Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מעוניינים לקנות סופרמיני חדשה בתקציב של עד 110 אלף.

כרגע המחשבות הן על הפולו, קליאו, קורסה, I20, מאזדה 2 ופיאסטה.

מה שחשוב זה צריכת דלק, נוחות ותמורה כללית למחיר.

ראינו בנתיים את הפולו, קליאו והI20,

פסלנו פחות או יותר את הI20 בגלל העיצוב הפנימי המיושן וממש התלהבנו מהקליאו בגלל העיצוב, צריכת דלק אך עדיין לא עשינו נסיעת מבחן אבל מהישיבה בסוכנות הרכב הרגיש מעט צפוף מאחור.

השימוש של הרכב הוא בערך כ15 אלף קילומטר בשנה, לרב 2-3 נוסעים ברכב ומידי שבועיים 5 נוסעים.

פורסם
שלום,

אנחנו מעוניינים לקנות סופרמיני חדשה בתקציב של עד 110 אלף.

כרגע המחשבות הן על הפולו, קליאו, קורסה, I20, מאזדה 2 ופיאסטה.

מה שחשוב זה צריכת דלק, נוחות ותמורה כללית למחיר.

ראינו בנתיים את הפולו, קליאו והI20,

פסלנו פחות או יותר את הI20 בגלל העיצוב הפנימי המיושן וממש התלהבנו מהקליאו בגלל העיצוב, צריכת דלק אך עדיין לא עשינו נסיעת מבחן אבל מהישיבה בסוכנות הרכב הרגיש מעט צפוף מאחור.

השימוש של הרכב הוא בערך כ15 אלף קילומטר בשנה, לרב 2-3 נוסעים ברכב ומידי שבועיים 5 נוסעים.

אני בעלים מרוצה של פולקסווגן פולו החדשה. יש לי את האוטו שלושה חודשים כמעט ואני מאוד מרוצה. כתבתי תגובה מפורטת באשכול דומה כאן בפורום, למישהו שמתלבט בין פורד פיאסטה לקיה ריו זה מה שכתבתי שם:

למה לא ללכת לכיוון של פולקסווגן פולו? לפני כמעט שלושה חודשים קיבלתי את הפולו החדשה- לטעמי העיצוב החדש שלה די יפה ומוקפד והביצועים שלה טובים מאוד.

לי יש את הגרסה של ה1.2tsi עם 90 כ"ס וגיר dsg. האוטו זריז מאוד, מאיץ טוב וההגה מגיב מצוין. לאוטו יש את מערכת העצור וסע שמדמימה את המנוע בעצירה- המערכת בקושי מורגשת ולא מציקה, סך הכל באמת כיף לי לנהוג ברכב. לגבי צריכת דלק- הרכב עם מזגן, עושה לי צריכה של 1:15 בערך ואני מאוד מרוצה. מבחינת אבזור- יש מסך מגע עם תמיכה בקבצי מוזיקה, חיבורי usb,aux ובלוטות'. מבחינת מרווח לנוסעים- מאחור יש תחושה קצת צפופה לשלושה אנשים, שני אנשים מאחור יכולים להנות ממרווח נחמד. מזגן- מצוין!המחיר של הפולו יחסית יקר לעומת כל המתחרות שלה, ויחס האבזור-מחיר לא משהו. במחיר הזה חסר לי למשל חיישני גשם ותאורה,בקרת אקלים ואולי גם סאנרוף חביב.

סך הכל אני מאוד מרוצה מהרכב, התחושה בתוך תא הנוסעים היא של מכונית שמורכבת היטב עם איכות חומרים גבוהה.

שווה לך לבדוק על האוטו הזה השבוע בימי המכירות של פולקסווגן, בטח הם יתנו שם הנחה שתהפוך את העסקה ליותר משתלמת.

אגב, הרבה משווים בין סיאט איביזה לבין הפולו- נכון, מנוע וגיר זהים או כמעט זהים- חוץ מזה אין שום נקודה להשוואה- הפולו לוקחת בענק כל פרמטר של איכות, נוחות ולטעמי גם עיצוב, אפילו אם משווים את הפולו לאיביזה בגימור FR.

ונחזור לפולו- אם תחליט ללכת על זה-אני קניתי את הרכב כשהיה בהשקה וקיבלתי במתנה חיישני רוורס, חישוקי מגנזיום ומעמד עור (סופר דופר שימושי) לטלפון. אם קצת תעמוד על שלך מול הסוכן, תנסה להוציא ממנו את התוספות האלה- מאוד מחמיאות לרכב.

כאן בהודעה אוסיף עוד משהו ששכחתי שם- עם האוטו עשיתי נסיעה לירושלים- האוטו לוקח את העליות בצורה הכי קלה וזריזה שיש. המנוע כמעט תמיד נמצא בטווח סל"ד נמוך ולא מתאמץ בכלל. העברת ההילוכים לא מורגשת- אמנם לא נסעתי עדיין אלפים רבים של ק"מ כדי שאגיד לכם פה על תופעות כאלה ואחרות- אבל הרושם הוא מאוד חיובי.

