Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2014 2.0 ליטר ספיריט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, שבוע טוב.

שבוע שעבר הזמנתי מאזדה 3 2014 מהחברה . כמו שכתבתי הזמנתי את הדגם spirit שזה מנוע 2000 סנרוף וכל שאר התוספות.

ייקח לרכב עד שהוא יגיע 21 ימי עסקים. על אף שבדקתי וחקרתי על הרכב רבות . אשמח לקבל מחברי הפורום פרטים חוות דעת וייעוץ\תפעול של הרכב.

תודה רבה ושתיהיה שנה טובה לכולם.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה יש לשאול אחרי שכבר שילמת הכל? זה הרי רכב חדש. אין סקרי אמינות (לא שצפויה בעיה, זה מזדה).

מבחינתי: צפוף, נמוך, שליטה לא נוחה על המדיה, לא כזה זריז, ותא מטען קטן.

רלבנטי לך? חושב אחרת?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

צפוף - אני רווק, לא בעל משפחה לא כל כך חשוב לי שמאחורה יהיה מרווח. נמוך, כיום אני נוהג על b4 אני אוהב את הנמוך הזה . לא כזה זריז לא הייתי אמור.. יש לה ביצועים מאוד יפים בעיניי.. אני לא מחפש רכב ספורט, אני מחפש רכב מישפחתי/מנהלי שיהיה זריז. ותא מטען?! שוב אני רווק. אבל תודה בכל אופן :)

פורסם (נערך)

תתחדש, לדעתי רכב טוב מאוד ומהנה. אני חושב שהמרווח סביר בהחלט, נמוך זה יתרון בשבילי השליטה על המדיה נוחה וקל להסתדר איתה (למרות שבעברית היא לא ממש מושלמת מבחינת תמלול), הזריזות טובה ותא המטען אכן קטן.

בכל אופן לא רלוונטי עכשיו חוות דעת שתקבל, הרכב כבר שלך. עשית קניה טובה, תהנה ממנה וסע בדרכים טובות. בהצלחה.

לגבי התפעול של הרכב, אל תדאג תוך כמה ימים כבר תדע להסתדר לבד ולתפעל הכל.

שנה טובה.

עריכה אחרונה על ידי cars-@-lover
פורסם

לחיוב,הרכב נראה טוב,גם התא נוסעים,מאובזר מאד,נחמד לנהיגה.

לשלילה,הוא מאד צפוף,הכסאות קטנטנים,מתאימים אולי לאסייתים,רעשי כביש די חזקים בנסיעה וספיגה לא טובה של סדקים/מהמורות/בורות,בקיצור כבישי ארצנו.

פורסם

לא מבין למה צריך לספר לו איך הרכב מרגיש ונוסע, הרכב אצלו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא ברורה לי מטרת השרשור הזה.

כבר קנית את האוטו.

מה אתה רוצה עכשיו?

שנחזק את ההחלטה שלך? שנלטף לך את האגו? שנספר לך כמה החלטה נכונה ונבונה זו הייתה?

זהו, לטוב ולרע עשית אותה. זה נגמר.

לדעתי בכסף הזה יש מכוניות הרבה יותר טובות שאפשר לקנות. אבל שוב, זה לא ממש מועיל לך עכשיו.

פורסם
לא ברורה לי מטרת השרשור הזה.

כבר קנית את האוטו.

מה אתה רוצה עכשיו?

שנחזק את ההחלטה שלך? שנלטף לך את האגו? שנספר לך כמה החלטה נכונה ונבונה זו הייתה?

זהו, לטוב ולרע עשית אותה. זה נגמר.

לדעתי בכסף הזה יש מכוניות הרבה יותר טובות שאפשר לקנות. אבל שוב, זה לא ממש מועיל לך עכשיו.

לא מבין למה אנשים תמיד שליליים ומנסים לבאס תבנאדם.

הבחור ביקש פרטים, חוות דעת (כנראה סתם לדעת את הדעות שלנו, לא נראה לי שיבטל את ההזמנה אם הביקורות תהיינה רעות) וייעוץ לתפעול.

כמו שהבנתי גם מהתגובה שלו, נראה שהוא שלם עם הרכישה ולא מבקש טפיחה על השכם

לא ראיתי שרשם אם כדאי לו לרכוש,

מה הקשר לאגו ???

קצת פרגון לא יזיק

נ.ב

לא מכיר את הבחור

פורסם

רווק וקנית מאזדה 6, למה?! אם כבר משפחתית גדולה אז יש טובות, מפנקות וחזקות ממנה ואם רכב לנהג אז יש קומפקטיות ומהנות ממנה. לא שהאוטו רע, אבל יש טובים ממנו בהרבה. העיקר שתהנה.

פורסם

אז קודם כל תתחדש ובשעה טובה .

בניגוד לחברי המלומדים מלמעלה תרשה לי לספר שקנית את האחד הרכבים הכי טובים שיש בשוק הישראלי להציע בסגמנט הזה .

הרכב עם 165 כ"ס זריז וחסכוני מאוד בדלק , מבחן מגזין אוטו בנסיעה מאומצת הצליחו להוציא מהרכב תצרוכת דלק של 12.7 . ובנסיעה רגועה 1 ל 14.6 לפי מגזין אוטו .

מעבר לזה . המאזדה 3 ספיריט היא החבילה הכי משלמת מבחינת שווי הכסף שלך למה שאתה מקבל בפועל .

על העיצוב אפשר לדבר שעות - במשפט אחד הרכב הכי יפה שיש על הכביש .

אני לא חושב שיש רכב שאפשר להשוות בתמורה למחיר .

תהנה מכל רגע ורגע בנסיעה באוטו .

שנה טובה לכוולם (גם לאלו שלא יודעים לפרגן .)

פורסם

מאזדה 3. לא 6. ואני לא ממש מחבב את הרכבים הקטנים שיש בשוק. אני אוהב רכב שהוא רכב!

תודה רבה בכל אופן, שנה טובה.

פורסם

תודה רבה, אכן חקרתי על הרכב רבות וראיתי שמבחינת מנועים ומבחינת אבזור פנימי הוא תמורה מצוינת למחיר. תודה רבה ושתיהיה לך שנה טובה איש יקר.

• תוכן חדש...