Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין סטרטר אחרי התנעה כושלת מונדאו 2002

nimrod7676
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, יש לי בעיה במונדאו

באתי להתניע אותו עכשיו ותוך כדי התנעה ההגה זז( נשענתי עליו וזה נתן גיבוי ) וזה הבהיל אותי קפצתי והרכב נכבה( לא סיימתי להתניע כנראה )

ניסיתי להדליק שוב וכל מה שאני שומע זה צליל יחיד של תיק והחשמל נופל

סגירת סוויץ' והפעלתו מחדש מחזירה את החשמל אבל אי אפשר להתניע( שוב תיק ונפילת חשמל)

מה זה יכול להיות? אני יציין שהיה לי כבר כמה התנעות כושלות בעבר בגלל שימוש ברכב לא מותנע( בזבוז מצבר ) אבל הפעם זה אחרי נסיעה ולא השתמשתי מאז אז זה לא הבעיה

רק אל תגידו לי שהלך סטרטר

אשמח לכל תגובה תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תניע את הרכב עם מצבר עזר ואז תבדוק בכללי טעינה לדוגמא בסלד 2000 עם עומס ובלי עומס ותדע די בודאות איפה הבעיה, לפני כן אין מצב להחליט בתנאי בית, מצבר או אלטרנטור.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נשמע כאילו הסטרטר יצא מהמקום, לא שאני מבין אבל יש מצב?

עדכון: כן יש חשמל בכל מצב, רק בפעולת סטרט עצמה הקילומטרז נעלם, סליחה על ההטעיה

ככה זה נראה שאני מנסה לתת סטרטר:

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי לפחות, לא ברור הסרטון שצרפת.

בגדול, הבעיה יכולה להיות חיבור לקוי על המצבר או על המתנע [גם אם חברת כבלי עזר יתכן כבלים לא איכותיים ולא תקינים] ,לחילופין, בעיה במתנע, לחילופין בעיה בסוויץ' החשמלי או בממסר ההפעלה, לחילופין בעיה מכנית שתופסת את המנוע - דבר נדיר ביותר לכשעצמו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי לפחות, לא ברור הסרטון שצרפת.

בגדול, הבעיה יכולה להיות חיבור לקוי על המצבר או על המתנע [גם אם חברת כבלי עזר יתכן כבלים לא איכותיים ולא תקינים] ,לחילופין, בעיה במתנע, לחילופין בעיה בסוויץ' החשמלי או בממסר ההפעלה, לחילופין בעיה מכנית שתופסת את המנוע - דבר נדיר ביותר לכשעצמו.

ניסיתי להראות שהסטרטר כאילו מסתובב על ריק למרות שאני מסכים שהסרטון גרוע ..

בכל מקרה אני אקח לחשמלאי . במקרה הגרוע ביותר, החלפת סטרטר , מה יהיה מחיר סביר לרכב הזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון: בחור מהשירותי דרך, דפק לי עם מוח כזה ופטיש בחלק מתחת למנוע והרכב התניע מיד בקלות, בלי עזרה ממצבר חיצוני וכו'. מה זה יכול להיות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאז שהוא דפק עליו התנעתי כבר כמה פעמים זה מתניע כמו שצריך בלי שום בעיה

אני לא יודע מה זה אומר אבל הלך הסטרטר או לא?

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שאני מבין זה לא פחמים - הפחמים גורמים לסטרטר להסתובב - ובמקרה הזה זה עובד מצויין.

הבעיה היא בסולונויד של הסטרטר, כלומר החלק שדוחף את הסטרטר לכיוון הגלגל תנופה כדי שיהיה מגע בינהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...