Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היעדר שעון חום בפאביה לא מעניין אותי יותר.

זהו מכתב פומבי לצ'מפיון:

פנקס הצ'קים החדש שהזמנתי במיוחד מהבנק מחכה.

תביאו את הפולו GTI הידנית 3 דלתות במחיר תחרותי ועם אבזור ראוי - ואני קונה. עכשיו.

אם אפשר לפתוח הזמנה מיידית - אפתח.

אבזור ראוי = חובה שעון חום מנוע (כלומר לוח שעונים מלא ומפורט), מערכת מולטימדיה, בקרת אקלים, ותאורת DRL בפנסים הראשיים מסוג LED.

אפשר לוותר על בקרת שיוט, חימום בכיסאות, תאורה ראשית כללית LED (אסתפק בנורות H4 רגילות) ובטח יש עוד כמה שטויות שלא צריך.

נסו אותי.

אחרי שמנסים אותך אפשר להחזיר או שתקועים איתך עד שמוצאים קונה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צמפיון כלל לא החזיקו רכב הדגמה לדור היוצא של הGti ,לפחות לא בשנתיים הראשונות לא יודע לגבי ההמשך.כמו כן הדגם היוצא (שלפי תמונות הפנים ולוח השעונים של הדגם החדש ניראה זהה כמעט לחלוטין)כלל שעון חום כך שרוב הסיכויים שהפינה הזו סגורה לך.

פורסם (נערך)
בנוסף למה שיבגני כתב, שפשוט הוציא לי את המקשים מהמקלדת,

מכל התגובות שלך בזמן האחרון, אתה אובססיבי לגבי שעון החום, ופוסל רכבים על הסף כשהם לא מגיעים איתו, וחבל. אתה נתפס לכמה אירועים מינוריים בודדים עם רכב מלפני יותר משני עשורים אחורה. קח את עצמך בידיים, העולם התקדם מאז.

רק בתגובה האחרונה שלך כתבת את זה כדבר הראשון, ועוד הוספת את המילה חובה.

נגזר מדבריך לכן, שאולי זהו לא הדבר היחיד פר סה שמעניין אותך באוטו, אבל זה בהחלט דיל ברייקר בשבילך. שוב, ההפסד כולו שלך.

בתגובה הקודמת שלך טענת שזה הדבר היחיד החשוב לי ברכב, עכשיו אתה מסתייג מעט. לא יותר פשוט לקרוא לעומק?

יש לי שעון חום באוטו, כשאני מחזיק את כפתורי חלונות החשמל לחוצים למרות שהחלון כבר סגור - הוא מטפס לתחום האדום, למי איכפת משעון החום?!

הצרפתיה בת ה13 שלי לא מתחממת, למה שפולו GTI חדשה תתחמם? EVER?

יש לך בעיית הארקה בלוח השעונים. תטפל בזה.

בקיצור, תתקדם. שעון חום היום כבר לא שווה הרבה.

לגבי הפולו, אני חושב שקצת נסחפת. אף אחד לא הולך להביא אותה עם רשימת אבזור ש"ביקש ההוא מהפורום" ותהיה בטוח שאף אחד (אבל אף אחד) לא הולך לתמחר אותה בצורה הגיונית.

ברור שאף אחד לא הולך להביא את הרכב לפי הרשימה שכתבתי כאן, אבל לפי דעתי רכב בשנת 2015 אמור להגיע עם הדברים הנ"ל לפחות ובטח במחיר הזה. בכל מקרה, אני לא הולך עם "ראש בקיר" בנוגע לפריטים מסויימים ברשימת אבזור.

לא הייתי בונה על רכב חדש של VAG שיחזיק יותר מ10 שנים בלי שתצטרך להחליף חצי ממנו אבל זו כבר סטייה רצינית מהנושא.

אני מנגד לא הייתי מזלזל בתוצרת VAG ובטח שלא עם גיר ידני.

אתה רק בן 28(?) את הרכב הנוכחי שלך אתה מתכוון להחליף לפני שמלאו לו 10 (או שלפאביה יש ספירת שנים משלה?) גם את הרכב לפניו החזקת פחות מ10 שנים (מתמטיקה פשוטה) ככה שהשורה הזאת לא נכתבה מניסיון העבר. לגבי העתיד, אל תשכח שתונכיות לחוד ומציאות לחוד, אולי עוד שנתיים תתחתן ועוד 4 תמצא את עצמך עם שניים\שלושה ילדים והפולו כבר לא תתאים?

