Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדבקת פס ניקל קדמי פיאט 500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן

הפס הימני מניקל, שצמוד לסמל הרכב ככל הנראה דבוק עם דבק ממש רגיש, או שהלחץ של הגרניק בשטיפת הרכב אתמול גרם לו לצאת וליפול.

בכל אופן רציתי להדביק חזרה, במקרה יש אצלי סיליקון אדום (כן קצת מוגזם, אבל לפחות הרכב באותו צבע)

האם אפשרי להדביק עם זה ללא בעיות מיותרות?

אגב, זה לא נראה כאילו זה נשבר, לא ידוע לי איך זה תפוס בכלל מהצד שבתוך הטמבון הקדמי די קשה להכנס לשם, אבל בדקתי באיביי כמה עולה כזה חדש והם נראים אותו הדבר, ללא תופסן או איזה ניט מיוחד שמתחבר מהצד השני של הניקל.

1.jpg

IMG-20141001-WA0003.jpg

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב, עכשיו מהסתכלות קרובה יותר נראה לי שכן אחד הפינים נשבר, לא שמתי לב לזה לפני.

בכל אופן מה אתה אומר, להדביק את זה איך עדיף?

דבק דו"צ?

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

איפה תשים דו"צ? אין לך משטח על משטח פה, אלא אם הבליטה המשולשת בפגוש ממלאת בשלמותו

את החלל בחלק שנפל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זה לא ממלא

לבסוף שמתי את זה עם הסיליקון האדום, עושה רושם שנתפס טוב, מקווה שלא יפול בדרך, חלק כזה עולה כ 150 ש"ח באיביי ואפילו לא בדקתי בארץ..

אגב איתי, בלי קשר כל כך לנושא, הרכב שלך מדהים (קנאה קטנה :) )

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 חודשים מאוחר יותר...

אז חזרתי לעדכן שהחלק השמאלי נפל, איזה כיף!

לא ידוע לי האם מדובר בונדליזם או שהחלק פשוט נפל, אבל התייאשתי ואין לי כוח לחפש אשמים, אולי הדבקתי לא כמו שצריך.

בכל אופן הזמנתי שוב 2 חלקים.

הפעם יש עצות איך להדביק בצורה חזקה יותר? האם סופר 7 יעשה את העבודה טוב יותר מהסיליקון האדום (שבעצם הוא לא דבק בכלל ודיי היה קל להוריד אותו).

נ.ב ניטים או ברגים לתפיסה של זה לא ממש קיימים אצלי. אז רק הדבקה.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...