Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחת לכיור המטבח יש לי הכנה של צינור SP שמגיע לאזור העציצים התלויים על מעקה המרפסת

מכיוון שעבדכם הנאמן הצליח להרוג לאקי במבוק (מה זה אומר על המזל שלי?) הבנתי שהאופציה היחידה שאגדל פרחים היא מחשב השקיה שיישב מתחת לכיור המטבח. הדרישות שלי דיי פשוטות - אני צריך קו השקיה אחד ואני צריך שהסיכוי לתקלה שתגרום להצפת ארון המטבח יהיה אפסי עד לא קיים

על איזה מחשב השקיה אתם ממליצים ? והאם כדאי ללכת על מחשב משולב בברז או מחשב בנפרד וברז בנפרד (מתחת לכיור יהיה גם טוחן אשפה שיקשה על הנגישות של ברז ההשקיה

פורסם (נערך)

יש מחשב פשוט של בקרה גבע.

הייתרונות שלו:

- מחיר הגיוני (בזמנו קניתי ב- 200, וזה כולל ברז חשמלי סולונואיד)

- מופעל ע"י סוללה (לא צריך נקודת חשמל, שנאי, כבילה וכו')

- התכנות שלו לא מסובך

- מגיע כבר מורכב מהקופסא כיחידה אחת, כלומר אין צורך לחבר חוטי מתח של מחשב לברז חשמלי

http://www.baccara.co.il/BaccaraIsrael/Templates/showpage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=84&FID=855

עריכה אחרונה על ידי train
פורסם

לא הבנתי יש לך טפטפות? איך אתה רוצה לחבר את המחשב? זה לא יבטל לך את המים במטבח?

בעיקרון מחשב ממש מומלץ זה של גלקון 7001 קו אחד. {עבדתי כגנן} והייתי מסביר ללקוחות דרך הטלפון איך לכוון אותו מרוב שהוא פשוט לתפעול, גם המחשב הזה כמו שכתב הבחור מעלי עובד על סוללה {מחליפים כל חצי שנה/שנה} מה שלא הבנתי זה האם אתה צריך ווסת לחץ מסנן מים? אם אתה כן צריך מחשב עם ווסת לחץ ומסנן מים זה יעלה לך בערך 450 ש"ח . בד"כ כן צריך ווסת לחץ כי אם לא תשים אז עם השנים שהצינורות יתישנו הטפטפות יתפוצצו לך.

פורסם
יש מחשב פשוט של בקרה גבע.

הייתרונות שלו:

- מחיר הגיוני (בזמנו קניתי ב- 200, וזה כולל ברז חשמלי סולונואיד)

- מופעל ע"י סוללה (לא צריך נקודת חשמל, שנאי, כבילה וכו')

- התכנות שלו לא מסובך

- מגיע כבר מורכב מהקופסא כיחידה אחת, כלומר אין צורך לחבר חוטי מתח של מחשב לברז חשמלי

http://www.baccara.co.il/BaccaraIsrael/Templates/showpage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=84&FID=855

יש את זה

היתרון שלו הוא שהשלט נשלף וזה יקל על התכנות אם מקום ההתקנה מוגבל בנגישות

גם כן ממש קל לתכנת אותו (מנסיון)

רצוי להתקין סנן מיקרוני כדי שהטפטפות לא יסתמו עם הזמן

ורצוי להתקין וסת לחץ ל 1.5 באר כדי שבאמת הטפטפות לא יעופו עם הזמן כשהצינור נחלש כי הלחץ בבית הינו 2.5-3.5 ולפעמים יכול להגיע לפיקים של 5 באר אחרי הפסקת מיים וכו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שניהם טובים.

לי יש את האקוה פרו של נטפים שצוין לעיל כבר שנתיים ואני מאד מרוצה, אמין, בעל אפשרויות תכנות רבות ופשוט לתכנות. לקנות במקום שמתמצא וייתן לך את כל חלקי הצנרת והמחברים הנדרשים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

רצוי שכל המחברים לפני הוסת יהיו ממתכת או pvc (אפור) ולא מפלסטיק (שחור)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מחשבי ההשקיה די אמינים אבל חשוב שהכפתורים (לחצנים או חוגה) יהיו מאיכות טובה. רצוי להימנע מלחצני פחם, כמו שיש בטלפונים אלחוטים, שאינם טובים ומתחילים לזייף לאחר זמן.

תשתדל לעדכן אותנו, כך שנוכל ללמוד מהצטברות הנסיון, לא כמו בפעם קודמת.

בהצלחה

יהודה

• תוכן חדש...