Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן פםתחתי שרשור דומה בבעית סטיות של ההגה שהתברר בפרונט לא מכוון וגלגלים שחוקים עד המתכת.

החלטתי שלפני שאני מחליף גלגלים לחדשים אני יחליף בין הקדמיים לאחוריים ויסע לעשות פרונט,

אחרי ההחלפה של הגלגלים הסטיות נעלמו כאילו לא היו אבל עדיין מאחר וידעתי שהפרונט הרוס לגמרי הלכתי לעשות כיוון פרונט

הערבי במוסך הרים את הרכב,אמר לי לרדת לבור הזה של הכיוון הוא הראה לי בוקסה קרועה ואמר שזה שבור וחייב להחליף משולש ימני קדמי,

אחרי זה הוא הסתכל לכיוון הבוקסה השניה ואמר שגם היא לא במצב טוב ואמר שעדיף להחליף.

בתור התעניינות ביקשתי הצעת מחיר והמחיר היה בשמיים 1200 שקל כולל עבודה ל2 משולשים+כיוון פרונט

בחישוב קל יוצא שאני צריך לשלם 1600 שקל בשביל לתקן את הבעיה לגמרי (משולשים וגלגלים שחוקים)

סירבתי להצעה ושאלתי אם אפשר להחליף רק את הבוקסה... הוא אמר שלא ואכל לי את המוח בתירוצים שזה בלתי אפשרי בגלל שהמשולש בא עם הבוקסה בילט-אין ואי אפשר להחליף...

בגלל שלא עשו אותי באצבע החלטתי לבדוק את העיניין וכשחזרתי הביתה לקחתי ג'ק וצילמתי את הבוקסה

IMG_20140928_152738.jpgIMG_20140928_152828.jpgIMG_20140928_152834.jpg

חייב לציין שלפי הטסט האחרון שיה לפני בערך שנה אבא שלי אמר שהוא החליף משולש שמאלי ככה שהתירוץ ש2 המשולשים לא נראים טוב לא קביל ולדעתי זה בגלל שהוא ראה שאני נהג חדש וצעיר שיענתו לא מבין כלום מהחיים שלו

יש לי אתר שאני מזמין ממנו מדי פעם חלקים לרכב כי אי אפשר למצוא בזול בארץ חלקים לרכב שכזה וגם אם אפשר למצוא ההמתנה ארוכה כמו המשלוח מהאתר הזה..

http://www.eurocarparts.com/

הבעייה מגיעה פה בקטע שאני לא יודע בדיוק איזה חלק להזמין כי אין לי מושג אם זאת בוקסה עליונה או תחתונה ואם היא מתאימה בגלל שאני לא רואה עוד ואני לא רואה אותה את כולה

עיניין ההרכה הוא לא עיניין מסובך כל כך בשבילי בגלל שיש להורים שלי חברים שהבן שלהם עובד אצל ערבי במוסך והוא יכול להרכיב בעלות נמוכה ובקרדיט ענק :)

האם מישו יכול להעריך את הנזק? איפה אפשר למצוא את הבוקסה הזאת וכמה היא תעלה לי אם אפשר למצוא אחת כזאת בארץ?

פורסם

היית חייב להדגיש לגבי ערבים שעובדים במוסך?

1600 זהו מחיר סביר לחלק המקורי חדש כי כל חלק עולה, שזה כל המשולש,באזר ה700-900 ש"ח(תלוי בדגם) אלה מחירים לפוקוס לפחות.

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

פורסם
היית חייב להדגיש לגבי ערבים שעובדים במוסך?

1600 זהו מחיר סביר לחלק המקורי חדש כי כל חלק עולה, שזה כל המשולש,באזר ה700-900 ש"ח(תלוי בדגם) אלה מחירים לפוקוס לפחות.

אני לא ציינתי את זה בתור גנאי אלא ההפך שאצלם אפשר לתקן הרבה יותר בקלות וההפך ציינתי שבן שהוא לא "בן מיעוטים" עובד אצל אחד שהוא כן...

אני לא מאמין שמשולש בן חצי שנה זקוק להחלפה יותר מזה שהמוסך ציין שחובה להחליף 2 משולשים כי אין סטים של משולש בודד...

לפני חצי שנה החליפו את אותו המשולש הבודד שהיום הבוקסה שלו שבורה...

אבא שלי שילם 500 שקל על הכל כולל עבודה (ד"א אני לא יודע איפה אתה משלם כאלה מחירים אבל משולש לרכב הזה עולה 25 פאונד שזה 150 שקל)

• תוכן חדש...