Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המנוע הוא מ-2010. תיבת ההילוכים חדשה, לפחות במקומותינו.

ה 1.6 שבקרוסאובר הוא אותו M16A הותיק והמוכר, שאומנם עבר כמה גלגולים ושדרוגים בחייו אבל שורשריו נעוצים אי שם בטרום המילניום הנוכחי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מדובר באיטרציה השלישית או הרביעית של המנוע. כיון שנהגתי על כולם אני יכול להעיד שאין בכלל מה להשוות בין הגרסאות הקודמות העצלות לבין הגרסה האחרונה המגיבה היטב. כמובן שיש גם עניין של תיבת הילוכים ושאר מכלולים שבדרך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הקרוסאובר הידנית היא קניה טובה. לא מדובר ברכב נחות והוא גם לא זול משמעותית ממתחריו הישירים (2008,ג'וק או אפילו קשקאי דור קודם). ממש לא נראה לי שהם המתחרים הישירים. 2008 והג'וק במחירים דומים אבל הם משמעותית פחות מרווחים מהקרוסאובר. ה 2008 כמו סופר מיני והג'וק אפילו פחות. הקרוסאובר מעניק מרחב של משפחתית. הקשקאי דור קודם נראה גדול מבחוץ אבל בפועל כמו משפחתית.

הבעיה של הדגמים הידניים שמיבאים לארץ היא רמת אבזור נמוכה משמעותית מהדגם האוטומטי המקביל, לכן פער המחיר בין אוטומט לידני מתקזז חלקית.

לי יש את האוטומטי והוא רכב מצויין ומאובזר מאוד. זאת בעיה רק למי שמחפש רכב מאובזר. למי שמעדיף לשלם פחות ולוותר על אבזור אין בעיה כזו

הדגם הידני חסר גם קישוטים חיצוניים ולכן נראה פחות מושך מהאוטומטי.

אם התקציב הוא 100 אלף שקל ואין לכם בעיה עם גיר ידני, מדובר בחבילה טובה.

אני מאמין שעל מחיר המולטימדיה ניתן להתמקח (מתנה?).

אשמח לענות על שאלות נוספות אם יש.

זכור לי שנתקלתי בהודעות כאן שמשמיצות את מערכת המולטימדיה בקרוסאובר. אני לא מכיר בעצמי ויכול היות שזה כבר לא רלוונטי.

פורסם
מדובר באיטרציה השלישית או הרביעית של המנוע. כיון שנהגתי על כולם אני יכול להעיד שאין בכלל מה להשוות בין הגרסאות הקודמות העצלות לבין הגרסה האחרונה המגיבה היטב. כמובן שיש גם עניין של תיבת הילוכים ושאר מכלולים שבדרך.

אני מסכים איתך, אבל המנוע הזה הוא דוגמא לפילוסופיית הפיתוח של סווזקי. לעומת כל מיני יצרנים אירופאים אחרים שהמנועים שלהם מככבים כאן בפורום, בסוזוקי מאמינים שלא צריך לרוץ לבדוק את האמינות של המנועים החדשים בכל פעם שמתחלף דגם. אם אפשר להתקין איזה גיר רציף חדש ולסחוט מהמנוע הישן את נתוני פליטת המזהמים הנדרשים בשנת 2014, הם יעשו את זה בלי לחשוב פעמיים. בשביל מה להסתכן עם מנועים חדשים? ועוד עם טורבו? ושני קלאצ'ים?! עזוב אותנו, באמא שלך.

מתי בפעם האחרונה שמעת על מנוע חדש מבית סוזוקי? נראה לי שהאחרון היה בשנת 2008, מנוע ה-1.25 ליטר שמשמש את הספלאש והועתק כמובן לסוויפט.

יש כאלו שזה מתאים להם, כי הם מחפשים מכונית שתיקח אותם מפה לשם ולא מעניין אותם מה קורה מתחת למכסה המנוע. זה חסכוני? זה נוסע? זה אמין? יאללה, פנק אותה בסוזוקי.

יש כאלו שמחפשים את המילה האחרונה בטכנולוגיה, את השילובים האין סופיים של האותיות הקטנות והגדולות באנגלית והצבעים השונים על הסמל שמסמנים עוד 20 כוחות סוס. אלא יתבאסו מהקרוסאובר כי הוא לא מתאים להם. לא רק בגלל המנוע, שהוא רק דוגמא טובה לשאר המכלולים שברכב, שהם לא בחזית הטכנולוגיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה - לא סתם יש לי שני סוזוקי כעת: ניסיון קודם עם דגמים של אותו יצרן, והעדר צורך בפינוקים בקוקפיט. מה שאני צריך הוא רכב שמניע ונוסע, ממילא אני מבלה בו לא יותר מ-40 דקות ביום רגיל (ואשתי בשלה 10 דקות יותר). ולמרות שמקור המנועים של סוזוקי אולי לא חדש הרי שהם מספקים את הכוח הדרוש לנהיגה יום יומית.

מצד שני - כאשר קוראים בפורום זה רואים שמרבית חבריו רועים ברכב צדדים אחרים לגמרי, ומוכנים לשלם תמורת מערכת מולטימדיה משוכללת או אפילו סתם עיצוב נאה (וזוסוקי, למעט הסויפט ואולי האלטו, מצטיינת בעיצובים לא מצודדים) - הן במחיר הרכישה והן בעלות אחזקה. כל אחד וסדרי העדיפות שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...