מקווה שתעשה את הבחירה הנכונה ותתחדש.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

אם אתה יכול, עדיף לדחות את הקניה. 2015 תהיה שנה ברוכת סופר-מיני חדשות: 2, קורסה, i20, פאביה ואולי אפילו איביזה תנחתנה כאן בדור הבא שלהן.

:idea:
פורסם
אם אתה יכול, עדיף לדחות את הקניה. 2015 תהיה שנה ברוכת סופר-מיני חדשות: 2, קורסה, i20, פאביה ואולי אפילו איביזה תנחתנה כאן בדור הבא שלהן.

מצטרף להמלצה מעליי למרות שהאיביזה לא תראה אור לפני 2016..אבל כן עדין יש פאביה, קורסה, מאזדה 2, ויונדאי i20 ככה שלא הייתי פוסל המתנה של כמה חודשים..ואם אתה עדין מתעקש על עכשיו אז תדאג לעשות נסיעת מבחן על מה שאתה רוצה

פורסם

אבל אם לא תוכל לחכות,הייתי לוקח את הקליאו,מעוצבת,מאובזרת,זריזה גיר שבנתיים לא נשמעות טענות כלפיו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מצטרף להמלצה מעליי למרות שהאיביזה לא תראה אור לפני 2016..אבל כן עדין יש פאביה, קורסה, מאזדה 2, ויונדאי i20 ככה שלא הייתי פוסל המתנה של כמה חודשים..ואם אתה עדין מתעקש על עכשיו אז תדאג לעשות נסיעת מבחן על מה שאתה רוצה

הפאביה החדשה תהיה כמעט זהה לפולו הנוכחית (ע"ע מה שכתבתי על ההשוואה בין פולו לאיביזה, למרות שהפאביה יותר טובה מהאיביזה לדעתי). יונדאי i20 החדשה הוצגה לאחרונה ואין בה שום דבר מעניין או חדש- המנוע והגיר מיושנים!

יהיה מעניין לראות את המאזדה 2 החדשה...

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם
תודה על ההצעות אבל כרגע אין אפשרות לחכות.

ולכן אני צריך עזרה עכשווית,

תודה

אם ככה פיאסטה,קליאו ו-208 (הפולו מופקעת במחיר לדעתי)

פורסם
אם ככה פיאסטה,קליאו ו-208 (הפולו מופקעת במחיר לדעתי)

הפולו אכן יקרה ביחס לכל המתחרות שלה- אך האיכותית ביותר. אולי בימי המכירות המיוחדים של פולקסווגן בשבוע הזה, הפולו תוצע במחירים עממיים יותר

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

פורסם

לגבי הפיסטה מתחילים לצוף פה יותר מידי טענות לגבי הגיר,לא יודע עד כמה התופעה גדולה,אבל שווה לבדוק זאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני ממליץ לעבור על תוצאות החיפוש של צמד המילים TSI ו- DSG בפורומים השונים כאן.

רבות נכתב על בעיות ותקלות, אבל יש לשים לב גם לאחריות היבואן...

הנה דוגמא אחת - כאן.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם (נערך)
אני ממליץ לעבור על תוצאות החיפוש של צמד המילים TSI ו- DSG בפורומים השונים כאן.

רבות נכתב על בעיות ותקלות, אבל יש לשים לב גם לאחריות היבואן...

הנה דוגמא אחת - כאן.

אלי

החברה הכי מושמצת פה היא פולקסווגן והיבואן הכי מושמץ פה הוא צ'מפיון. שלא בצדק! אנשים פה נתפסים למשהו וממשיכים איתו לתמיד. פעם זה היה על רכבים צרפתיים, היום זה על רכבים מקונצרן פולקסווגן.

בפולו שלי לא נתקלתי בשום תקלה, נכון שהוא אצלי רק כמעט שלושה חודשים, אבל עדיין אני יכול לומר שההילוכים עוברים בצורה חלקה והנסיעה מאוד נעימה וזריזה.

התקלה הייתה אולי בתחילת הדור של הגיר הזה אבל מאז עברו כמה שנים ואני מאמין שהם דווקא התגברו עליה.

עריכה אחרונה על ידי roeyd102

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

פורסם (נערך)

שלא בצדק?

אתה מחזיק ברכב רק 3 חודשים ואתה חושב שאתה יכול לתת מדד האם הגיר אמין?

זה שאתה מאמין שהם התגברו על זה, זה לא אומר שזה באמת המצב.

דעות לחוד ועובדות לחוד.

יש גם בעיות במנועים כמו ה1.2 tsi ואתה לא תדע אם הם תיקנו את הבעיות עד שזה יהיה כבר מאוחר מידי.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...