Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל לקנות רכב מסוכנות טרייד-אין חולון שכבר קראתי פה עליהם ביקורת לא סימפטית.

הרכב הוא קיה ספורטאג' 2013 דגם פרימיום 4X4 שמלכתחילה תכננתי לקנות רק EX (אין לי צורך ב 4X4) .

הרכב נראה במצב מדהים ללא תאונות 8500 ק"מ בלבד יד ראשונה פרטית (שכנראה גם אוכל לדבר עם הבעלים המקורי)

וכמובן שאני אקח אותו לבדיקה ואצפה לגיליון נקי.

תאריך עלייה על הכביש 9.13 הם דורשים כ 138 אש"ח כשהמחירון 140 לפני שקלול ו 150 לאחר שקלול.

כשמהתרשמותי בספורטאג' רכבים טובים נמכרים בהרבה מעל המחירון.

האם הצריכת דלק גבוהה יותר בדגם זה? האם הביטוח יקר יותר? האם יכול להיות שאני מפספס משהו מהותי? והאם העסקה טובה לדעתכם?

תודה

פורסם

קח את הרכב לבדיקה(חובה) ואם הכל תקין,נהדר.

ואם תתעקש יש מלא בשוק המשומשות(הנעה קדמית),עדיין יש יתרון בצריכת הדלק של הדגם בעל הנעה קדמית(לא גדול אבל קיים) ,גם זול יותר בצריכת הדלק,

זריז יותר,שוקל פחות ופחות בלאי לתווח הארוך,קילקולים נניח בעוד 5שנים,למרות דגמי העבר שהוכיחו לנו אמינות מצויינת.

הענייו שאתה צריך לבדוק הוא,את רמת הגימור שבדגם המאובזר (4X4), הוא מרשים הרבה יותר ואם תצליח לחיות אם פחות,חסכת!

פורסם

אני לא יודע מאיפה הבנת שהמכוניות האלה נמכרות בהרבה מעל מחירון. הן לא. הן נמכרות במחירון אולי מעט למטה מכך.

במבצעי 'חבר' הרכב הוצע בגימור 'אורבן' ב 142.0 אלף - סדר גודל של 145.0 על הכביש.

במחיר של 138.0 אלף, כבר הייתי ניגש לסוכנות קיאה ומנסה ללחוץ על רכב חדש במחיר אטרקטיבי.

לרכב בנתונים שאתה מתאר לא הייתי משלם שקל מעל 130.0 אלף, פשוט כי אפשר לקנות חדש בתוספת מחיר לא גבוהה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה רבה על התשובות.

אכן שקלתי קניית רכב חדש אבל ברמת אבזור סבירה לא ניתן לקנות בפחות מ 160,

וברמת האבזור הזאת כמעט 190.

לגבי המחירון יצא לי לראות כמה מוכרים פרטיים שדרשו גם 20 אלף מעל המחירון ולא מוכנים לרדת. (בגלל שאין יחסית הרבה רכבים למכירה וכנראה כי מחירון יד 2 מראה מחירים מופרכים של 30-40 אלף מעל לוי יצחק).

בכל מקרה במחיר הזה האם לרדת מהעסקה?

פורסם

עדכון: כנראה שהחשד שלך מוצדק. לפני שלקחתי את הרכב לבדיקה גיליתי ברישיון רכב שהרכב למעשה יד שניה (נקנה ב 0 קמ מ buy and drive) למרות ששאלתי לפחות 10 פעמים האם הרכב יד ראשונה פרטית ונעניתי בחיוב.

לך תדע במה עוד שיקרו לי, מבחינתי הם שרופים ראו הוזהרתם.

פורסם

תזהר ממגרשים כאלה... גם תבין - רכב 2013 עם כלום ק"מ שפתאום נמצא אצל מגרש ונמכר מחיר כזה... לא נשמע טוב.

שמתי כאן בפורום לאחד האנשים מבצע שמצאתי כשקראתי ביקורת על הספורטאז', אתה יכול לבדוק שם..

פורסם

כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...