Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטח ידני או אוטומתי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי המון התלבטויות ונסיעות מבחן אני חושב ללכת לכיוון פורסטר ידני, ממתין לתפוס מבצע כזה או אחר של היבואן...

אין ספק שבכביש אהנה מתיבה ידנית והשאלה היא מה בשטח ? האם תיבה ידנית מהווה יתרון או להיפך בשטח ?

בריאן

פורסם

לאיזה שטח?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני במצבך, אבל החלטתי שכדאי לחכות לשיווק הרנו דאסטר שאומרים שיהיה בסביבות אוקטובר. גם כדי לרואות מה זה, האם יש הצדקה להפרשי המחיר, וגם כניראה השיווק של רכב דומה במחיר נמוך יותר יגרום לכולם לצאת במבצעים כדי לחטוף לקוחות. לדעתי פורסטר נמכר במחיר שערוריתי.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לפי דעתי ומבלי לזלזל לרגע, לשטח שהפורסטר תעשה יש רק יתרונות לידני

בשטח טכני קשה יש גם יתרונות לגיר אוטומטי

פורסם
לאיזה שטח?
לכל שטח שתיכנס עם הפורסטר, עדיף לך להיות עם הגיר הידני מאשר הגיר האוטומט. ברור שלא מדובר בעליה הלבנה של הר חורשן, לא צריך להתרגז... מנגד יש שמועה שפורסטר עולה את "הבקתה". עוד לא בדקתי.

dirty old man

need love too

פורסם

תודה לכל המגיבים, חיזקתם את דעתי לכיוון הידני...

אני לגמרי מסכים שהרכב יקר בטירוף, ולכן אני ממתין למבצע כזה או אחר שבמסגרתו יחתכו את המחיר בלפחות 15K, אחרת לא יהיה לי פורסטר :-)

פורסם

יואל - את שאלתי כיוונתי לפות"ש, מה הוא מתכנן לעשות עם האוטו.

לגבי 15.0 פחות לפורסטר חדש ידני - תקבע פגישה באולם התצוגה, תעשה סיבוב על האוטו שיבינו שאתה רציני, ותגיד שזה התקציב. אולי יתגמשו לקראתך?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

מתעלק על השרשור,

1. זה לא כל כך שרשור איפה זה מעלה הגיהנום? הבנתי שזה באזור ירושלים לא מצאתי מיקום מדוייק.

2. האם פרדו משופרת יכולה לעבור? (מוגבהת, קפצים בצבע צהוב כחול שכחתי את שם החברה, צמיגי שטח קשה,

כמובן מיגונים).

תודה

רועי

פורסם

שום דבר לא ישכנע את סמל"ת לחתוך מחירים כמו דאסטר 4X4 דיזל ידני באיזור ה 100K פלוס (מינוס, קשה לי להאמין). ניראה מי יקנה אז פורסטר ב 170K או 180K.....יש גם ניסן קשקאי וטרנו משופרים ומחוזקים במחירים אטרקטיביים בקנה.

נהג מנוסה
פורסם (נערך)

VIK, אני לא יודע מאיפה אתה מביא את ההשוואות האלה. גם אף אחד לא ישכנע את יוניון מוטורס לחתוך את המחיר של הלנדקרוזר המפואר (370.0 אלף) בשביל להתחרות בדאסטר, וגם לא את חברת המזרח להוריד את המחיר של הריינג' ספורט מאיזור ה 800.0 אלף בשביל אותה תחרות.

הפורסטר והדאסטר הן שתי מכוניות שונות, לא מאותה ליגה, לא באותה קטגוריה, לא עם אותה אחריות ולא עם אותו מוניטין.

אם אתה כבר רוצה להשוות משהו לדאסטר, תשווה את ה XV הידני, או את הג'ימני כאשר יגיע לארץ, ואז תגלה שהפער הרבה יותר קטן.

2האם פרדו משופרת יכולה לעבור? (מוגבהת, קפצים בצבע צהוב כחול שכחתי את שם החברה, צמיגי שטח קשה,

כמובן מיגונים).

פראדו כמו שציינת, מוגבהת, עם קפיצים צהובים בצבע כחול עוברת הכל. אין בכלל שאלה.

עריכה אחרונה על ידי discoTD5

לשעבר:

פורסם

2. האם פרדו משופרת יכולה לעבור? (מוגבהת, קפצים בצבע צהוב כחול שכחתי את שם החברה, צמיגי שטח קשה,

כמובן מיגונים).

תודה

הכל (הרוב) תלוי בנהג. לפי השאלה שלך, לא הייתי ממהר למעלה גהינום. תתחיל קודם בקטנה...

ארז רונן

פורסם
VIK, אני לא יודע מאיפה אתה מביא את ההשוואות האלה. גם אף אחד לא ישכנע את יוניון מוטורס לחתוך את המחיר של הלנדקרוזר המפואר (370.0 אלף) בשביל להתחרות בדאסטר, וגם לא את חברת המזרח להוריד את המחיר של הריינג' ספורט מאיזור ה 800.0 אלף בשביל אותה תחרות.

הפורסטר והדאסטר הן שתי מכוניות שונות, לא מאותה ליגה, לא באותה קטגוריה, לא עם אותה אחריות ולא עם אותו מוניטין.

אם אתה כבר רוצה להשוות משהו לדאסטר, תשווה את ה XV הידני, או את הג'ימני כאשר יגיע לארץ, ואז תגלה שהפער הרבה יותר קטן.

תרגיע בבקשה, עם כל הכבוד, הייתי בעל פורסטר בעברי הרחוק, הפורסטר טובה, אבל עדיין הרבה יותר קרובה לדאסטר מאשר ללנדקרוזר או הריינג'רובר. עבור הפרש מחיר ראוי, בקלות אפשר לוותר על יתרונותיה הלא משמעותיים של הפורסטר.

נהג מנוסה
  • תוכן חדש...