Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדעות תמיד חלוקות בנושא הזה.

זה לא כמו גיר ידני שאין מה לעשות נדיר שיש תקלות, שילוב של tsi ו-dsg לעיתים לא מוצלח במיוחד.

כמובן שיהיו את אלה שיגיעו שאני מגזים ויהיו את אלה שיבלו במוסך כל שבועיים, הכל מניסיון.

אבל גם אם השילוב מבחינת ביצועים הוא מצוין, למה להכניס ראש בריא למיטה חולה ולנסות את המזל?

מי שרוצה ממש לדעת אם תיקנו את כל הבעיות, שיחכה חצי שנה ויראה.

הפולו רכב יקר וגם האחזקה שלו תהיה יקרה, טיפולים ותיקונים יקרים מאוד ביחס לאחרות.

לך על הקליאו לדעתי, גם רכב יפה, גם זריז ומאובזר.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
החברה הכי מושמצת פה היא פולקסווגן והיבואן הכי מושמץ פה הוא צ'מפיון. שלא בצדק! אנשים פה נתפסים למשהו וממשיכים איתו לתמיד. פעם זה היה על רכבים צרפתיים, היום זה על רכבים מקונצרן פולקסווגן.

בפולו שלי לא נתקלתי בשום תקלה, נכון שהוא אצלי רק כמעט שלושה חודשים, אבל עדיין אני יכול לומר שההילוכים עוברים בצורה חלקה והנסיעה מאוד נעימה וזריזה.

התקלה הייתה אולי בתחילת הדור של הגיר הזה אבל מאז עברו כמה שנים ואני מאמין שהם דווקא התגברו עליה.

הסתכלת על תאריך פרסום ה-thread שהפניתי אליו?

זה פורסם לפני מספר ימים ומתאר תקלות ברכב בן 3 ואת התנהגות היבואן וחוסר לקיחת האחריות.

אני מקווה בשבילך שלא תחווה בעיות כאלו ולא תזדקק ליבואן ע"מ לגלות על בשרך מה שנכתב כאן בפורמים פעמים רבות...

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם (נערך)

גם אם נעזוב את האמינות של המנוע והגיר של הפולו, כשעדיין אי אפשר להבטיח שום דבר לטווח הארוך.

גם אם נעזוב את העובדה שרשימת האבזור שלה דלה ומעליבה למרות תג המחיר הגבוה (4 כריות אוויר? באמת?)

זה השרות שהיית רוצה לקבל כשאתה מזמין רכב חדש? דוגמא בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?535772-%D7%A6-%D7%9E%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%A1-%D7%94%D7%91%D7%98%D7%99%D7%97%D7%95-%D7%9C%D7%99-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%93%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9C%D7%90-%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%95-(%D7%A0%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%94-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%9C%D7%94%D7%9E%D7%AA) כאן עוד דובר על הגרסה הכי יקרה של הפולו (120 אלף ש"ח שככל הנראה מגיעה עם ג'אנטים "מקומיים").

פות"ש, אם אהבת את הקליאו-תבצע נסיעת מבחן. בנוסף אתה יכול לבדוק את היאריס אחרי מתיחת הפנים ואולי כדאי לבדוק אם יש הנחות משמעותיות על הג'אז.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...