Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תנודות בזמן נסיעה בסלד נמוך

darkpetka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום.

ברשותי קיה ספיה, ידנית שנת 96.

לאחרונה היו בעיות בזמן הצתה - סטרטר מסובב אבל רכב כמה פעמים לא הניעה. נראה שזה בערך הסתדר, אבל יש תנודות בזמן נסיעה בסלד נמוך... כאילו קיקים(kicks).

יש לי מספרי כווני מחשבה: פילטר דלק או משהו שקשור להזרקה או יותר כיוון של חשמל: מפלג , מצתים, מצבר.

תודה וחג שמח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תופעה כזאת היתה לי בפיאט בראבה, החלפת חוטי הצתה פתרה את הבעיה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך כן נראים חוטי הצתה "משהו"? ובקיצור, ניתן להעלות השערות ואולם תיאורך ל"קיקים" אינה מספיקה כדי להבין מה התופעה שמתרחשת.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו איך לתאר את זה... מן תנודות קטנות כאלה- כאילו שזורקים קלאץ בקטנה או לא נותנים מספיק גז בתחילת תנועה,תחושה שאין מספיק כוח/דלק והרכב נחנק ומנסה להתמודד.

ו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש הבדל משמעותי בין תיאור רכב שנחנק - בעיה באספקת דלק בד"כ, לבין רכב ש"חותך" -בעית הצתה בד"כ.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתקלתי מספר פעמים בבעיות הצתה אצל מכרים. הייתי מנסח את התחושה בכך שבסל"ד נמוך מרגישים קפיצות קטנות וירידת כוח דרמטית, בסל"ד בינוני עד גבוה הקפיצות כבר לא מורגשות, אבל איבוד הכוח כן. זה מתאים למה שאתה מרגיש ברכב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...