Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2005

EvilNivel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מכיר מישהו מוכר מזדה 3 2005 קילומטראז' 120 הרכב בגרסת קומפורט לא היה בליסינג ו יד 3 (2 בעלים לפניי)

הרכב במצב בסדר ללא תאונות.

לפי מחירון לוי יצחק הרכב עולה 29 אלף.

אשמח לדעת בכמה אני יכול לקנות את הרכב הזה כי שמעתי שמאזדה פשוט לא נמכרים במחירון...

אשמח לפירוט.

תודה רבה.

פורסם

הרכב במצב בסדר כי בדקת ואתה יודע או שהמוכר אמר לך?

גם אם אתה מכיר את המוכר, תאונות זה לא הדבר היחידי שמשפיע על מחיר או איכות הרכב, יש תקלות מנוע, גיר, נזילות וכו' וכו' שגם בלי תאונות יכולים להנזק עם טיפול לא נכון.

צריך היסטוריית טיפולים, בדיקה במכון או מוסך מומחה ואם הרכב באמת בסדר אז אין בעיה.

נדיר שרכב שעלה לכביש לפני 10 שנים ימכר במחיר מחירון בלי קשר למאזדה אלא אם כן הוא ממש שמור עם ק"מ נמוך.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
יד 3 מליסינג ורק 120000 ק"מ לרכב שכבר 10 שנים על הכביש? תבדוק טוב אם לא שיחקו עם הק"מ. דרוש לראות היסטוריית טיפולים.

אפשר לחשוב...הרכב הקודם שלי קניתי בן 11 שנה עם 114 ק"מ והרכב לפני זה היה בן 19 שנה וקניתי אצל סבתא עם 50 אלף ק"מ שאגב עדיין נוסע כמו סוס אצל חבר.

אז 120 זה די רגיל..

פורסם

תשמע, אני נתתי לך עצה לבדוק את היסטוריית הטיפולים כדי שלא ידפקו אותך עם זיוף ק"מ.

אתה דלוק על הרכב ולא רוצה לבדוק? שיבושם לך.

מי ששאל שאלה כאן זה אתה ואני סך הכל נתתי נקודת מבט שהק"מ ניראה נמוך וצריך לבדוק אם לא זייפו, זה הכל.

פורסם

זה די נדיר ק"מ כזה,תבדוק במוסך מורשה עד איזו שנה וק"מ הרכב טופל במורשה ותבדוק ברשיון רכב מה היה הק"מ בטסט הקודם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לפני כמה שנים טובות כשהייתי צעיר ויפה (היום אני רק יפה :lol: ) חבר טוב שלי רכש מאזדה 3 שנת 2004 יד ראשונה עם 50000 ק"מ.

הרכב היה יפה ומבריק בצבע אדום.

הרכב שירת אותו בנאמנות תקופה ואז הוא החליט למכור.

כמה חודשים לאחר המכירה הוא מקבל מכתב תביעה כנגדו על זיוף וק"מ והסתרת מידע. מסתבר, שהרכב עבר מעל 150000 ק"מ! ויותר מיזה, הרכב היה בשימוש חברת ליסינג (אין לי מושג איך זה לא הופיע ברשיון).

למזלו הוא הצליח לאתר את המוכר, לאסוף ראיות כנגדו ולנקות את עצמו מאשמה.

בית המשפט חייב את הבעלים הקודמים לרכוש את הרכב חזרה ולפצות את הקונים.

אגב, אותו אחד שזייף את הק"מ היה אדם משכיל אבל לא ישר.

כל כאב הראש הזה יכל להיחסך מהרוכשים אם היו ניגשים למוסך ומבררים היסטוריית טיפולים.

אגב, היונדאי שלי לא טופלה במוסך מורשה יבואן ע"י חברת ההשכרה אלא ע"י מוסכים מורשי משרד התחבורה, אבל עדיין במוסך מורשה של יונדאי הם יכולים לראות את ההיסטוריה (ללא פירוט של מה החליפו אלא איפה טופל ומתי).

פורסם

תודה רבה על תגובות. כמובן שאני יבדוק הכל יש ספר טיפולים והכל. אבל השאלה העיקרית עדיין פתוחה. נניח שהכל כשר בכמה ניתן לקנות את הרכב מתחת למחירון.

בברכה.

פורסם

קשה לענות על השאלה מבלי לראות את הרכב, לבדוק שכל המכלולים עובדים כראוי (מזגן, חלונות ומראות חשמל וכו') לבדוק שהפלסטיקה שלמה ומה מצב הצבע.

תנסה לבדוק ביד 2 בכמה מוכרים רכב כזה עם נתונים דומים.

פורסם

נסה לבדוק עוד רכבים כולל ביקור ממש ונסיעה קצרה עליהם, זה יכניס אותך לפרופורציות.

אני לדוגמא חיפשתי לפני שבוע טויוטה פריוס מודל 2008 והיה קשה לי לדעת מה המחיר הסביר, מצאתי מספר מוכרים שביקשו 60,000 עם ק"מ נמוך, כ 100,000 ק"מ.

לבסוף סגרתי על רכב עם ק"מ גבוה 180,000 ק"מ אבל במצב חדש במחיר של 43,500 ש"ח.

רק כיתות רגליים תקבל תמונה של רכבים ממש שמורים במחיר גבוה וירידה במחיר על פי רוב באה על חשבון משהו.

לענייננו מחיר של 29 זה מחיר קצת גבוה למודל, אבל גרסת קומפורט, יד פרטית וק"מ נמוך מפצים על זה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני קניתי לפני כחודש מאזדה 3 שנת יצור 2005 עם טסט לחצי שנה ו 200 אלף ק"מ,טופלה במוסך מורשה עד 180 אלף,דגם אקטיב אבל עם גלגלי מגנזיום,מצב חיצוני די טוב יחסית למודל,במחיר של 22 אלף שקל.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...