אתה קונה רכב חדש ואני מאמינה שתתחזק אותו כראוי, ככה שדי מיותר לרדוף אחרי פרט כל כך קטן ולא ודאי (כמו שאמרו קודם, שלא תמצא את עצמך עם אותה המנורה ושנתות מעוצבות מסביב).

לגבי הרדיפה שלך אחרי צ'מפיון והרשמה לרשימת ההמתנה עוד לפני שהאוטו הגיע לארץ. מה אתה בעצם מנסה להשיג בזה? הרי ברור לך שאם יש סיכוי קלוש שהרשימה הזאת תשפיע על משהו כשהרכב יגיע לארץ זה לא יהיה על רשימת האבזור, אלא אולי על התמחור. אבל לרעתך, כי הם יראו שיש ביקוש עוד לפני ההשקה של האוטו בארץ.

הפיאט הראשונה נמכרה כשהיא 16 שנה על הכביש. הפיאט השנייה נמכרה כשהיא 15 שנה על הכביש, והפאביה כבר מעל ל- 6 שנים על הכביש והיא לא תימכר אלא תוחזק במקביל. בנוגע להרחבת המשפחה, הפולו (או רכב מקביל שיירכש במידה ומשהו ישתבש בקשר לפולו) יעבור להיות רכב סופ"ש ולמשפחה יירכש רכב מתאים. כאמור, היא לא תימכר.

בקשר לשעון החום כמתפקד כ"נורה", זה לא נכון. זה נכון אולי שהוא "תקוע" על 90 רוב הזמן אבל זה רק כדי לא להציק, כי באמת לא משנה אם החום הוא 83 או 96. עד כמה שידוע לי בין 80-100 מעלות הוא נשאר על 90, ובשאר הטמפרטורות הוא דווקא כן מציג את הקריאה הנכונה. ונחזור לנושא.

מסכים בהחלט.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
זה לא סותר. ניתן להזמין את הרכב ומקסימום ניתן לעשות נסיעת מבחן אח"כ. זה גם מה שהציעו לי בזמנו על הפאביה ("אין לנו רכב לנסיעת מבחן עכשיו, תפתח הזמנה ועוד שבוע תקבל נסיעה. מקס' תבטל אח"כ).

כך או כך, כולכם עדים למה שרשמתי וזה כתוב פה שחור על גבי לבן. עומד מאחורי הדברים. אני קהל יעד, נעים מאוד.

וכן, אני מצפה שמישהו מהם יקרא את זה. תבדקו אותי.

לבדוק אותך? בהודעה אחת הכרזת על קנייה מידית של רכב עם אבזור מתאים, ובאחרת הלכת צעד אחורה, ואמרת שאתה מצפה לנסיעת מבחן, ואם לא מתאים לך את זה תתחרט. כלומר אתה לא באמת רוצה לקנות עכשיו, בניגוד להכרזתך הראשונית. אתה רוצה שיביאו את הרכב לארץ, אתה תיסע, תהנה או לא, ואז תחליט אם אתה קונה.

אוקיי, ואם אין לקוח פוטנציאלי אחר? או שיש, אבל גם הוא רוצה רמת אבזור שונה, ולא מוכן לוותר על דברים שאתה כן? אז צ'מפיון אמורים להתקע עם גרסת 3 דלות שהביאו במיוחד בשבילך, עם האבזור שנראה לך מתאים?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

כן, תבדוק אותי. דבר איתי בהשקה של הרכב ואז תצטט אותי.

לא הלכתי צעד אחורה, אין פה סתירה. אם תהיה אפשרות להזמין עכשיו, זה יבוצע. הסיכוי שאתחרט אחרי נסיעת מבחן שואף לאפס מוחלט. בכלל, כשאני חושב על זה הסיכוי שיהיה רכב הדגמה ידני הוא אפסי. כנראה אוטומט. נבכה על זה? לא מוותר מראש אבל אל תדאג לי בנושא הזה, אסתדר.

