Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נסעתי מאחורי משאית. המשאית התחילה להאיט ויצאתי לעקיפה כחוק - על אף שלא ראיתי שיש עומס מקדימה למשאית. לא הצלחתי לחזור לנתיב עקב חוסר ברווח כ-5 מכוניות וחזרתי תוך כדי חציית קו לבן. אחת המכוניות שעקפתי הייתה שוטר תנועה מוסווה שעצר אותי ורשם לי זימון לבית משפט. בדו"ח התנועה כתב השוטר ששמר על קשר עין רציף, וראה שיצאתי בקו קטעים, וחזרתי בקו רצוף. סעיף העבירה הוא "נהגת ברכב ויצאת לעקיפה תוך חציית קו הפרדה רצוף". לא יצאתי בקו רצוף והשוטר מאשר את זה בדו"ח.

הייתי שמח לקבל ייעוץ על צעדים מומלצים בנושא. ומה הנזק הצפוי אם אורשע...

פורסם

שורה תחתונה , ביצעת עקיפה בקו לבן.

זה ממש לא משנה שהתחלת בקו מקווקו. את סוף העקיפה והחזרה לנתיב ביצעת בקו לבן רצוף. ולכן קיבלת דו"ח.

מה יהייה במשפט?? חכמים יגידו. לדעתי קנס ונקודות

פורסם

לא הרבה יודעים, אבל שהקו המקוקוו מתחיל להיות במרווחים יותר קטנים אז הקו הרצוף בדרך, אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונשו.

פורסם

אתה סגור על זה שחמש המכוניות היו צמודות זו לזו ברמה שלא היית יכול להיכנס ביניהן?

אם כן, אז יש פה אולי קטע מעניין, כי השוטר ביצע אז עבירה שגרמה לך לעשות עבירה. לפי החוק, הוא היה חייב לשמור מרחק מהרכב לפניו באופן שהיה מאפשר לך לחזור לנתיב לפניו. זה כאילו הוא הכשיל אותך בכוונה. אבל לך תוכיח שבאמת לא היה מקום להשחיל את הרכב שלך בחזרה לנתיב. אם הייתי שופט תעבורה, לא הייתי קונה את ההסבר הזה בלי איזה סרטון כראיה.

פורסם

אם היה מדובר בגרמניה מי שהיה נענש זה היה השוטר והרכבים המעורבים שלא נתנו לך "חלון" להכנס.

בכל מקרה כאן בארצנו מדינתנו הקטנטונת מי שאשם הוא אתה החוק יבש.

יצאה בקטע קווים וחזרה בקו רצוף = עקיפה קו לבן/שטח הפרדה.

פורסם
אתה סגור על זה שחמש המכוניות היו צמודות זו לזו ברמה שלא היית יכול להיכנס ביניהן?

אם כן, אז יש פה אולי קטע מעניין, כי השוטר ביצע אז עבירה שגרמה לך לעשות עבירה. לפי החוק, הוא היה חייב לשמור מרחק מהרכב לפניו באופן שהיה מאפשר לך לחזור לנתיב לפניו. זה כאילו הוא הכשיל אותך בכוונה. אבל לך תוכיח שבאמת לא היה מקום להשחיל את הרכב שלך בחזרה לנתיב. אם הייתי שופט תעבורה, לא הייתי קונה את ההסבר הזה בלי איזה סרטון כראיה.

לא ממש נכון.

החוק מחייב לשמור מרחק על מנת למנוע תאונה במקרה בלימה של הרכב מלפנים.

מצד שני החוק מחייב נהיגה זהירה בהתחשב במצב הדרך, התנועה בה, שאר המשתמשים בדרך וכו'.

לטעמי דוח מוצדק. מי שהכשיל אותו זה הוא עצמו ולא השוטר.

יש מספיק רצפות עקומות ותזמורות מזייפות. במקרה הזה - לא!

• תוכן חדש...