Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ההורים מחפשים רכב משפחתי ונתקלו בקרוס-אובר החדש,

במחיר של 105K עם מערכת מולטימדיה זה נראה ללא תחרות כי אין אף רכב משפחתי חדש בסכום הזה, בנוסף כמובן ליתרונות הברורים של רכב חדש כמו אחריות יבואן, ללא נהגים קודמים, ראש שקט לשנים רבות (מאוד).

אך, הרכב לא פופולרי על הכביש, לא יצא לי לראות הרבה כאלו.

הדגם חדש, אין עוד סטטיסטיקת תקלות, שחיקה והתיישנות.

מה יכולים להיות שיקולי ה"בעד ונגד" לקניית הדגם הזה?

פורסם

המחיר תחרותי. הרכב לא רע בכלל. ודווקא יש ועוד יהיו המון ממנו בכבישים. דווקא נשמע שהרכב מתאים לכם

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תבדוק אם זה ידני או אוטמטי. נדמה לי שהמחיר הזה הוא לגיר ידני. אני לא בטוח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כוונתי המקורית הייתה לקבל חוות דעת על הרכב בנוגע לאבזור, בטיחות, אחזקה וכד'.

אין לי ספק שזה רכב במחיר מצוין, השאלה שלי האם הדגם הזה נחות משמעותית משאר מתחריו לקטגוריה ב-150 אש"ח?

פורסם

קח בחשבון שהדגם הידני מאובזר פחות מהאוטומטי על מזבח ה"החל מ-99 אלף ש"ח". תבדוק טוב טוב מה אתה מקבל שלא תתאכזב.

הדגם האוטומטי, מאידך, נותן דווקא אחלה חבילה. סוג של טוב בהכל אבל לא מצטיין בכלום, בדיוק מה שאנחנו הישראלים אוהבים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כדי שנוכל להגיד לך אם הוא נחות או לא, תגיד לנו מול איזה רכבים שעולים 150K אתם שוקלים אותו?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם (נערך)

מכיר את חוק 20-80?

גם פה זה יעבוד.

אומנם אתה לא משלם 20% מחיר, אבל לדעתי תקבל גם יותר מ80% בתמורה.

כדי לדעת בוודאות ולא לנחש אם הרכב הזה יספק את דרישותיך פרט אותן.

כמו כן תפרט מי הן אותן מתחרות ב150 אלף שקלים.

כך נוכל לעזור לך יותר להחליט האם שווה להוסיף 50% על רכב אחר במקרה של הידני, וכמעט 30% במקרה של האוטומט, שלדעתי שווה את התוספת מהידני אם הממון מצוי בידך(מקבלים אבזור עדיף+גיר שלפי התגובות מוצלח).

כמו כן אחד היתרונות בקניית רכב מהחברה הוא האפשרות לבצע נסיעות מבחן.

גש ובצע נסיעות מבחן על כל הרכבים שמעניינים אותך. יעזור לך מאוד לגבש החלטה.

לגבי האם הרכב נחות? אין לי נסיון אישי איתו.

ממבחני הדרכים שפירסמו מצטייר כי מדובר בחבילה משתלמת שעושה הכל טוב.

גם אנשים שקנו אותו כאן בפורום נתנו פידבק חיובי.

סך הכל אני חושב שמדובר בתמחור טוב, ופורץ דרך בשוק הישראלי לרכב טוב בקטגוריה.

משהו שיבואן סוזוקי כבר עשה בעבר עם האלטו והצליח.

*התייחסתי לדגם האוטומטי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אך, הרכב לא פופולרי על הכביש, לא יצא לי לראות הרבה כאלו.

הדגם חדש, אין עוד סטטיסטיקת תקלות, שחיקה והתיישנות.

מה?

הקרוסאובר נמכר מצוין ויש המון ממנו על הכביש. הדגם הזה הקפיץ את המכירות של סוזוקי פי כמה וכמה בשנה האחרונה, עם כמה אלפי יחידות שנמכרו. אני לא ליד הסטטיסטיקות עכשיו אבל בכמה דקות שלקח לי לכתוב לך את ההודעה הזאת מהאוטובוס כבר ראיתי לפחות 2 רכבים כאלו.

סטטיסטיקת תקלות?! בסוזוקי?!

