Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אופל אינסיגניה 2011 2.0 טורבו


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב עם מנוע חזק, הרבה עוצמה, מומנט חזק. בסך הכל לא רכב חסכוני כל כך, אבל ברגע שאתה עובר ממאליבו עם מנוע 3.5 ליטר נראה שעדיין יהיה לך סוג מסוים של חסכון.

לרכב אין בעיות אמינות מיוחדות. כדאי שתבחר רכב שטופל כמו שצריך.

הרכב לא ממש מבוקש בשוק המשומשות ועל כן ירידת הערך שלו הינה חזקה יחסית.

 

בהצלחה

פורסם

במידה והרכב היה אצל שלמה סיקסט שהינו היבואן של אופל בארץ תהיה בטוח שהיתשמשו בחלפים מקוריים ואיכותיים

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

אם תנצל את הביצועים של המנוע שלה (שזה יתרונה הגדול) צריכת הדלק של הרכב תהיה גבוהה מזאת של המליבו הנוכחית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אישית נהגתי ברכב בגרסת הדיזל שלו, 160 כ"ס שהיתה חסכונית :-D, מציע לך לבדוק את ההגה. בזמנו הרגיש לי כאילו היתה בעיה בהגה כוח (הוא לא נעשה מספיק רגיש במהירות גבוהות) - שווה בדיקה, אולי בכלל כך הוא תוכנן (מקווה שלא).

פורסם

היום עשיתי טרייד אין במחיר מאוד אטרקטיבי במקום 115000שח שזה מחיר המחירון של האופל שילמתי 60000 שח" ומסרתי את המאליבו

פורסם
היום עשיתי טרייד אין במחיר מאוד אטרקטיבי במקום 115000שח שזה מחיר המחירון של האופל שילמתי 60000 שח" ומסרתי את המאליבו

תתחדש , אחלה רכב !

×
×
  • תוכן חדש...