימנים על שני הרכבים.

בכל מקרה, כמו שכבר המליצו, קודם כל תיגש לתחנת המשטרה ותנסה להוציא פרטים על בעל הרכב הפוגע. תיצור עמו קשר וראה לאן המצב מתקדם.

אם יש לך זמן וכוח, וכמובן תלוי בחומרת הפגיעה, אולי שווה להגיש תלונה בתביעות קטנות.

אם לא מדובר בנזק משמעותי, לפי דעתי הסיפור הקצר והפרקטי יהיה לתקן בעצמך ולספוג את הנזק.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם
לדעתי אין לך מה להפסיד, פנה למשטרה עם מספר הרישוי, הגש תלונה ובקש את פרטי בעל הרכב.

צור איתו קשר בטלפון- אם יסכים לשאת בעלות הנזק מה טוב.

אם לא- תקן את הרכב ותבע אותו בתביעות קטנות בצירוף כל הקבלות/מסמכים.

כמובן שיכול להיות שלא תצליח אבל שווה לנסות.

הבחור חזר אליי ומכחיש להכל, הוא אמר לי בטלפון שהוא דפק את מי שהיה מאחורי, יצא וראה שאין כלום אבל אותי הוא בטוח שלא נגע בי, אני הבנתי שזו הדרך שלו להחנות, הסברתי לו שצלמתי הכל כולל את הרכב שלו עם הצבע שלי בנקודה שבדיוק אצלי ירד הצבע וגם הצבע שלו על האוטו שלי, הוא אמר שמוכן לתת פרטי ביטוח אבל יכחיש הכל, עכשיו השאלה אם כדאי לערב את הביטוח ? יקחו גם ממני השתתפות עצמית והאם הפרמייה של הביטוח תעלה לי בעקבות המקרה לשנים הבאות ?

אשמח אם תוכל לפרט כיצד אני עושה את זה ומה הסיכויים שלי לקבל החזר לזה ?

MJKO כן ממש ככה, גם אני הייתי בשוק, ואני תמיד מחפש את החנייה הכי רחוקה מכולם שאף אחד לא ידפוק אותי או יפתח עלי את הדלת, אני תמיד הולך קילומטרים בשביל להיות רחוק מכולם ודווקא לי זה קרה, הרכב בן 4 חודשים.

פורסם

אתה יכול אולי לעלות תמונה של הנזק? אם יש לך דמי השתתפות עצמית, וגם אם לא, אולי יהיה עדיף לתקן לבד.

בכל מקרה, אתה צריך לפנות לסוכן הביטוח שלך עם כל הפרטים, להסביר מי נגד מי ומה קרה, ולשמוע איזה אפשרויות עומדות בפנייך.

אני לא יודע איך ההליך המשפטי עובד בפרטי פרטים, אבל איך הפוגע יכול להכחיש אם יש לך תמונות? הוא יכול להגיד שזה נסיבתי, אבל מה הסיכוי שזה אכן נסיבתי כשיש לך תמונות מכל הזוויות, ובמיוחד כששני הרכבים עומדים זה ליד זה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם (נערך)
אני מבואס רצח, סה"כ זה רכב ראשון שלי ועוד חדש, והכי מעצבן שזה לא באשמתי, בקיצור בא לי למות.

החברים פה יתנו לך עצות בקשר לטיפול מול החלאה.

ברמה האישית אני מציע לך להכנס לפרופורציות. מכונית זה חתיכת פח. זה יקרה לך עוד הרבה בחיים. גם יקרה שאתה בגלל טעות תשרוט את הרכב שלך...

מה שאפשר לתקן או לקנות בכסף, לא שווה יסורים.

צלם את המכונית ותעלה כאן - יש סיכוי שפוליש יצמצם לך את הבאסה.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מבוטח במקיף בביטוח ישיר אז אין לי סוכן, אם אני פונה אליהם אז הם מיד מתחילים לפעול או שאפשר להתייעץ איתם כמו סוכן כלומר לספר על המקרה ובסוף להחליט לא לעשות עם זה כלום ?

שי, אני גם די בטוח שאפשר להוריד את הצבע שלו עם פוליש, הנה תמונה של הנזק

20141006_151240.jpg

אפלז, איך לצבוע לבד ? אם אתה מבין בזה אשמח להדרכה.

פורסם

תתקן את זה עכשיו ו10 דקות אחרי זה יקרה שוב.

זה זניח וזה יקרה עוד הרבה

זה חלק מהעניין של לחיות במדינה בה לאנשים אין כבוד לרכוש של אחרים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

פוליש ינקה לך פה את רוב העניין והשארית ממש לא נוראה. לדעתי לא שווה תיקון...

אני מקווה שישנת טוב. :-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתה ראית אותו משפשף את הרכב שלך? ובקיצור, לך תוכיח משהו, ובאמת יכול להיות שהוא שפשף אותך כל כך קלות, שהוא גם מאמין שלא נגע ברכב שלך.

אין מה לעשות, לא הייתי תובע אף אחד ושום דבר גם בשביל נזק גדול מזה, וזה באמת שום דבר.

טיפה פוליש יוריד את הכל כמעט או יטשטש.

אל תתבאס, אל תשתגע, עוד יבואו שריטות ושפשופים גדולים מזה.

סע לשלום.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...