Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט מיי – הסיקור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתשלומים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

ראבק, זה לעולם לא יגמר ה"קטע" הזה עם קטגוריית המיני-סופר מיני.

כל רכב חדש שיוצא בקטגוריות האלה הוא הכי טוב, אוכל את יתר המתחרים בקטגוריה ולקינוח מפרק גם רכבים גדולים ממנו.

לא מבין מה לקחתי i20, היא טענה לכתר הפאביוס דה סופרבוס רק למשך שבוע עד שהגיע הסיאט מיי (מיי זה קיצור של מייטי mighty?).

הונדה פעם שאלו אם הלב שלנו בנוי לזה ואני שואל-

מע"צ*, האספלט שלכם בנוי לזה?

יש שמועות שחמאס רכשו 10 מיי חדשות, הם אומרים שאין על החפירות שלהן בחמישי....

מע"צ= מי שמתעסק היום בבניית כבישים בישראל.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האפ עולה עדיין 70?

אם כן רק פרייאר קונה אותה,איכות חומרים טובה יותר רותם?

תעשה טובה תכנס לכול מיני אחרת ואתה תיראה שאצל כולם פלסטיק קשיח וחלול.

מה אנחנו אומרים על ה gt?

כלום,אף אחד לא נהג עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפלסטיק במיי וסיטיגו אותו דבר כמו בUP. אתה משלם יותר על סמל וזהו.

אם יגיע לכאן UP GT זה בטח יעלה יותר מסופר מיני ממוצעת...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדיוק,זה לא באמת איכות של פוולסוגן,וגם לראיה שזה לא הרכב הכי משתלם במחיר ניתן לפי המכירות שלהם,די חלשות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאןאיקס - לדעתי אתה סתם מקנא. אל תיעלב, כן? זה לא אישי נגדך, אבל המי הרבה יותר טובה מהמי-צובישי שאתה קנית, ואתה סתם אוכל ת'לב עכשיו.

חלאס לרדת על כל אחד. בנאדם הביא כאן סקירה אובייקטיבית לחלוטין מהנסיון שלו. אני מאמין לו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה כל הקטע שהאפ יצאה ראשונה המיי והסיטיגו הם מוצר של vw וכמו שסיאט אמרה היא לא 100 אחוז סיאט

אני מאמין שהסיבה היחידה שקניתה את המיציבושי זה הגיר האוטומתי חוץ מזה אין מצב שבעולם שהייתי קונה את הרכב הזה.... הרכב הזה ממש לא יציב בכביש בינעירוני ברמה מפחידה... יש לו כל כך הרבה חסרנות

באמת אני לא מבין למה קניתה את הרכב הזה לא קשור לאשכול

פורסם (נערך)

אם תירצה לדעת למה תיכנס לסיקור שלי עליה,רשמתי למה בדיוק,זה לא שירשור על הסיפייס.

יואב-

אם אתה לא יודע הונדה nsx פותחה בידי איירטון סנה,הוא גם פיתח את הספייס סטאר פשוט היא הקדימה את זמנ ולכן רק עכשיו יוצרה,בכלל הרכב מרגיש כמו רכב העל של מיצובישי,לכן פתחתי מועדון בפייסבוק ״ספייס סטאר cvt״.

איכות החמרים מעולה כמו בגולף,והרכב משפיל אבארטים בנס הרים,בכלל הרכב כמעט ולקח את ההובלה מסיאט לאון בנירנברג.

והמנוע הרועש מזכיר את מנועי ה V8 של גירסטות ה M של ב.מ.וו,רק חיסכוני יותר.

לא סתם הרכב זכה בתור ״הרכב לנהג 2014״ במגזין הרכב ״אוטו תאילנד״.

קיצר תפיסקו לקנא בי,כי המיצובישי זה הרכב הכי טוב בעולם,ולא מחליד כמו אלפא.

הכול כמובן נכתב כהומור לאור השירשורים האחרונים פה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

חחח חלק מהבדיחות היו באמת מצחיקות

זכה בתואר אוטו תאילנד אהבתי

הוא לא לקח בסוף את הלאון?

אתה ידעתה שלספייס סטאר יש סמל של מיציבושי רק בשביל שלא ידעו שזה רכב ספורט מפואר ביותר?

פורסם

עכשיו אתה מבין למה קניתי אותה.:wink:

פורסם
הגעת ל171?

אפילו עברתי! במישור, בקטע שבין ראש העין לפתח תקווה על כביש 6.

לגבי צריכת הדלק, ראיתי באתר שאתה משתמש במידות MPG מיילס פר גלון ? איך אתה מתרגם ? למה לא ק"מ לליטר ?

ובהזדמנות זו התעלקות על השרשור, כמה ליטר זה גלון ?

לא יודע ,אני מזין ליטרים... יש לך למעלה כפתור שעושה את ההמרה, אתה לא חייב להסתכל על זה כ-MPG יש לך שם אפשרות לראות KM/L

פותח האשכול כבר לא מגיב רק אני מגיב פה מתוך שעמום חחח XD מעביר לי את הזמן

פות"ש היה בעבודה וחזר וקלט יש פה פתאום שישה עמודים :) חחחח

חברים קראתי פה את כל ההודעות , יהיו כאלה שיגידו שזה רכב קטן עם מנוע של קטנוע , יהיו כאלה שיסבירו שזאת חתיכת קניה.

אני למדתי שהרבה פעמים אנשים שונים יכולים להתווכח על אותה האמת אבל הכל זה עניין של גישה ונקודת מבט.

יהיה אחד שעבורו זאת תיהיה הקניה הכי טובה, יהיה אחד שפחות יתחבר וזה בסדר.

אם אתם מביעים דעה תמיד עדיף שתביעו דעה עם נסיון של נהיגה ברכב , בסך הכל כל סיקור שהיה עליו היה מאוד חיובי... הרכב קיבל שבחים רבים.

אבל שוב, יהיו כאלה שהתרגלו לרכבים עם 200 כ"ס ועבורם הוא לא יהיה שווה דבר.. הכל עניין של מה אתה מחפש ומה ההרגל איתו אתה מגיע.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...