כאמור, העיניין מבחינתי סגור. ושוב: צטט אותי בהשקה של הרכב ואז תעשה השוואות - כרגע מדובר בויכוחי סרק.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

אז חזרנו לנקודת המוצא - לא באמת איכפת לך מנסיעת המבחן והיא סימון וי בשבילך. או שאיכפת לך, אבל אתה בטוח שתתאהב ברכב?

ומה יקרה אם הרכב יגיע עם "השטויות שלא צריך", ושיקפיצו את המחיר שלו ב10,000 - 15,000, כפי שקורה עם חבילות אבזור שממציאים היבואנים? תקנה? תוותר?

אתה אולי לא מבין את זה, אבל כפי שכתבו לך גם לפניי, לא סביר שמכתבים פתוחים מהסוג שרשמת כאן זה מה שיגרום ליבואן כזה או אחר להתרשם ממך כלקוח רציני ולרוץ לייבא את הרכב. אולי אפילו ההפך. חבל, כי אתה פוגע בעיקר בעצמך עם זה (אם אתה באמת רוצה לקנות, כמובן).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
אז חזרנו לנקודת המוצא - לא באמת איכפת לך מנסיעת המבחן והיא סימון וי בשבילך. או שאיכפת לך, אבל אתה בטוח שתתאהב ברכב?

ומה יקרה אם הרכב יגיע עם "השטויות שלא צריך", ושיקפיצו את המחיר שלו ב10,000 - 15,000, כפי שקורה עם חבילות אבזור שממציאים היבואנים? תקנה? תוותר?

אתה אולי לא מבין את זה, אבל כפי שכתבו לך גם לפניי, לא סביר שמכתבים פתוחים מהסוג שרשמת כאן זה מה שיגרום ליבואן כזה או אחר להתרשם ממך כלקוח רציני ולרוץ לייבא את הרכב. אולי אפילו ההפך. חבל, כי אתה פוגע בעיקר בעצמך עם זה (אם אתה באמת רוצה לקנות, כמובן).

אנחנו הולכים סחור סחור סביב נקודת המוצא, כי אתה וגדעון מנסים בכוח להוציא דברים מהקשרם ולמצוא פגמים בטקסט.

ומה יקרה אם, ואם, ואם... מה זה חשוב עכשיו "אם"? דבר איתי שזה יתרחש בפועל ובמיוחד דבר איתי בהשקה של הרכב.

אם היבואן מתרשם או לא מתרשם זה כבר לא עניין שלי, אני את שלי עשיתי: כתבתי שאני מעוניין בדגם הידני 3 דלתות עם אבזור מכבד את המחיר, לאחר שכבר קניתי ממנו רכב חדש לפני כמה שנים.

מפה והלאה אני לא אחראי ולא שולט בכלום - הכפפה לא בידיים שלי. כאמור, בעוד כמה חודשים (לפי "וואלה" בסביבות אפריל-יוני) נהייה חכמים יותר.

אני גם רוצה לפנות למי שמתעניין ברכב: אם יש פה בפורום לקוחות פוטנציאליים שמתענייניים ברכב, אתם מוזמנים לפנות אליי בהודעה פרטית, אפשר לנסות להזמין יחד ואז לקבל הנחה או הטבה כזאת או אחרת.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

יאללה, רדו מהבן אדם. כן שעון חום, לא שעון חום, הוא כתב שהוא מעוניין במוצר המסוים הזה בגלל X Y Z, וזהו.

יעשה או לא יעשה נסיעת מבחן, לא מעניין אף אחד, רק אותו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אנחנו הולכים סחור סחור סביב נקודת המוצא, כי אתה וגדעון מנסים בכוח להוציא דברים מהקשרם ולמצוא פגמים בטקסט.

ומה יקרה אם, ואם, ואם... מה זה חשוב עכשיו "אם"? דבר איתי שזה יתרחש בפועל ובמיוחד דבר איתי בהשקה של הרכב.

אנחנו לא מתאמצים למצוא את הפגמים בטקסט שלך, אתה מציג אותם בצורה ברורה מאוד. במקרה הזה אתה נחשף לביקורת לגיטימית.

