Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט מיי – הסיקור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שזיף נסעתי על רוב המיני אין שום סיכוי שרכב מיני יתן פייט ל 1.6, גם לא הפיקנטו ספורט ידנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה מתייחס להרגשה, מה זה משנה בכמה הרכב מאיץ מ0 ל100?

הנאה זה סובייקטיבי לחלוטין ואפשר להנות מנהיגה במהירויות נמוכות הרבה יותר ולא רק באוטוסטרדות.

הסיאט מרגישה יציבה יותר ממיני אחרות בכביש מהיר אבל זה לא רכב לטיסות באוטוסטרדה, כמו שאף רכב מיני הוא לא כזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שזיף שלא תביו לא נכון,אתה קנית את הסיאט כי אהבת אותה וזה מה שחשוב,אבל כמציגים עובדות שהם לא נכונות זה יוצר את המצב כמו שיש בשירשור.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שזיף נסעתי על רוב המיני אין שום סיכוי שרכב מיני יתן פייט ל 1.6, גם לא הפיקנטו ספורט ידנית.

סיטרואן ax sport 1.3 שני קרבורטורים כפולים 95 כ"ס

הבחור מתלהב שקנה רכב חדש, אל תהרסו לו

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בכלל סופר מיני מתקופה טובה יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא הורסים,פשוט בפורום רכב צריך להיות אוביקטיבי גם כשזה הרכב שלך.

פורסם (נערך)

פותה"ש, דבר ראשון תתחדש ותהנה. בסך הכל רכב נחמד מאוד ואם אתה מרוצה ממנו, אז שיהיה לך בכיף...

דבר שני, באמת לא תזיק קצת אובייקטיביות בסקירה שלך. אמנם אתה מרוצה והכל טוב, אבל חשוב להדגיש גם את החסרונות של הרכב. אני אישית לא חושב שזה "הכי הרבה אוטו" בקטגוריה שלו, לדעתי גם הויתורים שעשו בו מאוד מעצבנים. כמו פח חשוף, החלונות האחוריים שנפתחים לחריץ, אין פתחי מיזוג במרכז הדשבורד, אין שליטה על חלון הנוסע מצד הנהג וגם החוסר בכיוון מראות חשמלי והחוסר בכיוון המושב לגובה לי קצת הפריע, אבל זה עוד אפשר להבין איכשהו בהתחשב במיצוב ובמחיר. בזכות כל זה, התחושה בפנים די משעממת, זולה וקמצנית.

מצד שני נחמד שיש את מערכת ה"סטופ מיי" שבטח מאוד יכולה להועיל בתוך העיר, מערכת שמע באיכות סבירה עם חיבור AUX וקלאץ' שבעזרתו אפשר להחליף הילוכים (את הדבר האחרון אני מזכיר רק בגלל שבאמת קשה לי לחשוב על עוד אבזור ברכב הזה...).

בקשר לאיך היא נוסעת? טוב תרשה לי להפתיע אותך קצת - סביבת המחייה שלה זה בתוך העיר. מחוץ לעיר היא אולי מסתדרת בסדר גמור, אבל ללא ספק היא מעדיפה את העיר. בכבישים מהירים אין בעייה באמת לשייט איתה במהירות חוקית וקצת מעבר לה, אבל עדיין בתאוצות ביניים לא בכלל לא מרשימה, בידוד הרעשים לא טוב ובאופן כללי היא מרגישה שם פחות טוב מאשר הפיקנטו או ה-I10 של יונדאי. פייט למכוניות 1.6? לא בדיוק. לא ל-100 קמ"ש (טוב נו אולי ללאנסר [14 שניות ל-100], פלואנס [13.9 שניות] או פוקוס דור קודם [13.7 שניות]) ובטח לא מעל 100 קמ"ש (תאוצות ביניים) שכאן באמת אין לה מה להציע מולן. מה גם כל תוספת משקל קטנה תכביד על המיי הרבה יותר מאשר על כל המשפחתומטיות 1.6 למיניהם. גם אלו מלפני 10 שנים ויותר. צריכת הדלק שלה באמת טובה בהשוואה למתחרות שלה.