זה בערך היצרן רכב הכי שמרן בעולם. המנוע של הקרוסאובר זה אותו מנוע שרץ בסוזוקי משנת 2002 בערך. איזה תקלות יהיו שם? ישבת ברכב? הפנים שלו זה העתק כמעט 1:1 של תאי הנוסעים היפאניים מלפני עשור. אם יש רכב חדש שאני מוכן לחתום עליו בעיניים עצומות שלא יהיו לו מחלות זה הקרוסאובר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למיטב זכרוני הקרוס אובר מכר השנה בינתיים כ- 4,000 רכבים, שזה הרכב השני הכי נמכר בישראל! אחרי הטויוטה קורולה שמכרה כ- 7,000 רכבים.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

עדיף מנוע חדש שמבלה במוסכים? כל אחד וגישתו.

הקרוז 1.4T החדש נהנה ממחיר מפתיע, רמת אבזור גבוהה, ביצועים לא רעים, מנוע "חדיש" ונחשבת לאמינה. - שווה בדיקה.

סוזוקי היא בחירה מאוד בטוחה, עם רמת אמינות באמת יוצאת דופן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לרכבי סוזוקי יש איפיון די ברור (הכוונה לרכבי הכביש).

משעממים, לא כל כך מאובזרים, לא מהירים, לא מתקדמים טכנולוגית, לרוב קצת קטנים ביחס לקטגוריה שלהם.

ומנגד לרוב מאוד חסכוניים יחסית למתחרים, זולים לרכישה (לא תמיד) ומאוד מאוד אמינים.

בתכלס המתכונת הזו מאוד אטרקטיבית להרבה רוכשים ולכן שמירת הערך שלהם טובה. מאוד עוזר שהם כמעט לא נמכרים לליסינג.

בקיצור, סוזוקי ידנית זו הדרך לרכוש רכב למי שמחפש שקט ואין לו דרישות מיוחדות.

לנו יש אלטו 4 שנים שמאוד מוכיחה את מה שפרטתי למעלה. אבא שלי החליף כמה שנים סוזוקי בסוזוקי.

פורסם

הקרוסאובר הידנית היא קניה טובה. לא מדובר ברכב נחות והוא גם לא זול משמעותית ממתחריו הישירים (2008,ג'וק או אפילו קשקאי דור קודם).

הבעיה של הדגמים הידניים שמיבאים לארץ היא רמת אבזור נמוכה משמעותית מהדגם האוטומטי המקביל, לכן פער המחיר בין אוטומט לידני מתקזז חלקית.

לי יש את האוטומטי והוא רכב מצויין ומאובזר מאוד.

הדגם הידני חסר גם קישוטים חיצוניים ולכן נראה פחות מושך מהאוטומטי.

אם התקציב הוא 100 אלף שקל ואין לכם בעיה עם גיר ידני, מדובר בחבילה טובה.

אני מאמין שעל מחיר המולטימדיה ניתן להתמקח (מתנה?).

אשמח לענות על שאלות נוספות אם יש.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

זה בערך היצרן רכב הכי שמרן בעולם. המנוע של הקרוסאובר זה אותו מנוע שרץ בסוזוקי משנת 2002 בערך.

המנוע הוא מ-2010. תיבת ההילוכים חדשה, לפחות במקומותינו.

בתכלס המתכונת הזו מאוד אטרקטיבית להרבה רוכשים ולכן שמירת הערך שלהם טובה. מאוד עוזר שהם כמעט לא נמכרים לליסינג.

בקיצור, סוזוקי ידנית זו הדרך לרכוש רכב למי שמחפש שקט ואין לו דרישות מיוחדות.

לנו יש אלטו 4 שנים שמאוד מוכיחה את מה שפרטתי למעלה. אבא שלי החליף כמה שנים סוזוקי בסוזוקי.

גם אני מחליף סוזוקי בסוזוקי - היתה באלנו, אח"כ 2 ליאנות (שתיהן בליסיג), כיום SX4 וסויפט. בינתיים מרוצה, אם כי הסיבה שלא קניתי, למשל, טויוטה ספייס ורסו היתה המחיר. - הסויפט עלה 15000 שח פחות, האבזור לא קריטי לי והיה מדובר בתקופה שבה כל שקל היה בעל משקל. ואם מדברים על אבא'ים אז גם אבא שלי החליף באלנו (זו שעברה אלי) בליאנה, אשר משרתת אותו נאמנה ובלי תקלות כבר 13 שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...