מצד אחד אתה יוצא בהצהרות חד משמעיות כביכול. אבל אז כשמעירים לך על זה, אתה מסייג אותן עם תנאים, ומעיר על זה שהעירו לך.

אם עכשיו ה״אם״ לא חשוב, למה אתה מתנה את ההצהרות הפומביות שלך בתנאי אבזור כאלה וכאלה? אם לא יגיע האבזור המדוייק שציינת, תקנה? כאן ועכשיו?

נסיעת לא תהיה רלוונטית לך? מה, זו נבואה שמגשימה את עצמה? ראית את התמונות של הרכב ואתה בטוח לחלוטין שאתה קונה?

!AWDSOME

פורסם

סטיו הם סך הכל העמידו אותך במקום קצת, כי אתה יוצא בהצהרות, די הזויות, על שעוני חום ואז מתחמק ו'הופך עורך'. ובינינו, שעון לחץ שמן או טעינה יכל להיות מועיל לא פחות, אבל גם זה כבר לא קיים בעולם איזה עשור או שניים. בשביל זה יש מחשבים באוטו שמקפיצים התרעת "סע למוסך".

התקדמנו איזה צעד או שניים מימי הפיאט אונו...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אנחנו לא מתאמצים למצוא את הפגמים בטקסט שלך, אתה מציג אותם בצורה ברורה מאוד. במקרה הזה אתה נחשף לביקורת לגיטימית.

מצד אחד אתה יוצא בהצהרות חד משמעיות כביכול. אבל אז כשמעירים לך על זה, אתה מסייג אותן עם תנאים, ומעיר על זה שהעירו לך.

אם עכשיו ה״אם״ לא חשוב, למה אתה מתנה את ההצהרות הפומביות שלך בתנאי אבזור כאלה וכאלה? אם לא יגיע האבזור המדוייק שציינת, תקנה? כאן ועכשיו?

נסיעת לא תהיה רלוונטית לך? מה, זו נבואה שמגשימה את עצמה? ראית את התמונות של הרכב ואתה בטוח לחלוטין שאתה קונה?

הביקורת שלך ושלך חברך נהפכה ללא לגיטימית, ברגע שאתם נכנסים לי לשיקולים בצורה כל כך בוטה. זה פורום ציבורי וזכותכם לכתוב כל העולה על דעתכם, אבל גם זכותי לעצור בנקודה הזאת ולומר לך: זה לא עיניינך.

סטיו הם סך הכל העמידו אותך במקום קצת, כי אתה יוצא בהצהרות, די הזויות, על שעוני חום ואז מתחמק ו'הופך עורך'. ובינינו, שעון לחץ שמן או טעינה יכל להיות מועיל לא פחות, אבל גם זה כבר לא קיים בעולם איזה עשור או שניים. בשביל זה יש מחשבים באוטו שמקפיצים התרעת "סע למוסך".

התקדמנו איזה צעד או שניים מימי הפיאט אונו...

הצהרות הזויות לדעתכם. לכאורה.

את השיקולים שלי אעשה בעצמי, ואם הייתי צריך עזרה אז הייתי מפרסם בפורום ייעוץ ברכישת רכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כמובן שזו זכותך, האמת שגם לי זה קצת חסר. אישית ברכב רגיל אני אעדיף מחוון חום מנוע אמיתי אפילו על מחוון סל"ד.

אבל לפסול קניה של רכב בגלל זה? נראה לי קצת קיצוני. יש לי חבר שטוען שהוא לא מוכן לקנות מכוניות בלי תא לקופסת סיגריות בחלק העליון של הדשבורד . זה נשמע לי בערך אותו הדבר.

צריך להבין שבגלל המחשוב וכל מערכות הבקרה שפעם לא היו, לא צריך להטריח את הנהג הממוצע בכל האינפורמציה הזאת. היצרן מעדיף שהנהג יהנה ממערכת המולטימדיה שלו ויתלהב שהוא יכול להעביר שירים מההגה ולדבר בטלפון דרך המערכת במקום להטריד אותו בנתונים שעלולים להדאיג אותו בגלל חוסר הבנה.

כשאנשים רואים מחוג מתקרב לתחום אדום הם נלחצים בלי לדעת בכלל מה זה מודד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...