לגבי ההתנהגות - נתחיל בטוב: היא נייטרלית, מוצקה, המתלים פועלים בצורה שקטה, ההגה סביר והאחיזה די גבוהה ביחס לכמה מהמתחרות. אבל מצד שני היא לא מהנה, ההגה רחוק מלהיות מתקשר או מהנה ובאופן כללי היא די גמלונית. אם ממש מתעקשים, היא יכולה להעיף איזה חיוך קטנטן על פניו של הנהג מדי פעם. פיג'ו 107, סיטרואן C1 וטויוטה אייגו לדעתי מהנות יותר. יונדאי I10 וקיה פיקנטו לא רחוקות מה-מיי.

בסופו של יום מדובר במכונית מיני עירונית נחמדה וחסכונית, אבל לא באמת בולטת לטובה בקטגוריה. קיה פיקנטו או יונדאי I10 מרגישות הרבה יותר "רכב" לעומת המיי. אני אישית הייתי בוחר אחת משתיהן, אני לא הייתי כ"כ מסתדר עם הספרטניות שיש במיי ביומיום.

עריכה אחרונה על ידי cars-@-lover
פורסם (נערך)
בעליות מוריד לרביעי

לגבי תחושת "כוח" ו"אין כוח" - קצת פרופורציות. להגיד לך את האמת, גם אני מדי פעם מוריד לרביעי בעליות לירושלים. לפעמים גם לשלישי, וזאת עם כפול נפח, הספק ומומנט ממה שיש לך. הכל יחסי. אני מרגיש שהרכב שלי חלש, למשל.

לפני חודש נסעתי לירושלים עם הקליאו ועל אף היותה בת 170 סוסים על משקל של טון ושייבה - עדיין מצאתי את עצמי בהילוך רביעי.

הכל עניין של פרופורציות, ועם כל הכבוד, גם אם הסיאט הקטנטנה הזאת היא רכב נהדר ביחס לקטגוריה, לכתוב שהוא מתאים למשפחה או שהוא הבחירה הנכונה לנסועה בין עירונית מתאים יותר לmoms forum ולא לקארס. תתחדש ותהנה!

* יצא לי לנהוג בפונטו 60 כ"ס של חבר, אותי רכבים בהספקים כאלה מפחידים מחוץ לעיר, במיוחד אם צריך לעקוף.

מצד שני, מאז שאני על הקליאו גם הסיוויק 1.8 של המשפחה מרגישה לי עגלתית:loco:

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
...הוא חייך והמשיך להסתכל במבט מוזר כאילו נפלתי מהחלל וכנראה שזה ככה

רבותיי, הכתובת הייתה על הקיר.

ממליץ לפותח השרשור להסתכל על הדברים בפרופורציה. בכל אופן, תתחדש ותהנה!

זה באמת רכב נחמד מאד ביחס לשאר המיני אבל בגרסה הרובוטית הוא מעצבן וזה ממש מוריד.:lol:

שמעתי שבסיאט/פלוצוואגן הייתה הנחיה לא לשחרר את הגרסה הרובוטית לפני שהלקוח/ה ביצע/ה נסיעת מבחן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יותר מהיר מרכב העל i20 supreme?

פורסם

המיי טובה בהרבה מבחינת היתנהגות מהi10 אין מה להשוות בכלל

אני מאמין שהסיבה היחידה שהפיקנטו כל כך הולכת בישראל זה בגלל הגיר האוטומתי(עזבו את זה שהוא אוכל מלא דלק בשביל רכב בגודל כזה)

אגב הסקודה סיטיגו שהיא זהה לגמרי למי והאפ היא רכב השנה של שנת 2012 של אוטו אקספרס(אני מיתכוון לקטגוריה שלה ושל כל הקטגוריות מעין מצטיינת) כמובן שגם ב2013 היא הרכב הנבחר בקטגוריה שלה

אוטו אקספרס מגזין מצוין והם הדגישו את הביצועים של הרכב ואת ההיגוי וכמובן את איכות החומרין הגבוהה משמעותית

פורסם
אגב הסקודה סיטיגו שהיא זהה לגמרי למי והאפ היא רכב השנה של שנת 2012 של אוטו אקספרס(אני מיתכוון לקטגוריה שלה ושל כל הקטגוריות מעין מצטיינת) כמובן שגם ב2013 היא הרכב הנבחר בקטגוריה שלה

אההההם. http://www.carbuyer.co.uk/reviews/recommended/best-cheap-cars

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...